Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Tyviraitti 1

Tyviraitti 1

Haukiluoma, Tampere | Kerrostalo | 3h, kt, kph / wc, lasit. p.

Toiveidesi koti kutsuu asumaan aivan Ikurin ja Haukiluoman rajalla, Tampereella!

Tämä upea kompaktin kokoinen kolmio huokuu hyvää tunnelmaa. Skandinaavisen vaaleat sävyt sisustuksessa lisäävät valon tuntua. Ihanan avara olohuone ja keittiö ovat samaa tilaa, jota jatkaa lasitettu parveke. Tilavassa kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneelle oma paikkansa. Toisessa makuuhuoneessa säilytystilaa antavat koko seinän mitalta olevat liukuovikaapit.

Asunto Oy Tampereen Tyvikadun Tammi on valmistunut vuonna 2020. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa yhtiön upeassa talosaunassa pääset ihanasti rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Lähikauppaan hilpaiset parissa minuutissa ja bussipysäkki on vieressä. Tesoman kauppakeskus Westerin sekä Lielahden palvelut ovat pyörämatkan päässä. Mitä muuta vielä voit toivoa? Tervetuloa ihastumaan! Olethan yhteydessä ja sovitaan oma esittelyaikasi!

Lisätiedot ja esittelyt:

Kirsi Konnos

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

0400 831 687

kirsi.konnos@bo.fi

Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Kirsi Konnos

Kirsi Konnos

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Huoneisto

Osakkeet
133-236
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h, kt, kph / wc, lasit. p.
Kerros/Kerroksia
2/5
Asuinpinta-ala
59,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-ala saattaa olla myyntiesitteellä, isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä pienempi taikka suurempi. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kauniissa keittiössä jääkaappi, pakastekaappi, kiertoilmauuni, keraaminen keittotaso, astianpesukone, liesikupu (aktiivihiilisuodatin). Laminaattilattia, seinät maalattu.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, peilikaappi, ikkuna, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu.
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Ylimmässä, 6. kerroksessa näköalasauna.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Molemmissa makuuhuoneissa laminaattilattiat, seinät maalattu. Toisessa makuuhuoneessa liukuovikaapit, toisessa kaapit.
Lukumäärä: 2
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Avarassa olohuoneessa laminaattilattia, seinät maalattu, käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet. Parvekkeella sälekaihtimet + parvekematto.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Tyvikadun Tammi
Tontin omistus
Valinnainen vuokrato
Tontin koko
4 832,00 m2
Tontin vuokraaja
Ålansbanken Tonttirahasto, Erikoissijoitusrahasto
Tontin vuokrasopimus päättyy
21.02.2049
Tontin vuokra
19 596,00 €
Käyttöönottovuosi
2020
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kate
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
E-luku: 90. Viimeinen voimassaolopäivä 15.2.2029
Energialuokka
B2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
17.2.2023 päivätyn hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan huomattavia kunnossapitotoimia ei ole tehty, koska rakennus on takuuaikainen.
Muut rajoitukset
Yhtiöjärjestyksen 9 § mukaan autopaikkojen lunastus:
Osakkeenomistajalla ja yhtiöllä on oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 3367-3549 (autopaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannosta yhtiön hallitukselle. Lunastukseen sovelletaan seuraavaa:
1) Lunastusoikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja.
Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos:
a) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja,
b) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40/1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso.
c) osake on saatu testamentin tai avio-oikeuden tai avioehdon perusteella tai osake annetaan lahjaksi,
d) Osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttava osakkeet tai osauuden niistä,
e) saanto perustuu sulautumiseen.
Lainat
2 117 092,85 €
Isännöitsijä
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Tampere / Tanja Tiihonen
010 228 8606 / tanja.tiihonen@retta.fi
asiakaspalvelu 010 228 4300
Pyhäjärvenkatu 5, 33200 TAMPERE
asiakaspalvelu@retta.fi
www.rettaisannointi.fi
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Osakkeenomistajien käyttöön varatut muut tilat: ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna, kerhotila, huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä on myös lämmönjakohuone, sähköpääkeskus ja ilmanvaihtokonehuone. Lämmitysjärjestelmä: vesikiertoinen lattialämmitys, ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto, antennijärjestelmä ja -tyyppi: kaapelitelevisiojärjestelmä, tietoliikennejärjestelmät: ICT Elmo 100/100Mbs. Valokuitutekniikka jakamoon, sisäverkko antenniverkko. Talo Kuitu -palvelu (laajakaista+ktv), DNA.
Rakentaja Visura Oy. Rakentajalla on lainmukainen suorituskyvyttömyysvakuutus. Yhtiöllä on vakuutusyhtiö Turvassa kiinteistön AR täysarvovakuutus. Lisäksi yhtiöllä on Asumis PLUS ja HallitusPLUS vakuutukset.

Hallinnanjakosopimus As Oy Tyvikadun Tammi määräosan 1530/4832 tontin 837-224-7427-1 vuokraoikeuden haltijana ja rakennuksien omistajana, As Oy Tyvikadun Keskus määräosan 3302/4832 tontin 837-224-7427-1 vuokraoikeuden haltijana ja rakennuksen omistajana, Ålansbanken määräosan 1530/4832 tontin omistajana, Pasakuitu Oy määräosan 3302/4832 tontin omistajana välillä. Hallinnanjakosopimus pitää myös sisällään määräosien suhteessa kunnossapidon, huollon, jälleenrakennus- ja korjaustoimenpiteiden kustannukset yhteiskäyttöalueista. Hallinnanjakosopimuksessa on määritelty yhteissauna, väestönsuoja, pelastustiet, jätehuolto, hulevedet, tonttivesi, jätevesi ja tekniikkareitit. Rasitesopimus As Oy Tyvikadun Tammen ja As Oy Tyvikadun Keskuksen välillä pelastustiestä.

Muita tietoja

Palvelut
Lähikauppa K-Market Haukiluoma 130 m, Sale Haukiluoma 350 m, kauppakeskus Westerin palvelut 2,5 km, Lielahden palvelut 3,6 km. Tampereen keskustaan ajomatka omalla autolla noin 15 min autolla ja 25 min linja-autolla. TAYS 12,2 km.
Koulu
Vuorentaustan koulu, Välimäenkujan koulutalo (1.-6. lk) 4,7 km, Vuorentaustan koulu, Tornitie koulutalo (7.-9. lk) 5,1 km. Ylöjärven lukio 8 km, Tampereen yhteiskoulun lukio 9,5 km.
Päiväkoti
Haukiluoman päiväkoti 200 m.
Lisätietoa kaavoituksesta
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
06.07.2023 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiön osakeluettelo ja myytävä huoneisto on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, jolloin omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti Maanmittauslaitokselle maksaa 63 € (2023).

Asumiskustannukset

Hoitovastike
224,20 €/kk (3,80 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
289,10 €
Vesi
26,00 oma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Tietoliikennevastike 10,90 €/kk. Vesimaksuennakko 26 €/hlö/kk, tasauslaskutus huoneistokohtaisen vesimittarin mukaan. Hoitovastikkeet ja tontinvuokravastike määrätään huoneistojen hallintaan oikeuttavien yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittujen pinta-alojen suhteessa. Pääomavastikkeet määrätään huoneistojen osakelukumäärän suhteessa.

Asuntoalueen maanvuokrasopimuksen mukaisesti asunto-osakeyhtiöllä on tontin vuokralaisena mahdollisuus tehdä tontin määräosan lunastuksia. Vuokra-aika päättyy 21.02.2049. Maanvuokrasopimuksen mukaisesti vuokralainen on velvollinen vuokranantajan niin vaatiessa lunastamaan kaikki vielä lunastamattomat tonttiosuudet vuokrakauden päättymisen jälkeen. Lunastushinta sidotaan kiinteään 1,5 % siten, että koko vuokra-alueen lunastushinta on vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 499 363,43 €. Vuokra-alueen arvonnousu käynnistyy, kun vuokralaisen vuokranmaksuvelvollisuus alkaa. Arvonnousu lasketaan päivittäin suhteessa vuotuiseen arvonnousuun siten, että vuotuinen kokonaiskorotus on edellä mainitut prosentit. Tontiiosuutensa on lunastanut yhteensä 285,5 m2. Tonttivastikkeesta vastaa edelleen 1 366,5 m2 / 1 652 m2. Huoneistoon kohdistuvat tontin määräosan lunastusosuuden indeksitarkastettu lunastushinta on isännöitsijältä saadun tiedon mukaan noin 323,73 €/m2. Huoneiston A3 tonttiosuuden lunastushinta on noin 19 100,20 € / vuonna 2023 + varainsiirtovero 4% + kaupanvahvistajan kustannus 120 €.

Hinta

Myyntihinta
176 000,00 € (2 983,05 €/m2)
Velaton hinta
176 000,00 € (2 983,05 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta