Ahdintie 38

Piispanristi, Kaarina | Rivitalo | 2h, avok, kph, s, vh, var + autokatospaikka (yj:ssä 2h+kt+s)

Seuraava esittely: 16.04.2024 klo 17.00-17.30
Tervetuloa kodin esittelyyn, sijainti F-talossa ja huoneisto nro 25!

Nyt myynnissä todellinen helmi! Vain muutama vuosi sitten valmistuneessa yhtiössä sijaitsee tämä moderni, mutta kotoisa rivitaloasunto.

Asunnon neliöt sijoittuvat yhteen tasoon, pohjan ollessa erinomainen. Neliöitä on juuri siellä missä niitä tarvitaan. Keittiö-olohuone muodostaa yhtenäisen oleskelutilan, mutta kuitenkin niin, että keittiössä ruuanvalmistukselle on varattu hyvin työskentelytilaa. Olohuoneesta on käynti asunnon takaterassille, joka onkin kesäisin kuin toinen olohuone. Makuuhuone sijoittuu olohuoneen viereen, jonka yhteydessä on vaatehuone. Kylpyhuoneesta löytyy varaus sekä pyykinpesukoneelle että kuivausrummulle. Saunan sävyt lisäävät löylyihin tunnelmaa, ja onhan löylyjen välissä helppo kipaista viilentymään omalle takaterassille.

Eteisessä on säilytystilaa löytyy lattiasta kattoon ulottuvin peililiukuovikaapistoin. Suomen säät tuntien, on arkea helpottamaan eteisen lattiaan valittu upea laatoitus, joka on helppo puhdistaa. Lisäksi asunnon etuterassin yhteydessä on asunnon oma kylmä reilu 5m2 kokoinen varasto. Asumismukavuutta on lisäämässä vesikiertoinen lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu.

Huoneiston lisäksi myydään omilla osakkeillaan oleva autokatospaikka, joten auto on aina säältä suojassa, omalla paikalla - autokatospaikan vastikkeen ollessa vain 7 euroa kuukaudessa!

Asunto Oy Vanamoniitty, Kaarina on vuonna 2019 valmistunut yhtiö Piispanristin vehreällä asuinalueella, ja se koostuu kaiken kaikkiaan reilu 30 asunnosta. Lisäksi niin lapset kuin aikuisetkin on huomioitu, löytyyhän yhtiöstä leikkialue sekä sisätiloissa oleva kuntosalikin!

Uusi, haluttu ja rauhallinen alue takaa erinomaisen asumisen niin yksinasuvalle, pariskunnalle kuin pienelle perheellekin. Kaarinan keskustan palvelut löytyvät n. 2,5km päästä, eikä Turkuunkaan ole kuin vartin ajomatka.

KATRI LAGRÉN | 044 519 9421| katri@bo.fi

facebook: Bo LKV Katri Lagrén

instagram: katrilagrenbolkv

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Katri Lagrén

Huoneisto

Osakkeet
1315-1369
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
2h, avok, kph, s, vh, var + autokatospaikka (yj:ssä 2h+kt+s)
Kerros/Kerroksia
1/1
Asuinpinta-ala
55,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä mainittu pinta-ala on 55m2. Lisäksi myyjän mukaan varasto on n. 5,5m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Toimeksiantajan ilmoittama. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Jääkaappi-pakastin, induktioliesi, liesituuletin, erillisuuni, astianpesukone, allas, paikka mikrolle. Välitilassa muovilevy, tasot laminaattia. Keittiön kapistot Topi Keittiöiden.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Wc-istuin, allas, peilikaappi, allaskaappi, suihku, suihkuseinä, paikka pesutornille, ilmanvaihtokone, kaapisto.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.
Lukumäärä: 1
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneesta käynti takaterassille.
Muut tilat
Eteisessä liukuovikaapisto.
Seinämateriaalit
Oleskelutiloissa seinät maalattu sekä tapetoitu, kylpyhuoneessa laatta ja saunassa panelointi.
Lattiamateriaalit
Oleskelutiloissa laminaatti, kylpyhuoneessa laatta.
Kattomateriaalit
Koko asunnossa paneloitu katto.
Muut säilytystilat
Ulkovarasto
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, verhotangot sovittavissa.
Kauppaan ei kuulu
Irtaimisto.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Vanamoniitty, Kaarina
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
10 177,00 m2
Käyttöönottovuosi
2019
Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harja
Kate
Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kauko, ilmalämpöpumppu
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
Voimassa 6.5.2029 saakka.
Energialuokka
C2013
Tehdyt korjaukset ja remontit
Tamppaustelineen hankinta 2020,
Tuija-aitojen istutus kävelyteiden vastaisesti (osakkaiden toimesta) 2020
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Yhtiö on valmistunut 2019, joten suurempia korjauksia ei ole taloyhtiön puolesta suunnitteilla. Taloyhtiön kunnossapitovastuulliset huolto- ja korjaustyöt tullaan tekemään normaalisti.
Muut rajoitukset
Autokatospaikkaosakkeen (osakenumerot 1961 - 1994) lunastus: Lunastusoikeus syntyy, kun osake siirtyy kaupan, vaihdon, lahjan, muulle kuin perilliselle tehdyn testamentin, apportin tai muun yhtiöön panokseksi panemisen, yhtiön purkamisen yhteydessä tapahtuvan jako-osan antamisen, pakkohuutokaupan, konkurssirealisaation, akordimenettelyn tai muun konkurssioikeudellisen sovinnon kautta. Jos autokatospaikka- tai irtainvarasto-osake siirtyy uudelle omistajalle asuinhuoneiston kaupan yhteydessä, yhtiön muilla osakkailla ei ole siihen lunastusoikeutta.
Lainat
676 040,39 €
Kiinnitykset
99 999 999,99 €
Isännöitsijä
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy
Isännöitsijä: Martti Korhonen
022764666
toimisto@maininkioy.fi
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Kuntosali, vapaasti asukkaiden käytössä.
Ilmanvaihtojärjestelmä: Huoneistokohtainen ilmanvaihto.
Kaikki piha-alueet ovat yhtiön hallinnassa.
Jokaisessa huoneistossa on taloyhtiön ylläpitämänä vähintään yksi liiketunnistin, jota valvoo hallituksen valitsema vartiointiliike. Liiketunnistin voidaan kytkeä huoneistokohtaisesti päälle ja pois asukkaan valitsemana ajankohtana. Lisäksi huoneistoissa on ns. ryöstökytkin, josta hälytyksiä ottaa vastaan hallituksen valitsema vartiointiliike 24 tuntia vuorokaudessa.

Muita tietoja

Palvelut
N. 2km Prisma Piispanristi
3,5km Kaarinan keskusta palveluineen
4,3km Kauppakeskus Skanssi
Lisätietoa kaavoituksesta
Kaarinan kaupunki
Vapautuu
Aikaisintaan 2kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
10 § Vastuu osakkeenomistajien joko rakennusaikana tai sen jälkeen tilaamien/rakentamien huoneistokohtaisten terassilasitusten ja tulisijojen korjaamisesta, kunnossapidosta, siitä aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja mahdollisista vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle.

Asumiskustannukset

Hoitovastike
192,50 €/kk (3,50 €/m2)
Rahoitusvastike
88,00 €/kk (1,60 €/m2)
Muu vastike
7,00 €
Yhtiövastike yhteensä
287,50 €
Vesi
25,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Muu vastike: Autokatospaikan vastike 7€/kk.
Huoneiston yhteydessä myydään erillisillä osakkeilla oleva autokatospaikka nro 43 (AKP, osakkeet 1978). Autokatospaikan hinta 1 500 euroa.

Autopaikkavuokra 12€/kpl.
Tontti on lunastettu yhtiön hallintaan ja tonttilaina on jyvitetty asuntokohtaiseksi velkaosuudeksi. Myytävän huoneiston osalta velkaosuus on 14 325,39€ per 30.9.2023.
Sähkö oman sopimuksen mukaisesti suoraan

Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta
173 674,61 € (3 157,72 €/m2)
Velkaosuus
14 325,39 € (260,46 €/m2)
Velaton hinta
188 000,00 € (3 418,18 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta