Etusivu / Pohjois-Savo / Kuopio / Torikatu 18

Torikatu 18

Keskusta, Kuopio | Kerrostalo | Loftasunto 1h,kt, parvi

Uniikki Loftkoti keskustan ytimessä.

Tässä kodissa on designhotellin tunnelmaa. Poikkeuksellisen upeasti toteutettu sisustus, jossa jokainen yksityiskohta on hiottu ja mietitty. Asunnossa on hulppean korkea huonekorkeus, joka tuo ihanaa lofthenkeä ja kattoa koristaa upea rimakatto. Korkea sisäkatto mahdollistaa kylpyhuoneen päälle sijoitetun parven, johon mahtuu hyvin patjat kahdelle. Tilaa säästävien parviportaiden avulla pääset helposti nousemaan ylös parvelle. Parviportaiden runko on mustaksi maalattua terästä ja askelmateriaali tammea, joka toimii tähän sisutukseen täydellisesti. Tyylikkäät portaat saa työnnettyä ja lukittua seinän viereen silloin, kun oleskeluun tarvitaan lisää tilaa.

Keittiössä on tasokkaat materiaalit ja kodinkoneet, muun muassa mikro ja astianpesukone on tyylikkäästi integroitu. Kauniin valkoinen ja eleetön keittiö on nappivalinta tähän asuntoon. Keittiön jatkeeksi mahtuu hyvin ruokapöytä, jossa on ihana istua ja samalla nauttia isoista ikkunoista sisäpihalle avautuvasta näkymästä. Omalla parvekkeella pääset nauttimaan auringosta ja oman kotikorttelin rauhallinen puutalonäkymä luo rauhallisen tunnelman.

Upea kylpyhuone viimeistelee kodin täydellisen sisustuksen. Kylpyhuoneen oven avattuasi, voit viimeistään huokaista arjen kiireen pois. Nyt on sinun hetkesi! Tässä kylpyhuoneessa pääset rentoutumaan lämpimässä kylvyssä ja nauttimaan ympärilläsi olevista tarkkaan harkituista, kauniista sävyistä ja sisustusratkaisuista. Mustat ja messinkiset yksityiskohdat yhdistettynä murretun roosan sävyiseen seinään on vaikuttava. Saunojalle löytyy taloyhtiön sisäpihalta pihasauna!

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla vain muutaman askeleen päässä muailman navasta. Asunto Oy Kuopion Saara on osa korttelikokonaisuutta Vinskin Pihaa, joka koostuu kahdesta taloyhtiöstä. Vinskin pihan sijainti on historiallisen hieno puutalojen ja rännikatujen ympäröimänä ja aivan vierestä löytyy myös kuuluisa Pikku Pietarin torikuja. Sisäpihalla on oleskelualueita, pihakeinu ja leikkipaikkoja. Pihan kruunaa upea pihasauna, jossa myös tyylikäs lounge-tila. Saunan ja lounge-tilan pääset varaaman itse helposti netistä YIT Plus -palvelusta. Vinskin Pihassa on Smartpost-lokerikko, jonka avulla voi lähettää postia ja vastaanottaa paketteja.

Puutalonostalgian lisäksi tässä korttelissa ja asunnossa on kaikki modernit mukavuudet - täällä arki on sujuvaa ja nautiskelulle on tilaa. Tämä ylimmän kerroksen yksiö on juuri sinulle, joka arvostat asumista keskustan sydämessä, pidät arjen helppoudesta ja haluat nauttia jokaisesta päivästä.

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Maria Keinänen

Maria Keinänen

myyntipäällikkö, kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, partner

Huoneisto

Osakkeet
19896-20200
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
Loftasunto 1h,kt, parvi
Kerros/Kerroksia
4/4
Asuinpinta-ala
30,5 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Näkymät
Sisäpihalle
Parveke
Ulostyönnetty
Parvekkeen ilmansuunta
Etelä
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Liesi
Induktioliesi, erillisuuni
Keittiön työtasojen materiaali
Laminaatti
Keittiön lattiamateriaali
Parketti
Keittiön seinien materiaali
Maalattu
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuonetta remontoitu vuonna 2020. Lattia: mikrosementti (alla laatta), Seinä: kaakeli, mikrosementti (alla kaakeli).
Kylpyhuoneen varustus
Kylpyamme, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Siirrettävän ilmastointilaitteen ulosvienti valmiina.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Muut tilat
Parvi: lattia: parketti, seinä: maali. Katto: rimakatto (koko huoneisto)
Muut säilytystilat
Kellarikomero
Muutostyöt huoneistossa
Kylpyhuoneen remontti 2020
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Kuopion Saara
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
1 851,00 m2
Käyttöönottovuosi
2019
Rakennusmateriaali
Puu, betoni
Kattotyyppi
Harjakatto
Kate
Peltikate
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
Taloyhtiö on valmistunut 2019, rakennusurakoitsija suorittanut takuuuajan mukaisia korjauksia 2020-2021. Sähköautolatausinfran rakentaminen autohallipaikoille 2023.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Kunnossapitotarveselvitys: Pihaistutusten uusiminen tarvittavilta osin. Ajoluiskan leventäminen tarvittaessa. Huoltomaalauksia tarpeen mukaan. IV-kanavien puhdistus.
Lainat
4 389 433,75 €
Kiinnitykset
9 961 700,00 €
Isännöitsijä
Henna Aravirta / Iljan isännöintikeskus Oy, info@iljaninsannointikeskus.fi.
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu
Sauna, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Kuopion kaupunki p. 017-182111
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
124,14 €/kk (4,07 €/m2)
Rahoitusvastike
1 244,39 €/kk (40,80 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
1 368,52 €
Vesimaksun peruste
Oma mittari
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta
83 706,29 € (2 744,47 €/m2)
Velkaosuus
141 293,71 € (4 632,58 €/m2)
Velaton hinta
225 000,00 € (7 377,05 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta