Etusivu / Lappi / Kittilä / Alatieva 22B

Alatieva 22B

Sirkka, Kittilä | Vapaa-ajan tontti

Unelmiesi Tontti Leviltä

Levin aurinkoisella puolella odottaa upea tontti. Nyt myynnissä on 2500 m²:n määräosa tontista, jonka kokonaispinta-ala on 5090 m². Alue on jaettu hallinnanjakosopimuksella.

Rakennusoikeus:

400 m² RM II – Matkailua palvelevien rakennusten korttelialue.

Sijainti & Palvelut:

Tontti sijaitsee Levillä aktiivisen lomakeskuksen läheisyydessä, tarjoten pääsyn alueen parhaisiin palveluihin ja aktiviteetteihin. South Pointin suositut rinteet ja ravintolat ovat kivenheiton päässä. Lähialue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja vuoden ympäri kestävään vapaa-ajan viettoon, kuten hiihtoon, vaellukseen ja luonnon rauhasta nauttimiseen.

Valmiit Työt:

Tontille on jo valmiiksi tehty merkittäviä aloitustöitä, kuten pohjatutkimukset ja maanrakennustyöt, ja kaikki keskeiset liittymät (sähkö, vesi, viemäri) ovat käyttövalmiina.

Toteuta unelmasi – rakenna oma lomaparatiisisi Levillä.

Lisätiedot:

Tanja Sotka I 045 2744 184 I tanja.sotka@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Tanja Sotka

Tanja Sotka

kiinteistönvälittäjä LKV, partner, Levi ja Ylläs

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
261-405-27-33
Kortteli/Kiinteistön nimi
Evelyn
Tyyppi
Määräosa
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin koko
2 500,00 m2
Tontin omistus
Oma
Panttikirjat
0,00 €
Lisätietoja tontista
Koko tontin pinta-ala on 5090m2. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella hallinta-alueisiin A ja B. Alue B:n hallinta-alueen pinta-ala noin 2500m2.

Tontille tehty seuraavat työt: Pohjatutkimukset, puiden kaato ja kuljetus, konetyöt, maankuljetus, sepelipinta pihalla, finnfoam paikoillaan (routaeriste), valmis tie. Sähkö-(Rovakaira), vesi- ja viemäriliittymät sekä vesimittari valmiina. Tehtyjen töiden arvo 90 764,69€.

Tontille on saatu rakennuslupa 3.9.2021 (kellarillinen puuverhoiltu lomarakennus ja 2kpl maalämpökaivoja). Rakennustyö aloitettava 22.9.2024 mennessä ja saatettava loppuun 22.9.2026 mennessä.
Tie perille
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan

Muita tietoja

Rakennusoikeus
400,0 m2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RM II Matkailua palvelevien rakennusten korttelialue. RM-alueilla rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi rakennusta. Varsinaisen kerrosalan lisäksi saa loma-asuntoihin rakentaa parven, jonka huonekorkeuden 160cm ylittävän osan pinta-ala saa olla enintään 1/3 rakennuksen pohjan alasta. Parvea ei saa erottaa seinällä muusta huonetilasta.

Rakennusten on muodostettava kortteleittain tai kaavatesivuittain yhtenäisiä ryhmiä, joissa on sama ulkoseinän päämateriaali, pääväri ja kattokaltevuus. Rakennus on perustettava maaston mukaisesti. Pengerryksiä tai leikkauksia ei sallita. Rakennusten kattokaltevuuden on oltava 1:1,5. Rakennukset, pihatiet, autopaikat, tiet, ulkoilureitit ja teknisen huollon verkostot on rakennettava siten, että mahdollisimman vähän rikotaan maanpintaa, muutetaan sen tasoa tai kaadetaan puustoa.

Kaavanmukainen koko tontin rakennusoikeus on 800 k-m2, joka jakautuu puoliksi (400 k-m2) alueiden A ja B kesken.

Hinta

Velaton hinta
229 000,00 €
Myyntihinta
229 000,00 €
Vapautuu
Heti
Kartta