Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Lumpeenkatu 8 A 1

Lumpeenkatu 8 A 1

Rantaperkiö, Tampere | Omakotitalo | 4h, k, kph / khh / wc, s, eril.wc, las.parv, las.ter, var, ak, ap

Uusi kytketty omakotitalo suositulta Rantaperkiön asuinalueelta etsii ensimmäisiä asukkaitaan!

Kyseessä on seitsemän kytketyn omakotitalon kokonaisuus, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Lämmitysjärjestelmänä toimii energiatehokas poistoilmalämpöpumppu ja ilmanvaihtojärjestelmänä on koneellinen tulo ja poisto. Valokuituvalmius on jo olemassa, joten ostaja voi halutessaan hankkia nopean internetyhteyden.

Tässä päätyasunnossa on erittäin hyvä pohjaratkaisu. Sisään tultaessa saat ulkovaatteet jätettyä eteisen vaatekaappeihin. Eteisen vieressä on alakerran erillinen wc. Upeassa keittiössä on integroidut kodinkoneet sekä runsaasti säilytys- sekä laskutilaa suuren saarekkeen ansiosta. Ruokapöydälle on hyvä paikka saarekkeen vieressä. Tilavasta olohuoneesta on käynti takapihan lasitetulle terassille, joka onkin mainio paikka esim. grillaamiseen ja auringonottoon.

Myös yläkerrassa on käytetty neliöt järkevästi. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on asunnon toinen wc ja kodinhoitotilaa. Upeassa saunassa on lasiseinä sekä tornikiuas. Vilvoittelemaan pääset lasitetulle parvekkeelle, josta löytyy lisäksi poreallasvaraus.

Kaikki kolme makuuhuonetta ovat tilavia ja säilytystilaa on hyvin kiinteiden vaatekaappien ansiosta. Asunnolle kuuluu lisäksi erillinen lämmin varasto/tekninen tila, joka sijaitsee heti etuoven vieressä sekä kaksi pihapaikkaa autoille.

Liikkuminen onnistuu myös julkisilla, sillä bussipysäkille on n. 135 m. Lähikauppa K-Market Härmälään on 950 m, Pirkkalan Partolan palveluihin 2 km ja keskustaankin vain 4 km. Lähellä on lisäksi koulut, päiväkodit sekä puistot.

Kohde on heti vapaa, eli muuttamaan pääset välittömästi. Ota yhteyttä, varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan!

Juho Kontinen

040 141 6276

juho.kontinen@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Juho Kontinen

Rakennus

Rakennusvuosi (aloitettu)
2022
Käyttöönottovuosi
2023
Rakennusmateriaali
Puu, betoni
Kattotyyppi
Harjakatto.
Kate
Peltikate.
Katon kunto
Uusi.
Asuinpinta-ala
90,4 m2 (93,9 m2)
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Rakennuspiirustusten mukainen asuinrakennuksen huoneistoala on 90,4 m². Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu varasto/tekninen tila.
Kerrokset
2
Muut tilat
3,5 m2
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Lämmön jakotapa
Vesikiertoinen lattialämmitys
Huoneluku
4h, k, kph / khh / wc, s, eril.wc, las.parv, las.ter, var, ak, ap
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Integroitu: Jääkaappi/pakastin, uuni, mirkoaaltouuni, astianpesukone, saarekemallin integroitu liesituuletin, induktioliesi yhdistelmä aktiivihiilisuodattimella.
Lattiamateriaalit: laminaatti.
Seinämateriaalit: maalattu.
Työtasot: laminaatti.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Seinämateriaali: laatta.
Lattiamateriaali: laatta.
Kph/khh: suihku, wc-istuin, pesuallas, hana, kylpyhuonekaapistot, pesukoneliitäntä, tila pesutornille.
Sauna
Asunnossa on sauna
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Harvia-sähkökiuas, lattia laatoitettu. Seinät, katto ja lauteet: lämpökäsitelty haapa ja kirkas lasiseinä.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erill.wc: wc-istuin, pesuallas, hana bidellä.
Seinämateriaalit: maali.
Lattiamateriaalit: laatta.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: laminaatti.
Seinämateriaalit: maalattu.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: laminaatti.
Seinämateriaalit: maalattu.
Muut säilytystilat
Ulkovarasto
Muuta kauppaan kuuluvaa
TV-kaapelointi, Data-kaapelointi CAT6. Parvekkeella poreamme varaus.
Kohteen kuvaus
Rakennusliike W on asetettu konkurssiin. Rakennuttajan 10 v vastuu mahdollisista rakennusvirheistä ei näin ollen ole voimassa. Myyjän virhevastuu on normaalisti voimassa.

Tällä hetkellä asunto A1 ottaa vastaan jätehuoltoyhtiön ja vesilaitoksen laskut (jotka ovat kiinteistön kaikkien talojen yhteiset). Tästä saa pienellä työllä sopivan korvauksen. Tämä tehtävä perustuu vapaaehtoisuuteen, eli mikäli ostaja ei halua tätä hoitaa, voidaan tämän tehtävän hoitaminen lopettaa ennen kauppoja. Tässä tapauksessa a) joku muu huoneisto ottaa tehtävän hoitaakseen tai (jos kukaan ei ole halukas hoitamaan tehtävää) B) se annetaan ulkopuolisen asianhoitajan hoidettavaksi.

HUOM2: talon päädyn, autokatoksen ja jätepisteen valaistus on toteutettu huoneiston A1 sähköistä. Kulutusarvio n. 50e vuodessa. Tästä A1:llä on oikeus saada muilta korvaus hallinnanjakosopimuksen päivityksen mukaisesti.
Kunto
Hyvä
Lisätietoa kunnosta
Uusi.
Energiatodistus
Kyllä
Energialuokka
B2018
Lisätietoja energiatodistuksesta
E-luku 97. Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 19.06.2033.

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
837-303-778-21-L1
Tyyppi
Määräosa
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin koko
134,00 m2
Tontin omistus
Vuokrattu
Tontin vuokrasopimus päättyy
21.06.2071
Tontin vuokra
3 187,59 €
Tontin vuokraaja
Suomen Vuokratontit Oy
Panttikirjat
408 580,00 €
Rasitukset ja rasitteet
Toinen panttikirjoista siirretään ostajalle lainoittamattomana. Toinen panttikirjoista on Suomen Vuokratontit Oy:llä vuotuisen vuokranmaksun vakuutena ja säilytetään Suomen Vuokratontit Oy:llä.
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on noin 1898 m². Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella, nyt myytävä määräosa on hallinnanjakosopimuksen mukainen osuus, jonka pinta-ala on hallinnanjakosopimuksen mukaan noin 134 m². Hallinnanjakosopimuksen mukainen yhteispiha-alue on noin 971 m². Kiinteistöllä sijaitsee kiinteistömuotoinen rivitalo. Hallinta ei perustu asunto-osakeyhtiöön ja näin ollen ei sovelleta asunto-osakeyhtiölakia, eikä RS-järjestelmää. Tonttivuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Vuokrasopimuksen mukaan määräosan vuokralaisella on oikeus lunastaa määräosa vuokranantajalta aikaisintaan sen jälkeisenä marraskuuna, kun vuokra-alueelle rakennettavien rakennukset on hyväksytty käyttöönottokatselmuksessa, ja sen jälkeen vuosittain marraskuussa.

Lunastushinta: perushinta 62 920 € sidottuna elinkustannusindeksiin.
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Rakennusoikeus
110,0 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Hallinnanjakosopimuksen mukaan hallinta-alueella on oikeus käyttää tontille määrätystä rakennusoikeudesta 100 k-m² tontille osoitetusta asuinrakennusoikeudesta sekä 10 k-m² tontille osoitetusta autosuoja- ja taloustilan rakennusoikeudesta. Asemakaavan mukainen koko tontin rakennusoikeus 700 k-m² asuinrakennusoikeutta sekä 75 k-m² autosuoja- ja taloustilan rakennusoikeutta. Hallinnanjakosopimuksen mukaan asemakaavan mukainen rakennusoikeus on käytetty kokonaisuudessaan. Osapuolilla ei ole muita osapuolia kuulematta oikeutta rakentaa hallinta-alueilleen rakennuksia tai rakennelmia, joita ei ole esitetty sopimuksen mukaisissa suunnitelmissa.

Muita tietoja

Palvelut
K-Market Härmälä 889 m, K-Market Peltolammi 1,84 km, Prisma Koivistonkylä Tampere 3,14 km, K-Market Rantaperkiö 1,74 km.
Koulu
Tampereen kaupunki Peltolammin koulu 1,41 km, Tampereen kaupunki Härmälän koulu 1,52 km, Tampereen kaupunki Hatanpään koulu 1,65 km, Tampereen kaupunki Pyynikin koulutalo 4,86 km, Tampereen kaupunki Hatanpään lukio 1,75 km, Tampereen yhteiskoulun lukio / Ilmaisutaidon erityislukio 5,35 km.
Päiväkoti
Tampereen kaupunki Talvitien päiväkoti ja koulu 679 m, Tampereen kaupunki Kuuselan päiväkoti 1,05 km, Tampereen kaupunki Peltolammin päiväkoti 1,83 km, Tampereen kaupunki Rantaperkiön päiväkoti 1,63 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki Metsolankatu 135 m.

Asumiskustannukset

Muut maksut / lisätietoa maksuista
-Kiinteistövero koko tontille ollut 666,98 euroa / vuosi (v. 2022). Kiinteistöveron määrä tulee nousemaan, kun rakennusten arvo huomioidaan verotuksessa.

-Määräosan tonttivuokra on 3 187,59 euroa / vuosi (v. 2023). Tarkistus kerran vuodessa elinkustannusindeksin mukaan.

-Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan (arvio n. 12 555 litraa / vuosi eli n. 49,22 euroa / kk.

-Jätehuolto paikallisen urakoitsijan taksoituksen mukaan (arvio n. 10,14 euroa / kk).

-Hulevesimaksu kaupungin taksoituksen mukaan.

-Vakuutus vakuutusyhtiön taksoituksen mukaan (arvio n. 20,83 euroa / kk).

-Sähkönkulutuksen arvio n. 8838,60 kWh / vuosi.

Hallinnanjakosopimuksen mukaan hallinta-alueet vastaavat oman hallinta-alueensa hoitamisesta ja kustannuksista yksin. Yhteyspihan rakentamisesta ja kunnossapidosta aiheutuvat kustannukset jaetaan hallinta-alueille tasaosuuksin. Autokatoksen osalta kustannusvastuu on vain niiltä osapuolilta, jotka autokatosta omistavat.

Valokuidun kytkentä 495,00 €.

Hinta

Velaton hinta
289 000,00 €
Myyntihinta
289 000,00 €
Vapautuu
Heti
Maksuehto
Käteinen.
Kartta