Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Sammonkatu 70

Sammonkatu 70

Kalevanrinne, Tampere | Kerrostalo | 3h+kt+s

Tämä viihtyisä kolmio Sammonkadulla Kalevanrinteen kaupunginosassa on kaikkea mitä voit haluta – laadukas tyyli, toimiva pohjaratkaisu sekä sijainti lähellä palveluita.

Tilava ja valoisa olohuone toimii asunnon sydämenä. Keittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen ja mahdollistaa näin tilan monipuolisen käytön. Jääkaappi/pakastin on tässä asunnossa sijoitettu keittiön seinustalle, toisin kuin yhtiön muissa saman pohjan omaavissa asunnoissa. Tämän vuoksi huoneiston pohjaratkaisu suorastaan houkuttaa viihdyttämään perheenjäseniä tai ystäviä. Kahdessa makuuhuoneessa on mukavasti kaappitilaa. Suurempaan makuuhuoneeseen sekä eteiseen on asennettu peililiukuovet. Säilytystilaa löytyy lisää eteisen yhteyteen sijoitetusta vaatehuoneesta. Hyväkuntoiset kylpyhuone- ja saunatila tuovat asumiseen mukavuutta. Olohuoneesta on kulku suurelle lasitetulle parvekkeelle, johon on lisäksi asennettu näkösuojaksi Visorin parvekekaihtimet. Tämä huoneisto tarjoaa vaivatonta ja huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin.

Asunto Oy Tampereen Kvartsi on perustettu vuonna 2017. Taloyhtiö on hyvin hoidettu eikä suuria remontteja yhtiön iän puolesta ole tulossa moniin vuosiin. Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä ja koostuu 69 asunnosta sekä 3 liikehuoneistosta. Yhtiö sijaitsee Tampereen kaupungin vuokratontilla, jonka vuokra-aika on 31.05.2075 asti.

Asunnon sijainti on lähellä kattavia Kalevan palveluita, kauppoja, kouluja ja sekä erinomaisia julkisia liikenneyhteyksiä.

Kaupan yhteydessä on mahdollista lunastaa autohallipaikka eri osakeryhmällä (Kiinteistö Oy Kalevanrinteen Pysäköinti). Myyntihinta 22 000 €.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan tähän kauniiseen ja hyväkuntoiseen kerrostalokotiin, joka tarjoaa kaikki mahdollisuudet nauttia parhaasta kaupunkielämästä. Olisiko tämä on sinun seuraava kotisi?

Nina Widén

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

040 528 5914

nina.widen@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Nina Widén

Nina Widén

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

Huoneisto

Osakkeet
64861-67400
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
3h+kt+s
Kerros/Kerroksia
5/8
Asuinpinta-ala
62,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Länsi, luode
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Liesi
Induktioliesi
Keittiön työtasojen materiaali
Laminaatti
Keittiön lattiamateriaali
Parketti
Keittiön seinien materiaali
Kaakeli, maalattu
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneessa allas- ja pyykkikaappi. Pesutornille paikka.
Kylpyhuoneen varustus
Suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
Saunan lattiamateriaali
Laatta
Saunan seinämateriaali
Puu
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 2
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Visor parvekekaihtimet
Muutostyöt huoneistossa
Osakas on asennuttanut Visor parvekekaihtimet.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Kvartsi
Tontin omistus
Vuokrattu
Tontin koko
2 006,00 m2
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy
31.05.2075
Tontin vuokra
61 333,76 €
Käyttöönottovuosi
2017
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Aumakatto
Kate
Bitumi
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä: 28.4.2025. E-luku 130.
Energialuokka
C2013
Tehdyt korjaukset ja remontit
2017 Ins.toim. Jorma Väänänen Oy, vuositarkastuksen ennakkotarkastus
2017 YIT Rakennus Oy vuositarkastus
2017-2019 YIT Rakennus Oy vuositakuukorjaukset suoritetaan
2026 llmanvaihdon puhdistus
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Tulevien korjaustarpeiden selvitys (1-5 vuotta):
Ilmanvaihdon puhdistus
Lainat
3 566 743,41 €
Kiinnitykset
12 175 320,00 €
Isännöitsijä
Isännöitsijätoimisto Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti Oy, Sarvijaakonkatu 5b A, (4. kerros), 33540 Tampere. Isännöitsijä Heini Asikainen, p. 0440475013
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Yhtiön tilat ja varustelu
Kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, huoneistokohtaiset varastot. Lämmönjakotavat: vesikiertoinen patterilämmitys, sähköinen lattialämmitys. Huoneiston hallintaan ottaminen ja uuden omistajan vastuu perustuvat maksamattomaan yhtiövastikkeeseen sekä sellaisten muiden maksujen määrään, joihin sovelletaan yhtiöjärjestyksen perusteella asunto-osakeyhtiölain säännöksiä huoneiston hallintaan ottamisesta. Tällaisia vastikkeeseen rinnastettavia maksuja yhtiössä ovat pääomavastike-ennakko, vesimaksuennakko, vesi/m3/kylmä, vesi/m3/lämmin, vesimaksuennakko (alv.), vesi/m3 (alv.)/kylmä, vesi/m3 (alv.)/lämmin.
YIT ei ole vielä toimittanut kuittausta rakennusaikaisista muutostöistä. Huoneistoissa sähköverkkoon kytketyt akkuvarmisteiset asuntokohtaiset palovarottimet. Yhtiöllä kaapeli-TV ja ovipuhelinjärjestelmä (ei asunnoissa, joihin käynti pihalta) sekä yleiskaapelointi. Yhtiön jätepiste sijaitsee tontilla 11 ja on yhteiskäytössä tontin 11 kanssa. Takuuajan vakuus on voimassa. Tupakointikielto on voimassa kaikilla huoneistoihin kuuluvilla parvekkeilla ja huoneistopihoilla. Tupakointi on sallittua vain erikseen merkityllä tupakointipaikalla. Yhtiökokous 2023: Hallituksella valtuudet tarvittaessa kerätä 1-2 ylimääräistä hoito- ja pääomavastiketta. Osakkaiden maksamat ylimääräiset lainaosuussuoritukset rahastoidaan. Rahoitusvastikkeet tuloutetaan. Jokaisella osakkaalla on oikeus asennuttaa huoneistoonsa ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpun asennus- ja kunnossapitovastuu on osakkaalla. 1-vuotis takuukyselyt on tehty yhtiön ja YIT:n puolesta. Vuositakuutarkastus on pidetty 15.2.2018. Vuositakuukorjaukset ovat käynnissä. Parvekeverhoasiaa tiedotettiin: harmaasävyiset verhot, toimittajan parvekelasijärjestelmään soveltuvat ovat sallittuja, muistettava tehdä muutostyöilmoitus. Ylimääräisiä lainanlyhennyksiä vastaanotetaan toukokuussa ja marraskuussa. Ylimääräisen lyhennyksen pankin kulut jaetaan maksajien kesken. Kohteelle on asetettu suorituskyvyttömyys vakuutus 31.1.2017-31.1.2027.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Tampereen kaupunki, palvelupiste, Frenckellinaukio 2 B, 33100 Tampere, p. 041 7308168
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yhtiö on hakeutunut arvonlisäverolliseksi. Arvonlisäverollisuuden hakeutumisaste on 3,76. Yhtiö ei ole hakeutunut arvonlisäverovelvolliseksi todistuksen huoneiston osalta. Yhtiö on velvollinen tarkistamaan vuonna 2017 valmistuneestä kiinteistöinvestoinnista tekemiään arvonlisäverovähennyksiä, jos kiinteistön verollinen käyttö muuttuu tarkastuskauden aikana. Viimeinen tarkastusvuosi on 2026. Vastuun enimmäismäärä on 64 681,50 euroa valmistuessa ja vastuu 31.12.2019 on 45 277,05 euroa. Huoneistojen A1, A2, A3, A4, A5 ja A6 hallintaan jää huoneiston edustalla oleva terassi ja asuntopiha, joka on osin aidalla rajattu. Yhtiöjärjestyksen 5 §:n momentin 8 mukaisesti niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta enemmän kuin 75 % huoneiston alkuperäisestä yhtilölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta ainakin vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi, ennakkoa voidaan korottaa tarvittaessa. Autopaikat osakkeina KOy Kalevanrinteen Pysäköinnissä (29 kpl), joista (1 kpl) on inva-autopaikkoja. Kaavan autopaikkavelvoite 1/125 m2. Sopimus yhteisjärjestelyistä XIX-885 tontit 8-11. Yhtiöllä vuokrasopimus Kiinteistö Oy Kalavanrinteen Pysäköinnin kanssa (Y-tunnus 2657942-8). Varasto-osakkeiden nrot 131531-131880 omistaminen ei oikeuta yhtiön hallinnassa olevien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden käyttömahdollisuutta ja kuitenkin siten, että jätepisteen käyttö sallitaan. Mikäli ALV toiminta alkaa liikehuoneistoissa tulee huomioida mahdolliset ALV palautus velvoitteet. Yimääräisessä yhtiökokouksessa 18.1.2017 on päätetty hakeutua arvonlisäverovelvolliseksi. Rakennusaikainen muutostyölista saatavissa erikseen tilatessa. Yhteisjärjestelysopimus tonttien 8-14 välillä (Sopimus kiinteistöjen yhteisjärjestelystä kortteliin Tampere-119-885) on
allekirjoitettu ja on vielä rekisteröimättä.

Asumiskustannukset

Hoitovastike
341,00 €/kk (5,50 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
341,00 €
Vesi
18,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Vesimittarit huoneistoissa. Vedestä maksetaan vesimaksuennakkoa ja vesitasauslaskutetaan kerran vuodessa. Vesi/m3/kylmä 3,48€ ja Vesi/m3/lämmin 7,44€. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Liike- ja asuinhuoneistoissa kuluttamansa sähkön maksaa kukin osakkeenomistaja suoraan sähköntoimittajalle tekemänsä sähkösopimuksen mukaisesti, kuitenkin siten, että wc, pesu- ja löylyhuoneiden sähköisen lattialämmityksen sekä huoneistojen A1, A2, A10, A11, A12, A13, LT1, LT2 ja LT3 huoneistokohtaisten ilmanvaihtokojeiden sähkönkulutus sisältyy hoitovastikkeeseen. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. 1,5% varainsiirtovero. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta
284 000,00 € (4 580,65 €/m2)
Velaton hinta
284 000,00 € (4 580,65 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta