Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Liljasaarentie 5

Liljasaarentie 5

Lehtisaari, Helsinki | Rivitalo | 7h+2xk+3xkph+sauna+4xwc+p+terassi

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia perheellesi tasokas koti, joita tässä kokoluokassa ja omalla rannalla on Helsingissä nimittäin tarjolla perin harvoin! Seitsemän huoneen rivitalokoti on huolellisesti pidetty ja laajasti päivitetty 2014-2015 jättäen kuitenkin näkyviin 60-luvun rakennusaikakauden charmia. Huoneiston alakerran pesuhuone ja sauna on juuri uusittu kokonaisuudessaan.

Tämä päätyhuoneisto koostuu kahdesta yksiköstä, 150 m2 pääasunnosta sekä 28 m2 sivuasunnosta, jonne on oma sisäänkäynti. Tänne majoitat vieraasi, teineille on oma pesänsä, etätyöt sujuvat omassa rauhassa, toimii toimistona, tai sitten vuokraat huoneiston ulos, sillä se on täysin varusteltu. Väliovimuutoksella huoneistot on helppo palauttaa yhdeksi kokonaisuudeksi

Vehreä Lehtisaari sijaitsee Länsi-Helsingissä, Kuusisaaren kupeessa ja Munkkiniemen kaupunginosassa. Länteen päin lähdettäessä vastaan tulee Espoon Otaniemi ja Keilaniemi, josta metro kuljettaa hetkessä Helsingin keskustaan ja uusi 2023 avattu Raide-Jokeri itään. Kaikki palvelut, kuten koulut, päiväkodit, kaupat ovat lähelläsi ja liikenneyhteydet ovat mainiot, puhumattakaan loistavista ulkoilumaastoista vehreissä, merellisissä maisemissa.

Luonto ja meri ovat Lehtisaaren todellista luksusta ja voit lähteä seikkailemaan omalta laituriltasi vaikkapa meloen alueen lähisaariin. Veneilijä voi kiinnittää poijun niin halutessaan ja tarvittaessa on myös mahdollista ostaa talon päädyssä sijaitseva autotalli, joka myydään erikseen hintaan 30000 euroa.

Myyjällä mahdollisuus ottaa pienempi asunto vaihdossa.

Tule toteamaan itse ja varaa esittely: 040 7090 555 Veli Myllylä

Esitetilaukset: veli@bo.fi

Hyvän välitystavan mukaisesti, toimitamme yhtiön asiakirjat vasta kohteeseen tutustumisen jälkeen, tarjousta harkitseville.

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Veli Myllylä

Veli Myllylä

myyntijohtaja Espoo, kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, partner

Huoneisto

Osakkeet
762-920, 1010-1028
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
7h+2xk+3xkph+sauna+4xwc+p+terassi
Kerros/Kerroksia
1-2/2
Asuinpinta-ala
178,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilat : huoneisto E 5h+k+kph 150 m2, huoneisto G 2h+kk+kph 28 m2, autotallin pinta-ala
13 m2. Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Upea merinäkymä avautuu suojaisalta atriumterassilta ja parvekkeelta
Parveke
Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
E huoneiston keittiössä 120 cm leveä Festivo jääkaappi-pakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kivitasot. G huoneistossa avokeittiö jossa jäkaappipakastin, , keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiat laattaa, seinät laatoitettu, E huoneistossa yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi, pyyhekuivain, allas ja allaskaapisto, pesukone, kuivausrumpu, peilikaappi, wc, lattiassa mukavuuslämmitys. Alakerran pesuhuoneen lattiat ja seinät laatoitetut, pesukoneliitäntä, kaksi sadesuihkua, pesuallas- ja allaskaappi peilikaappi, pyyhekuivain. Lattiassa mukavuuslämmitys. Sivuasunnon kylpyhuone laatoitettu, suihku, pesukone, kuivausrumpu, allas ja allaskaappi.
WC-tilojen kuvaus
Huoneistossa on erillis wc:t ylä-, ja alakerrassa, seinäkiinnitteinen wc istuin, allas ja allaskaappi. Lisäksi yläkerran kylpyhuoneessa ja sivuasunnon kylpyhuoneessa on oma wc.
Lukumäärä: 4
Kodinhoitohuone
Alakerran kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuoltoon.
Saunan seinämateriaali
Puu
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiat kulutusta kestävää vaaleanharmaata laminaattia, seinät maalattu
Lukumäärä: 4
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneessa on kalanruotokuvioitu, vaaleaksi käsitelty parketti, seinät maalattu
Muutostyöt huoneistossa
Laajamittainen saneeraus vuosina 2014 – 2015, jolloin uusittiin yläkerran kylpyhuone ja wc (myös putket ja viemärit), Keittiön putket ja viemärit uusittiin. Huoneiston sähköistys uusittiin (pistorasiat, katkaisijat, led-valaistus). Seinät ja katot tasoitettiin ja maalattiin. Listoitus uusittiin. Ovet karmeineen uusittiin. Yläkerran parketti hiottiin ja käsiteltiin kuultovaaleaksi, muihin huoneisiin asennettiin laminaattilattia. Portaikkoon ja alakerran aulaan asennettiin mikrosementtilattia. G-huoneisto saneerattiin kokonaan. Vuonna 2024 alakerran pesuhuone ja sauna uusittu (myös putket ja viemärit)
Kunto
Hyvä
Lisätietoa kunnosta
Yleiskunto on hyvä.

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Liljasaarentie 5
Tontin omistus
Vuokrattu
Tontin koko
3 561,00 m2
Tontin vuokraaja
Vantaan Seurakuntayhtymä
Tontin vuokrasopimus päättyy
31.12.2069
Tontin vuokra
101 520,00 €
Käyttöönottovuosi
1967
Rakennusmateriaali
Tiili, betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kate
Huopakate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Lisätietoja energiatodistuksesta
Energiatodistuksen (D2007) viimeinen voimassaolopäivä 29.5.2023
Tehdyt korjaukset ja remontit
1991 kaukolämpölaitteiden uusinta
1999 itä-ja eteläpuolen ikkunoiden maalauskorjaus
2001kattopinnoitteen uusinta, autotallien ovien uusinta, päätyjen salaojien uusinta.
2003 eteläpuolen ikkunat ja valo-ovet uusittu, pohjoispuolen ovet uusittu
2005 parvekkeiden pinnoitus, patteriventtiilien uusinta
2007sokkelin vesieristys ja salaojat sekä asfaltoinnin uusinta
2013 vanhan keskuslämmityspiipun purku
2014 uusittu jätekatos
2023-2024 kaukolämpölaitteet uusittu, alapohjan alaisen vesijohtoputken korjaus. Korjaukset rahoitettu luottolimiitillä, joka muutetaan lainaksi 2025.
Kustannuksia myöhemmin aiheuttavat velvoitteet
Tonttivuokran korotus on porrastettu 5- vuotiskaudelle siten, että 1.1.2024 alkaen vuokran viimeinen korotus astuu voimaan ja vuosivuokra on tällöin 101520 euroa/vuosi.
Autotallit
5
Pihapaikkoja
6
Isännöitsijä
Erikoisisännöitsijät Oy, Ari Järvinen. Pursimiehenkatu 19, 00150 Helsinki p. 0405391392. s-posti: erikoisisannoitsijat.oy@welho.com
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö

Muita tietoja

Palvelut
Lehtisaaren Alepa lähikauppa, Lehtisaaren ostoskeskus, jossa ravintolat Old Jerusalem, Min Shushi sekä Coffee Roastery Maja. Lehtihovissa Crusty Pizza. Munkkiniemessä ruokakauppoja, ravintoloita ja Munkkivuoren ostoskeskukseen muutaman minuutin ajomatka. Lyhyt ajomatka Tapiolan Ainoa- kauppakeskukseen.
Koulu
Munkkiniemen ala-asteen sivukoulu (lk. 1-2 ja esikoulu) sijaitsee Lehtisaaressa. Munkkiniemen ala-aste, Munkkiniemen yhteiskoulu, yläaste ja lukio, Hoplaxskolan, Lärkan, Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkiniemessä
Päiväkoti
Päiväkoti Lehtisaari, yksityinen tiedepäiväkoti Pilke Taikasaari. Munkkiniemessä päiväkoti Kaartintorppa ja Ruusu sekä ruotsinkielinen Daghemmet Elka. Yksityiset päiväkodit Munkkiniemen Montessori leikkikoulu ja Munkkiniemi Ankkalampi-Duckies. Lehtisaaressa on myös lasten leikkipuistoja.
Lisätietoa kaavoituksesta
Helsingin kaupungin kaavoitusosasto
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Lisätietoa palveluista
Aidattu koirapuisto löytyy myös alueelta.

Asumiskustannukset

Hoitovastike
2 260,60 €/kk (12,70 €/m2)
Rahoitusvastike
106,80 €/kk (0,60 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
2 367,40 €
Vesi
25,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vastikeperusteena käytetään osakelukumäärää. Huoneiston E hoitovastike on 1905 euroa/kk, ja rahoitusvastike 90 euroa/kk. Sivuasunnon G hoitovastike on 355,60 euroa/kk ja rahoitusvastike 16,80 euroa/kk, autotallin numero 5 hoitovastike on 165,10 euroa/kk ja rahoitusvastike on 7, 80 euroa/kk.

Hinta

Myyntihinta
742 705,28 € (4 172,50 €/m2)
Velkaosuus
5 294,72 € (29,75 €/m2)
Velaton hinta
748 000,00 € (4 202,25 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta