Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Matosaarenkuja 2

Matosaarenkuja 2

Jollas, Helsinki | Omakotitalotontti

Harvoin myynnissä tontti merellisessä Matosaaressa

Valoisa tontti saaristolaismiljöössä Matosaarentien ja Matosaarenkujan kulmassa. Täällä voi nauttia rauhallisesta ympäristöstä, kivoista ulkoilureiteistä ja meren läheisyydestä. Uimarannalle n. 5 min kävelymatka.

Maapohja osittain kalliota ja tontilla on rakennuspaikka kahdelle talolle, rakennuspaikat voidaan myydään erikseen. Rakennusoikeutta 320 m2 (2 x 160 m2 per talo). Hallinnanjakosopimusluonnos olemassa.

Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi saa rakentaa asunnon ulkopuolisia, asuntoja palvelevaa aputilaa kuten asuntosuojia tai -katoksia sekä varasto-, huolto- ja askartelutiloja. Nämä sijoitetaan rakennusalalle rakennuksen pohjakerrokseen, talousrakennukseen tai -siipeen tai talousrakennuksen rakennusalalle. Aputiloja saa yhteensä olla enintään 60 m2/asunto, jos niistä vähintään 20 m2 on pohjakerroksessa, muuten enintään 50 m2/asunto.

Koko tontin pinta-ala on 2 140 m2.

Huom. kuvassa tontin rajat merkitty suuntaa antavasti.

Matosaarella on mielenkiintoinen historia ja se on muuttunut Krimin sodan puolustuspatterista upeaksi ja luonnonläheiseksi huvilakaupunginosaksi.

Lisää historiasta: http://wikimapia.org/14075491/fi/Matosaari

OTETAAN VASTAAN TARJOUKSIA!

Lisätiedot ja myynti:

Virpi Romu

040 0610 018

virpi@bo.fi

Susanne Gerstenmaier

050 318 0132

susanne@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Virpi Romu

Virpi Romu

myyntijohtaja Ullanlinna, kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
91-49-262-2
Tyyppi
Tontti
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin koko
2 140,00 m2
Tontin omistus
Oma
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön ala 2140 m2.
Metsäinen rinnetontti Matosaarentien ja Matosaarenkujan kulmassa. Maapohja osittain kalliota. Tontilla rakennuspaikka kahdelle talolle. Hallinnanjakosopimusluonnos tehty.
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan

Muita tietoja

Rakennusoikeus
320,0 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO II, koko tontilla kaksi rakennuspaikkaa, yht. 320 m2. Asemakaavaan merkityn kerrosalan lisäksi saa rakentaa asunnon ulkopuolisia, asuntoja palvelevaa aputilaa kuten asuntosuojia tai -katoksia sekä varasto-, huolto- ja askartelutiloja. Nämä sijoitetaan rakennusalalle rakennuksen pohjakerrokseen, talousrakennukseen tai -siipeen tai talousrakennuksen rakennusalalle. Aputiloja saa yhteensä olla enintään 60 m2/asunto, jos niistä vähintään 20 m2 on pohjakerroksessa, muuten enintään 50 m2/asunto. Rakennuksen pihat ja tiet on sovitettava maastoon ja puustoon louhintaa, täyttöä ja isokokoisten puiden kaatamista välttäen. Istutukset ja välttämättömät maastotyöt on suoritettava korkeatasoisesti alueen luonteeseen soveltuvalla tavalla.
Ranta
Ei rantaa
Lisätietoa palveluista
Kaupat, posti ja kirjasto Kauppakeskus Saari.

Hinta

Velaton hinta
550 000,00 €
Myyntihinta
550 000,00 €
Vapautuu
Heti
Kartta