Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Harmaapaadentie 9a A

Harmaapaadentie 9a A

Marjaniemi, Helsinki | Omakotitalo | 5-7 h, k, 2 kph, 2 erillis wc:tä, s, lämmin sisävarasto

Tervetuloa unelmiesi kotiin Marjaniemessä!

Tässä on tilaisuutesi omistaa upea, arkkitehtoninen omakotitalo merellisessä Marjaniemessä! Tämä koti hurmaa sinut heti ensisilmäyksellä upealla tilankäytöllään ja hienostuneella designillaan. Talo on suunniteltu tarjoamaan sinulle täydellistä mukavuutta ja ylellisyyttä joka päivä.

Tilavassa ja valoisassa olohuoneessa on katto korkealla ja isot ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisään ja luovat juuri sen oikean tunnelman. Olohuoneesta pääset suoraan isolle, aurinkoiselle terassille, jossa on tilaa niin ruokapöydälle kuin aurinkotuoleille.

Tämän upean kodin ehdoton helmi on tyylikäs spaosasto, jossa voit nauttia ja hemmotella itseäsi milloin tahansa. Kylpyhuoneen ylelliset tilat tarjoavat sinulle mahdollisuuden uppoutua vaahtoavaan kylpyyn tai saunan lämpöön, nauttia virkistävästä suihkusta pitkän päivän jälkeen. Spaosaston tunnelmallinen valaistus ja laadukkaat materiaalit luovat ainutlaatuisen rentoutumisympäristön, jossa voit unohtaa arjen kiireet.

Tämän kodin tilankäyttö on suunniteltu huolella, jotta jokainen neliömetri palvelisi asukkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Kodissa on runsaasti säilytystilaa ja tilavia huoneita, jotka tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen sisustamiseen.

Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä upea omakotitalo Marjaniemessä. Ota yhteyttä ja varaa aika näyttöön – tämä koti on todellinen helmi meren äärellä!

Tervetuloa kotiin, missä unelmat muuttuvat todellisuudeksi.

Myynti/Sales/Försäljning:

Susanne Gerstenmaier

050 3180 132

susanne@bo.fi

ja

Virpi Romu

040 0610 018

virpi@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Virpi Romu

Virpi Romu

myyntijohtaja Ullanlinna, kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Rakennus

Rakennusvuosi (aloitettu)
2008
Käyttöönottovuosi
2009
Rakennusmateriaali
Tiili, elementti, betoni, teräs
Rakennusmateriaalien kuvaus
Välipohja: Teräsrunkoliittopelti-rakenne, jonka päällä Maxit Comfort lämpölattia.
Ulkoseinät: Teräselementtirunko, johon asennettu termorankaelementit.
Levytetyt sisäseinät.
Julkisivupinnoite: Wienerbergerin tumma Terca-tiili, jossa myös saumalaasti on tummaa.
Ikkunat: Schucon ikkunat ja pääterassin liukuovi, yli 100 m2 ikkunapintaa, kolmelasiset argonkaasutäytteiset umpiolasielementit.
Salaojat: on.
Kattotyyppi
Piilokallistus
Kate
Huopa
Katon kunto
Normaalit kausikatselmukset ja rännipuhdistukset.
Asuinpinta-ala
212,2 m2 (253,6 m2)
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alatiedot on saatu Suunnittelutoimisto Tallin huoneistoalamittausraportista.
Muut tilat käsittävät alakerran varastotilat, tekn.tila ja viinikellari.
Helsingin kaupungin epävirallisen rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneistoala 123 m2.
Kerrokset
3
Muut tilat
41,4 m2
Lämmitys
Vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka. Kunto: hyvä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kauko, ilmalämpöpumppu
Huoneluku
5-7 h, k, 2 kph, 2 erillis wc:tä, s, lämmin sisävarasto
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Puustellin keittiökalusteet, runsaasti säilytystilaa ml. apukeittiön työtaso ja kaapit, Festivon jääkaappi/pakastin + viinikaappi.
Keittiön muut varusteet
Mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin
Liesi
Induktioliesi, erillisuuni
Keittiön työtasojen materiaali
Kivi
Keittiön lattiamateriaali
Laatta
Keittiön seinien materiaali
Maalattu
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Alakerrassa spa-tyylinen osasto, jossa poreamme, tuplasuihkut, sauna sekä räätälöidyt arkkitehdin suunnittelemat puukaapit, pesuallastaso ja istuinpenkki. Tila voidaan eristää tyylikkäällä lasiliukuovella.

Kylpyhuoneen varustus
Poreamme, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
Sauna
Asunnossa on sauna
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Spa-osaston tyyliin ja materiaaleihin sopiva integroitu tilava sauna noin 7 henkilölle. Lattia: laatta. Seinät: puolipaneeli, osalaatoitus. Sähkökiuas.

WC-tilojen kuvaus
Keskikerroksessa tyylikäs ja ajaton wc + bideesuihku. Ns. edustus-wc. Pohjakerroksessa portaiden alla erilliswc + bideesuihku + allaskaappi + pyöreä LED-valolla varustettu peili. Lattialämmitys, kiinteät valaisimet. lattia: laatta. Seinät: kaakeli.

Erillinen kph: 3. kerroksessa erillinen kph + wc, jossa myös pyykkikuilu pohjakerroksen kodinhoitotilaan. Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.
Varustus: wc-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peilikaappi, kiinteät valaisimet, asennettuja erikoisvarusteita.
Kodinhoitohuone
Pohjakerroksen Spa-osaston yhteydessä integroidut khh-tilat, jotka tyylikkäiden liuku/haitariovien takana "piilossa". Alakerran ulko-oven välittömässä läheisyydessä kuraeteinen viemärillä ja erillisellä suihkulla. Pyykkihuolto kätevää, koska 3. kerroksen kylpyhuoneesta tulee pyykkikuilu pohjakerroksen khh-tilaan.
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, silityspöytä/taso, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso, keskuspölynimuri
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
3. kerroksessa kaksi makuuhuonetta runsailla kaapeilla. Yläkerrassa on korkeaan tilaan avautuva ilmava aulatila, joka soveltuu mainiosti mm. etätyötilaksi. Pohjakerroksessa makuuhuone (rak. luv. muk. var.), jonka yhteydessä iso pukeutumis-/vaatehuone peilillä. Lisäksi pohjakerroksen lämmin varasto soveltuu tarvittaessa joko työ- tai makuutilaksi. Olohuoneen yhteydessä oleva 'study' on erotettavissa makuuhuoneeksi tai etätyötilaksi. Takkahuoneen takana on viinikellariksi suunniteltu tila, joka sopii tv-, vieras- tai etätyötilaksi.
Lattiamateriaalit: kivi, parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Keskikerroksessa tyylikäs takallinen olohuone, jossa huonekorkeus 4,5-6m. Pohjakerroksessa takallinen ns. arkiolohuone Spa-osaston välittömässä läheisyydessä. Talon kerrosten välillä erittäin tyylikäs lasikaiteella ja parketilla vuorattu portaikko.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: kivi, maalattu
Muut tilat
Keskikerroksessa erittäin iso ja valoisa etelä/länsisuunnassa oleva terassi, joka osittain katettu kauko-ohjattavalla markiisilla. Terassilla yksityisyyttä antava maitolasikaide. 3. kerroksessa lasikatettu iso erillisterassi. Lisäksi pohjakerroksessa katettu patiotila esimerkiksi saunasta vilvoitteluun. Kaikki terassit pinnoitettu helppohoitoisella UPM ProfiDeck-puumuovikomposiittirakenteella ja laudoituksella.
Tulisija
Takkasydän. Takat keski- ja alakerroksessa
Takkatiedot
Takka, hormi olemassa
Seinämateriaalit
Sisäkatot levytetty ja maalattu.
Lattiamateriaalit
Lattialämmityksen lisätiedot: asunnossa ei ole lainkaan sisustusta hankaloittavia seinäpattereita. Vesikiertoinen tasainen ja miellyttävä Upofloorin lattialämmitys asennettu kauttaaltaan taloon. Jokaisessa tilassa on oma kauko-ohjain lämmityksen säätöön.
Tehdyt korjaukset
Ei suoritettuja korjauksia tai muutostöitä.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Myyjä valmis tarvittaessa erikseen myymään esimerkiksi pääterassin ulkopöytäryhmän ja muut terassikalusteet.
Kunto
Hyvä

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
91-45-5-30
Tyyppi
Määräosa
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin koko
997,00 m2
Tontin omistus
Oma
Panttikirjat
750 000,00 €
Rasitukset ja rasitteet
Kauttakulku naapuritonteille/tierasite.

Sähköiset panttikirjat (5 kpl) siirretään ostajalle lainoittamattomina kaupanteossa. Siirtokustannuksista vastaa ostaja.

Hallinnanjakosopimuksen mukaisesti osapuolet vastaavat kumpikin itse hallitsemansa alueen rakentamisesta, kunnossapidosta, hoidosta, huollosta, istutuksista ja vastaavista toimenpiteistä kuitenkin niin, että määräosien piha-alueita erottavan aidan rakentamis- ja ylläpitokustannukset jaetaan osapuolten kesken tasan. Yhteisen alueen rakentamis- ja ylläpitokustannukset jaetaan myös osapuolten kesken tasan.
Lisätietoja tontista
Myydään 550/1000 määräosa hallinnanjakosopimuksen mukaisesti.
Tontin eteläreunassa maan sisällä kaupungin sähköjohtoputki betoniputkessa. Kaupungilla ennallistamisvelvoite, jos joskus täytyy kaivaa.
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Rakennusoikeus, e-luku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko tontin asuinkerrosalan rakennusoikeus 249 m2, josta Talo A:n osuus 137 m2.

Muita tietoja

Palvelut
Easton kauppakeskuksessa kattavat palvelut, ml. Citymarket 24H, apteekki, Alko, Postin palvelupiste ja ravintoloita. Lisäksi Itäkeskuksessa kattava valikoima palveluita, kauppoja, ravintoloita, kirjasto, terveyspalveluita, Finnkinon elokuvateatteri, lähellä musiikkiopisto ja musiikkiperuskoulu.
Päiväkoti
Päiväkoti Vaapukka.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit ja -yhteydet Itäkeskukseen, Roihuvuoreen, Herttoniemeen jne. Marjaniemessä myös useita Helsingin kaupungin vuokrapyöräpisteitä.
Lisätietoa palveluista
Marjaniemen uimarannalle noin 200 m. Rannalla talvisin myös avanto ja kesällä kioskikahvila. Hyvät palvelut veneilijöille: Marjaniemen Venekerhon satama, Marjaniemen Melojien satama, Puotilan satama ja Strömsinlahden venesatama noin 5-10 min kävely-/pyörämatkan etäisyydellä.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero
1,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Lämmityskustannukset, muu kuin sähkö: 4 570 €/v (Helenin laskujen osuus vuonna 2023 talolle A).
Sähkön kulutus (sis. lämmitys- ja käyttösähkön siirtoineen) 6 570 kWh vuonna 2023
Vesi ja jätevesi: 733 € vuonna 2023 (HSY:n liittymä).
Jäteastian tyhjennys: HSY, laskutus 3kk:n välein hintaan 74 €/3 kk.

Talo A maksaa tällä hetkellä kiinteistön yhteisten kulujen kattamiseen oman 55%:n osuutensa (sisältää myös kaukolämmön osuuden) 346,50 €/kk.

Esitetyt sähkön kulutusmäärät/ asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla
suurempia tai pienempiä riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista
sekä palveluntarjoajasta.

Vakuutusmaksut henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan.
Varainsiirtovero 3 %.

Hinta

Velaton hinta
1 490 000,00 €
Myyntihinta
1 490 000,00 €
Vapautuu
Aikaisintaan 21.06.2024
Maksuehto
Käteinen.
Kartta