Etusivu / Uusimaa / Vantaa / Keiholehdentie 4

Keiholehdentie 4

Viertola, Vantaa | Omakotitalo | 5h, avokeittiö, khh, kph, ph, sauna, wc, vh, lasitettu lämmin terassi, autotalli

Suurella tasamaatontilla täysin uusittu hulppea omakotitalo!

Tämä alun perin 1965 valmistunut talo on kokenut täydellisen muodonmuutoksen, sillä se on purettu kokonaan perustuksiin asti jättäen vain ulkoseinät paikoilleen. Pohja on toimiva ja yhdessä tasossa olevaa huoneistoalaa on 175 neliötä. Tämän lisäksi autotalli sekä upean kokoinen lasitettu terassi.

Nyt ostajalla on loistava mahdollisuus päästä tekemään pieteetillä tehdyn pohjatyön päälle oman näköinen koti ja vaikuttaa kalusteisiin ja materiaalivalintoihin mm. keittiön, pintojen sekä lattian osalta. Suunnittelu vaatii ilman muuta paikalla käyntiä, jotta luovuus ja asunnon monet mahdollisuudet aukeavat, joten ota yhteyttä ja sovitaan yksityisnäyttö.

Uudistukset mm. jotka tehty vuosina 2020-2022:

Konesaumattu peltikatto, julkisivun rappaus, uudet ikkunat ja ulko-ovet, autotalliin sähköinen nosto-ovi (tallissa sähköautonlatauspiste), etuterassin päälle laajennettu makuuhuone sekä laajennettu takaterassia 53 m2 ja lasitettu 34 m2 alueelta (laajennuksiin haettu rakennuslupa). Vesiputket ja viemärit ovat sisällä uusittu ja talosta tielle menevä viemäri sukitettu.

Asuntoon on luotu luksusta mm. upotetulla ulkoporeammeella ja terassilla olevalla kesä/ talvikeittiö varauksella. Kyllä, luit oikein. Talvellakin voit kokkailla ja kattaa terassin pöydän koreaksi, sillä lasitetulla terassilla on glykoli lämmitteinen lattialämmitys (sis. valaistus katossa) eli terassi on talvellakin ns. puolilämmintä tilaa lasitetulta alueelta. Lisäksi saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä on toinen poreamme, jossa viimeistään unohtuu kiireet.

Lämmitysjärjestelmänä on vesi-ilmalämpöpumppu. Sen tueksi on lämmitys/ jäähdytys toiminnoilla kolme ilmalämpöpumppua sekä varaava takka.

Sijainti on rauhallinen, mutta läheltä löytyy niin ruokakaupat, päiväkodit kuin koulut. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja logistinen saavutettavuus on erinomainen, mm. Kehä 3 liittymä n. 1 km, Tikkurilan juna-asema, Jumbo ja lentokenttä ovat kaikki vain lyhyen matkan päässä.

Komean kokoinen 1248m2 tontti jättää takapihalle mahtavan kokoisen nurmialueen, jossa onnistuu monenlaiset aktiviteetit auringonotosta futismatsiin.

Kohteesta on teetetty yleisauktorisoidun kiinteistöarvioitsijan (AKA) toimesta arviokirja 20.4.2023. Silloin kohteen markkina-arvoksi arvioitiin keskeneräisessä kunnossa 670.000 euroa. Kun rakennushanke on saatettu loppuun suunnitelmien pohjalta ja kohde on hyväksytysti loppukatselmoitu, arvioitiin hinnaksi 920.000 euroa.

Tässä on todellinen mahdollisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä!

Ota yhteys ja varaa yksityisnäyttö.

TÄMÄN KOHTEEN MYY

Ville Erola LKV LVV | 040 727 2335 | ville.erola@bo.fi

Service also in English.

http://www.facebook.com/villeerolabolkv/

IG: @erolaville

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Ville Erola

Ville Erola

kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, partner

Rakennus

Rakennusvuosi (aloitettu)
1965
Käyttöönottovuosi
1965
Rakennusmateriaali
Tiili
Rakennusmateriaalien kuvaus
(tiili/betoni). Punatiili peitetty valkoisella rappauksella (2022)
Kattotyyppi
Harja
Kate
Pelti (Katto on uusittu vuonna 2022, konesaumattu
Asuinpinta-ala
175,0 m2 (232,0 m2)
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusoikeuslaskelman mukaan huoneistoala 175 m2.
Arkkitehtitoimiston piirustusten mukaan autotalli 16,2 m2. Tekninen tila 6,6 m2.
Lasitettu terassi (puolilämmin) 34 m2.
Kaikki yhteensä 231,8 m2 = 232 m2.
Kerrosala 195 m2.
Kokonaisala 235 m2.
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.

Kerrokset
1
Muut tilat
57,0 m2
Ilmanvaihtojärjestelmä
Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Muu
Lämmön jakotapa
Vesikiertoinen lattialämmitys
Huoneluku
5h, avokeittiö, khh, kph, ph, sauna, wc, vh, lasitettu lämmin terassi, autotalli
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa keittiön suunnitelmiin. Keittiön materiaalit, kodinkoneet ja pinnat eivät sisälly hintaan. Kysy lisätietoja välittäjältä.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
VARUSTUS:
Poreallas (sisäporeamme, Westerbergs Pacific 180 SQ Exec). Pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa paikka pesutornille), lattialämmitys (koko asunnossa, erilliset säätimet, mahdollisuus vaikuttaa säätimien malliin).

Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa kylpyhuoneiden sekä saunan suunnitelmiin (materiaaleihin, kalusteisiin sekä kokoonpanoon). Kylpyhuoneen kaikki materiaalit tai pinnat eivät sisälly hintaan. Kysy lisätietoa välittäjältä.
Sauna
Asunnossa on sauna
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 5
Tulisija
Olohuoneessa varaava takka
Seinämateriaalit
Asunto / pinnat: Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa kalusteisiin sekä materiaaleihin. Kysy lisää.
Tehdyt korjaukset
Uudistukset tehty vuosina 2020-2022:
Konesaumattu peltikatto (Kattokeskus Oy). Julkisivun rappaus. Ikkunat ja ulko-ovet (Pihla Oy). Autotalliin sähköinen nosto-ovi (Tuner Door Oy). Laajennettu etuterassin päälle makuuhuone (haettu rakennuslupa). Laajennettu takaterassia 53 m2 ja lasitettu 34 m2 alueelta. Upotettu ulkoporeamme (Cello Spa Pyhä) ja varaus kesä/ talvikeittiölle (haettu rakennuslupa). Läsitetulla terassilla glykoli lämmitteinen lattialämmitys (sis. valaistus katossa). Terassilasit (Lumon Oy). Sisäporeamme (Westerbeergs Pacific 180 SQExecutive 2.0 akryyli. Lämmitysjärjestelmä vesi-ilmalämpöpumppu (Nibe Polar 12 S-sarja 3-vaihe. Lämmitys/ jäähdytys: ilmalämpöpumppu Panasonic multisplit kolmella sisäyksiköllä. Takka: Takkasydän kasetti Barbas Unilux-6 270 left (J.P Sydänmuuraus Oy). Vesiputket ja viemärit (Meltex Oy) uusittu talon sisältä. Viemäriputki sukitettu asunnosta tielle kunnan verkkoon (Taloturva Oy). Haettu rakennuslupa laajennuksille (Vantaan rakennusvalvonta). Tontikeskus (Ensto). Siirretty kWh-mittari sisältä ulos (Vantaan energia). Asunnossa on keskuspölynimuri.
Kunto
Hyvä
Lisätietoa kunnosta
Asunto on laajennuksen jälkeen asumaton. Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa merkittävästi asunnon materiaaleihin. Kysy lisää välittäjältä.
Lisätietoja energiatodistuksesta
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta, jonka vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Myyjä vastaa energiatodistuksen hankkimisesta lain velvoittamana.

Kiinteistötiedot

Kiinteistötunnus
92-68-148-3
Tyyppi
Tontti
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin koko
1 248,00 m2
Tontin omistus
Oma
Rasitukset ja rasitteet
Panttikirjat (6kpl) 818 600,00 € luovutetaan ostajalle lainoittamattomana kauppahinnan maksua vastaan.
Lisätietoja tontista
Rakennuslupa 2022, poikkeamispäätös. Talo sijaitsee lentomelualueella.
Vesijohto
Kunnan
Viemäri
Kunnan
Rakennusoikeus, e-luku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 312m2.

Muita tietoja

Palvelut
Alepa Viertola / Postin automaatti n. 800 m, K--Supermarket Viertola n. 1,9 km, Jumbo 3,3 km, Tikkurilan kirjasto n. 3 km, Tikkurilan terveysasema n. 2,3 km, lentoasema n. 4 km.
Koulu
Viertolan koulu n. 1,3 km.
Päiväkoti
Päiväkoti n. 1,9 km.
Liikenneyhteydet
Tikkurilan juna-asema n. 3,3 km,
Lisätietoa palveluista
Bussipysäkki lähellä. Bussit 570 ja 571 vievät hetkessä juna-asemalla.

Asumiskustannukset

Kiinteistövero
800,00 €
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Kohteessa ei olla asuttu saneerauksen jälkeen. Lämmitysjärjestelmä on uusittu täysin, joten todellisista lämmitys- ja energiakuluista ei ole tietoa. Asunnon lämmitysmuoto on vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmitysjärjestelmänä vesi-ilmalämpöpumppu. Talon katolle on mahdollista saada aurinkopaneelijärjestelmä (Salotech Oy) tukkuhintaan, asennus ilmainen. Tukena on varaava takka olohuoneessa sekä kolme ilmalämpöpumppua sisällä (lämmitykseen sekä viilennykseen). Ostaja tekee sopimuksen jätehuoltoyrityksen kanssa. Kiinteistöveron määrä saattaa kasvaa talon mittavien perusparannusten ja laajennusten jälkeen.
Sähkö, vesi, jätevesi ja jätehuolto kulutuksen mukaan.
Varainsiirtovero 3%

Hinta

Velaton hinta
549 000,00 €
Myyntihinta
549 000,00 €
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Maksuehto
Käteinen.
Kartta