Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Hakkarinkatu 1

Hakkarinkatu 1

Hyhky, Tampere | Omakotitalo | 9h, k (2 kpl), kph/wc, 3 x erillis-wc, s/kph/khh, th, askartelutila, var., tekninen tila

Suositulta Epilän alueelta monien mahdollisuuksien talo!

Hirsirunkoinen talo on valmistunut vuonna 1924. Nykyisen omistajan toimesta taloa on laajennettu vuonna 1997. Tuolloin taloon on asennettu myös keskimmäisestä kerroksesta kellarikerrokseen kulkeva Koneen hissi. Omalla tontilla sijaitsevaan taloon on tehty julkisivumaalaus vuonna 2017, alkuperäisen talon katto on uusittu vuonna 2000, vesi- ja viemäriputkia on uusittu 1980-luvun lopulla ja talosta kaupungin viemäriin olevan viemäriputken sisään asennettu muoviputki 2000-luvulla. Hissi on tarkastettu ja huollettu vuosi sitten.

Huoneita on kaikkiaan yhdeksän kappaletta ja keittiöitä kaksi. Näistä sisääntulokerroksessa on olohuoneen ja keittiön lisäksi viisi makuuhuonetta, kylpyhuone ja erillinen wc. Viehättävässä yläkerrassa on toinen olohuone keittiöineen sekä kaksi huonetta ja suuri ullakkotila. Kellarikerroksen tilavaan harrastetilaan mahtuu suuri biljardipöytä. Siellä sijaitsevat myös kodinhoitotila, saunaosasto, takkahuone ja varastotiloja.

Talo soveltuu vaikkapa kahden perheen kodiksi. Täällä voisi harjoittaa myös majoitustoimintaa ja talo on aiemmin toiminutkin hoitokotina. Sijainti on hyvin keskeinen ja kulkuyhteydet erinomaiset. Sopisiko tämä talo sinun tulevaisuuden suunnitelmiisi, kodiksi tai yrityksesi tiloiksi? Olethan yhteydessä ja sovitaan esittelystä!

Lisätiedot ja esittelyt:

Kirsi Konnos

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

0400 831 687

kirsi.konnos@bo.fi

Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Kirsi Konnos

Kirsi Konnos

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Rakennus

Rakennusvuosi (aloitettu)
1924
Käyttöönottovuosi
1924
Rakennusmateriaali
Puu, hirsi
Rakennusmateriaalien kuvaus
Alkuperäinen rakennus hirsirunkoinen ja puuvuorattu, lisäosan rakennusmateriaalina puu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kate
Konesaumattu peltikate
Asuinpinta-ala
225,0 m2 (278,0 m2)
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitetut pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustusten avulla laskettuihin tietoihin, eikä niitä ole tarkistusmitattu. Asuintilojen pinta-alaan on laskettu mukaan; kellarista: sauna, pesu- ja pukuhuone, kodinhoitohuone sekä kulkutilat.
1. krs: kaikki asuintilat ja 2. krs: asuintilat Muiden tilojen pinta-alaan on laskettu; kellarista: varastot, tekninen tila, takkahuone, huonetila sekä kulkuväylät sekä 1. krs: komero, 2. krs: ullakkotilat. 2. kerroksen parvea ei ole laskettu mukaan pinta-aloihin, parven lattiapinta-ala 7,5 m2.
Kerrokset
3
Muut tilat
53,0 m2
Ilmanvaihtojärjestelmä
Laajennusosassa koneellinen tulo- ja poisto, vanhassa osassa painovoimainen + kph:ssa poisto
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Lämmön jakotapa
Sähköpatterilämmitys, uuni/takka, muu
Huoneluku
9h, k (2 kpl), kph/wc, 3 x erillis-wc, s/kph/khh, th, askartelutila, var., tekninen tila
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Alakerran keittiössä sähköliesi, liestituuletin (hormiin), astianpesukone, kaapistot, lattiassa muovimatto. Yläkerran keittiössä jääkaappi, sähköliesi induktiokeittotasolla, astianpesukone, kaapistot, lautalattia, seinät maalattu.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneessa suihku, wc-istuin, pesuallas, laattalattia, seinät kaakeloitu. Kellarikerroksen kylpyhuoneessa suihku, laattalattia, seinät kaakeloitu.
Sauna
Asunnossa on sauna
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Sähkökiuas, seinät paneloitu, laattalattia.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erillis-wc:ssä wc-istuin, pesuallas, laattalattia, seinät kaakeloitu. Kellarikerroksen erillis-wc:ssä wc-istuin, pesuallas, lattiassa muovimatto, seinät muovia. Yläkerran wc:ssä wc-istuin, pesuallas, pesuallas, lautalattia, seinät maalattu.
Kodinhoitohuone
Kellarikerroksen kodinhoitotilassa lattiassa muovi, pesukoneliitäntä.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Alakerrassa makuuhuoneet 5kpl, joissa lattioissa muovi, seinät tapetoitu. Yläkerran kolmessa huoneessa lautalattia, seinät tapetoitu.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Alakerran olohuoneessa lattiassa muovi, seinät tapetoitu. Yläkerran olohuoneessa lautalattia, seinät lasikuitutapetti.
Muut tilat
Harrastetilassa lattiassa muovi, sähköinen lattialämmitys. Yläkerrassa rappusten kohdalta käynti parvelle ja keittiön viereisestä huoneesta käynti toiselle parvelle. Kellarikerroksen varastotilassa lattiassa muovimatto ja takkahuoneessa lattiassa muovi.
Takkatiedot
Takka
Tehdyt korjaukset
Alkuperäisessä rakennuksessa uusittu vesi- ja viemäriputket 1980-luvun lopulla (poislukien ylä- ja alakerran välinen valurautainen pystyviemäriputki). Laajennusosan ympärille asennettu salaojat 1996.
Talon laajennus 1997. Koneen hissi (kellarikerroksesta keskikerrokseen) asennettu 1997. Alkuperäisen rakennuksen katto uusittu 2000. Talosta kaupungin viemäriin olevan viemäriputken sisään asennettu muoviputki 2000-luvulla. Lämminvesivaraaja uusittu 2000-luvulla. Etupiha laatoitettu 2002-2004.
Julkisivumaalaus 2017. Takka nuohottu 2021 (takkaa ei ole käytetty sen jälkeen). Hissi tarkastettu ja huollettu 2022. Hälytysjärjestelmä (Verisuren laitteet) asennettu 2022.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kellarikerroksen teknisessä tilassa lämminvesivaraaja. Laajennusosan ilmanvaihtokone kellarikerroksessa, harrastetilassa. Keskuspölynimuri (ei ole vuosiin käytetty, ei tietoa kunnosta. Kellarikerroksen ulko-oven yhteydessä normaalilukon lisäksi sähkölukko. Ulkona jätesäiliö, mattoteline.
Kauppaan ei kuulu
Irtain.
Kunto
Tyydyttävä
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
D2018
Lisätietoja energiatodistuksesta
E-luku 219. Viimeinen voimassaolopäivä 3.9.2033.

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
837-207-1104-10
Tyyppi
Tontti
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin koko
660,00 m2
Tontin omistus
Oma
Panttikirjat
111 634,00 €
Lisätietoja tontista
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen rakennusvalvonnan mukaan laskennallinen rakennusoikeus on kartasta mittaamalla suuruusluokaltaan noin 248 m² (11 m x 15 m x I1/2), josta 'puolitoista-kerroksisuus' tulee tuosta mainitusta räystäskorkeudesta.
Kaavamääräyksen mukaan vähintään DI-luokkaan kuuluvan omakotitalorakennuksen rakennusala. Räystäskorkeus enintään 5,0 m.

Muita tietoja

Palvelut
K-Market Haapalinna 240 m, Lielahden Prisma 2,1 km. Tampereen keskustaan n. 12 min autolla ja 20 min linja-autolla. TAYS 7,5 km.
Koulu
Kaarilan koulu, Hyhkyn koulutalo (Luokat 1.–4. sijaitsevat Hyhkyn koulutalossa ja 5.–9. Kaarilan koulutalossa) 1,2 km. Tampereen lyseon lukio 3,5 km. Tampereen yliopisto 7,4 km.
Päiväkoti
Hyhkyn päiväkoti 400 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 210 m.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero
874,33 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Sähkönkulutus (sis. lämmitys- ja taloussähkö) noin 34 045 kWh / vuosi 2022 / 1 hlön talous. Sähkön hinta ollut noin 1 879 € / v + siirto noin 2 182 € / v, yhteensä noin 4 061 € / v (noin 338,42 € /kk.) Sähkösopimuksen hinta ollut noin 5 senttiä / kWh.

Hulevesimaksu 53 €/v. Puhtaanapito Pirkanmaan Jätehuollon taksoin. Vesilaskut kulutuksen mukaan. Hälytysjärjestelmä 70 €/kk.

Hinta

Velaton hinta
347 000,00 €
Myyntihinta
347 000,00 €
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Maksuehto
Käteinen.
Kartta