Etusivu / Uusimaa / Espoo / Riihitontuntie 16

Riihitontuntie 16

Niittykumpu, Espoo | Kerrostalo | 1h, avok, kph, alkovi + lasitettu parveke

Alkovilla varustettu valoisa yksiö huippusijainnilla yhteyksien ja palvelujen äärellä Espoon Niittykummussa.

Asunnon sisätilat ovat tehokkaasti suunniteltu ja sen vaaleat sisustussävyt korostavat luonnonvaloa täydellisesti. Avaruutta asuntoon lisää alkovi, joka helpottaa sisustamista tuoden myös lisää yksityisyyttä. Laadukkaat kodinkoneet modernissa keittiössä tekevät arjen askareista sujuvia. Tilavaan ja tyylikkäällä ilmeellä maustettuun kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone.

Vuonna 2021 valmistunut talo on moderni ja energiatehokas. Kun lisätään mukaan vielä oma tontti, niin huoli tulevista tontinvuokrien korotuksista jää historiaan. Asukkaat voivat nauttia hyvin hoidetusta piha-alueesta ja asunnon lasitetusta parvekkeesta, joka toimii lisähuoneena lämpiminä vuodenaikoina.

Sijainti Espoon Riihitontuntiellä tarjoaa erinomaiset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Metroasema ja sen yhteydessä oleva kauppakeskus Niitty ovat aivan kivenheiton päässä. Metrolla pääsee näppärästi esimerkiksi Iso-Omenaan, Tapiolaan tai Helsingin keskustaan. Läheisyydessä on myös monipuolisia ulkoilumaastoja, päivittäistavarakauppoja, päiväkoteja sekä kouluja. Erinomaisella sijainnillaan, tämä koti tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviseen arkeen kuin rentouttavaan vapaa-aikaan.

Oiva ensiasunto, tai laadukas sijoituskohde. Asunto on vuokrattu, mutta vapautuu 1.7.2024.

Jere Lemberg

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

050 442 8030

jere@bo.fi

Hyvän välitystavan mukaisesti toimitamme kiinteistön, yhtiön ja osakehuoneiston asiakirjat vasta katselmuksen jälkeen ostotarjousta harkitseville.

OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI?

Varaa minut helposti kalenterini kautta arvioimaan kotiasi.

https://bo.fi/henkilo/jere-lemberg/

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Jere Lemberg

Jere Lemberg

kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Huoneisto

Osakkeet
1146-1440
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
1h, avok, kph, alkovi + lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia
2/6
Asuinpinta-ala
29,5 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Toimeksiantajan ilmoittama. Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Näkymät
Yhtiön pihakannelle
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Etelä
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia valkolakattu Saarniparketti, seinät ja katto maalattu. Laminaattitasot.
Liesi
Induktioliesi, erillisuuni
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia laatta, seinät kaakeli, katto paneloitu.
Kylpyhuoneen varustus
Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 1
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia valkolakattu Saarniparketti, seinät ja katto maalattu. Kiinteät kaapistot.
Muut säilytystilat
Kellarikomero
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Haltijatonttu
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
1 939,00 m2
Käyttöönottovuosi
2021
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Pituussuunnassa kalteva lapekatto
Kate
Bitumikermi
Lämmitysjärjestelmä
Kauko, muu
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
Viimeinen voimassaolopäivä 8.11.2031
Energialuokka
B2018
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2021 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin. Yhtiössä tullaan suorittamaan tilikaudella vastuukorjauksia.
Muut rajoitukset
Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy millä tahansa saannolla muulta kuin perustajaosakkaalta yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle eikä samassa yhteydessä siirretä tämän yhtiön osakkeita, jotka oikeuttavat yhtiön jonkin asuinhuoneiston hallintaan, yhtiön osakkeenomistajilla on ensisijaisesti oikeus lunastaa siirron kohteena oleva osake. Yhtiöllä on toissijainen lunastusoikeus. Kun osake siirtyy uudelle omistajalle, siirrosta on tehtävä ilmoitus huoneistotietojärjestelmään ja muut hallituksen ilmoituksen tekemistä varten tarvittavat tiedot on toimitettava hallitukselle viipymättä. Mikäli osakeluettelon ylläpitoa ei ole vielä siirretty Maanmittauslaitokselle, siirrosta on viipymättä ilmoitettava hallitukselle. Lunastusmenettelyssä noudatetaan edellä olevan lisäksi kaikilta muilta osin kulloinkin voimassa olevan asunto osakeyhtiölain säännöksiä.
Lainat
9 666 234,68 €
Isännöitsijä
Kiinteistötahkola
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu
Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja. A-portaan 1. kerroksessa sijaitsee lastenvaunuvarasto ja irtaimistovarastotila, joka toimii kriisinajan väestösuojana sekä talovarasto. B-portaan 1. kerroksessa sijaitsee ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto, irtaimistovarastotila ja teknistä tilaa. Yhtiön käytössä on ulkoiluvälinevarastotila tontille 7 rakennettavassa rakennuksessa. A-portaassa sijaitsevat pesula ja kuivaustila sekä B-portaassa sijaitsevat kerhotila, saunaosasto ja WC ovat myös tonteilla 6 ja 7 sijaitsevien yhtiöiden käytössä, samoin kuin tonttien 6 ja 7 rakennuksissa sijaitsevat saunatilat WC-tiloineen ja tontilla 7 oleva ulkoiluvälinevarastotila on yhtiön käytössä yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti. Tonttien 5, 6 ja 7 yhteiset jätepisteet on sijoitettu tontille 6. Varastotiloissa ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja. Yhtiön välittömässä hallinnassa olevien tilojen käytöstä ja niistä perittävistä maksuista päättää yhtiön hallitus ja yhteisten tilojen käytöstä päättää yhteisjärjestelysopimuksen mukaan hoitokunta.

Muita tietoja

Palvelut
Kauppakeskus Niitty 400 m (S-market ja K-Supermarket), Lidl Niittykumpu 1 km, Matinkylän terveysasema 2 km
Koulu
Niittykummun koulu 400 m, Haukilahden lukio 1,4 km
Päiväkoti
Niittykummun päiväkoti 400 m
Lisätietoa kaavoituksesta
Kaavoitusviranomainen Espoon kaupunki
Vapautuu
Vuokrattu

Asumiskustannukset

Hoitovastike
122,43 €/kk (4,15 €/m2)
Rahoitusvastike
385,81 €/kk (13,08 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
508,24 €
Vesi
22,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Pääomavastikevakuus: Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 50 % huoneiston alkuperäisestä rakennusaikaisesta yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastikevakuus yhtiön pääomavastikesaatavan vakuutena. Yhtiön hallitus/isännöitsijä vastaa yhtiön päätöksen mukaisesti em. vastikevakuuden palauttamisesta ja/tai korottamisesta.

Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröimiskustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisen hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Varainsiirtovero 1,5%.

Hinta

Myyntihinta
67 124,67 € (2 275,41 €/m2)
Velkaosuus
131 875,33 € (4 470,35 €/m2)
Velaton hinta
199 000,00 € (6 745,76 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta