Etusivu / Varsinais-Suomi / Turku / Poikkattenkuja 14

Poikkattenkuja 14

Kakskerta, Turku | Paritalo | 4-5h, k, khh, kph, s, wc, vh, huvimaja, pihasauna tuvalla, autokatos, lämmin varasto

Luonnonrauhassa, meren välittömässä läheisyydessä, upeissa maisemissa sijaitseva arkkitehti Frank Schaumanin suunnittelema koti paritalosta odottaa uusia asukkaita!

Kakskerran alkupäässä nautitaan hyvin omakotitalomaisesta asumisesta, vaikka paritalo onkin yhtiömuotoinen. Tämän ansiosta varainsiirtovero on vain 1,5 %. Omassa rauhassa ihastellaan saariston tarjoamaa luontoa - mäntymetsää, jylhää kalliota sekä auringossa kimmeltävää merta.

Toimivan pohjan omaavan kodin keskiössä toimii tilava olohuone ruokailutiloineen sekä tunnelmallinen takkahuone. Takkahuoneesta on lisäksi käynti osittain katetulle terassille, jossa ajanvietto jatkuu pitkälle syksyyn - meren suuntaan, länteen ilta-aurinkoon. Terassille mahtuu hyvin grillaustamineet pöytineen sekä sohvaryhmä oleskeluun.

Suuren ikkunapinta-alan ansiosta kaunis luonto on tuotu osaksi sisätiloja ja tämän näkymän ympärille koti onkin suunniteltu. Hyvän kokoinen keittiö on päivitetty tähän päivään, pitäen sisällään runsaasti säilytys- ja kokkaustilaa. Keittiön jatkeena on apukeittiöksikin kutsuttu kodinhoitohuone, josta on käynti niin ulos terassille, kuin saunaosastollekin. Kodin makuuhuoneet sijaittuvat asunnon toiseen päätyyn, erillisen wc:n lisäksi. Jo talon suunnitteluvaiheessa on ruokailuhuone itseasiassa suunniteltu niin, että se on muokattavissa niin ruokailutilaksi kuin makuuhuoneeksikin.

Asuintilojen lisäksi, myös pihalle on lisätty viihtyvyyttä. Huvimajassa on vuosien varrella järjestetty mm. reilu kymmenen henkilön juhlia, joka tuo mukavan oleskelutilalisän. Vuonna 2007 rakennettu pihasauna puolestaan tarjoaa puukiukaan ansiosta lempeät löylyt, ja löylyjen välissä maisema rauhoittaa. Pihasaunassa on myös vierashuoneeksi tai etätyöpisteeksi sopiva tupa, jossa sähkötakka lisää tunnelmaa. Asunnolla on lisäksi kahden auton autokatos, jonka yhteydessä on sekä kylmää varastotilaa, että lämmintä tilaa esimerkiksi harrastuksille.

Vaikka kodin sijainti on keskellä luontoa, taittaa keskustaan matkan noin puolessa tunnissa. Hirvensalon palvelut sijaitsevat +- 10 kilometrin päässä, kuten myös koulut ja päiväkoditkin. Toki luonto ja meren läheisyys tarjoavat monipuoliset harrastusmahdollisuudet, niin ulkoilun, golfin kuin veneilynkin parissa. Yhtiöllä onkin rantaoikeus läheisessä kylärannassa venepaikkaan.

KATRI LAGRÉN | 044 519 9421| katri@bo.fi

facebook: Bo LKV Katri Lagrén

instagram: katrilagrenbolkv

Harkitsetko oman asuntosi myyntiä? Pyydä minut sitoumuksetta maksuttomalle arviokäynnille. Kerron samalla lisää tämänhetkisestä asuntomarkkinatilanteesta, palveluistani ja Bo:n loistavasta välityskonseptista sekä miten asunnonvaihdon suhteen kannattaa edetä. Autan mielelläni!

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Katri Lagrén

Huoneisto

Osakkeet
1-150
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
4-5h, k, khh, kph, s, wc, vh, huvimaja, pihasauna tuvalla, autokatos, lämmin varasto
Kerros/Kerroksia
1/1
Asuinpinta-ala
120,0 m2 (140,0 m2)
Muut tilat
20,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston pinta-ala on 120+20m2 ja käsittää 4-5h+k+s+huvimaja+ulkosauna+autokatos 40m2.
Autokatoksen yhteydessä kylmä varasto joka n. 8m2, ja lisäksi lämmin työtila myyjän ilmoituksen mukaan n. 8m2 (villat seinissä, sähköpatteri, laminaatti).
Saunarakennuksen (sauna, ph, tupa) rakennuslupapiirustusten mukaan kerrosala 14m2.

Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavista pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Näkymät
Naulalahden suuntaan.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Jääkaappi, pakastin, allas, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, allas.
WC-tilojen kuvaus
Allas, wc-istuin, bidee, peili.
Lukumäärä: 1
Kodinhoitohuone
Runsaasti kaappi- ja tasotilaa, paikka ja liitäntä pyykinpesukoneelle.
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Asuinrakennuksessa heti valmis -sähkökiuas. Piharakennuksessa puukiuas, lämminvesisäiliö sekä ulkosuihku (porakaivosta tulee kylmä vesi).
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Makuuhuoneissa kiinteät kaapistot. Ruokailuhuone on muutettavissa makuuhuoneeksi.
Lukumäärä: 2
Muut tilat
Ruokailuhuoneessa ilmalämpöpumppu ja vaatehuone, ruokailuhuone on muutettavissa makuuhuoneeksi. Takkahuoneesta käynti lasitetulle terassille, jossa myös sähkötakka ja infrapunalämmitin. Eteisaulassa liukuovikaapisto.
Huoneiston piha-alueella lisäksi huvimaja sekä puulämmitteinen pihasauna pienellä pukuhuoneella sekä tuvalla/vierashuoneella.
Seinämateriaalit
Oleskelutiloissa seinät maalattu ja tapetoitu. Keittiön välitilassa, kylpyhuoneessa ja wc:ssä laatta, saunassa panelointi.
Lattiamateriaalit
Makuuhuoneissa alkuperäinen tammiparketti, muissa oleskelutiloissa laminaatti (tammiparketin päällä). Keittiössä, kodinhoitohuoneessa, eteisaulassa ja märkätiloissa laatta.
Kauppaan ei kuulu
Irtaimisto.
Muutostyöt huoneistossa
Vuosien varrella mm.:
- pihasauna rakennettu 2007 (saunalupa 2007-1198 on keskeneräinen, loppukatselmus tekemättä, lisätiedot rakennusvalvonnalta tai välittäjältä)
- lasitettu terassi asennettu
- keittiö ja kodinhoitohuone remontoitu n. 2014
- laminaatti asennettu n. 2017
- ilmalämpöpumppu asennettu n. 2016

Lisäksi makuuhuoneen sekä eteisen kaapistot uusittu, sähkökiuas uusittu ja erillisen wc:n kalusteita uusittu.
Kunto
Hyvä
Takkatiedot
Takka

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Kakskerran Käki
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
7 270,00 m2
Käyttöönottovuosi
1987
Rakennusmateriaali
Puu, tiili
Kattotyyppi
Auma
Kate
Huopa
Lämmitysjärjestelmä
Puu, sähkö, ilmalämpöpumppu
Tehdyt korjaukset ja remontit
Kattoremontti 2017, Kattava Oy:n toimesta
Autokatokset
2
Pihapaikkoja
4
Lainat
17 317,48 €
Kiinnitykset
108 863,00 €
Isännöitsijä
Reijo Westerholm, reijo.westerholm@porihoi.fi
Kiinteistönhoito
Asukkaat

Muita tietoja

Palvelut
Hirvensalon ja Kakskerran palvelut, kuten:
5,3km Saaribaari ravintola
7,8km Liikekeskus (K-market Deli, matkahuolto/pakettiautomaatti, kauneushoitola, pizzeria, Fressi kuntosali 24/7),
10,3km K-Market Moikoinen, Apteekki, R-kioski, Hesburger
11km K-Supermarket Hirvensalo, Kotipizza, Alko
12,6km S-Market Majakkaranta 24h

Kakskerran luonto ja meren läheisyys tarjoavat monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

7,3km Mentor-kuntosali
6km Ekvallan uimaranta
8,8km Harjattula golf
n. 11km Hirvensalon laskettelukeskus, Hirvensalo golf


Koulu
7,9km Haarlan koulu
10,9km Wäinö Aaltosen koulu
11,3km Syvälahden koulu
Liikenneyhteydet
Lisätiedot ja aikataulut: www.foli.fi
Lisätietoa kaavoituksesta
Turun Kaupunki
Vapautuu
Sopimuksen mukaan
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot
Yhtiöjärjestys 13§: Osakkaan kunnossapitovastuu on asunto-osakeyhtiölain
(22.12.2009/1599) 4 luvussa säädettyä huomattavasti laajempi. *** Yhtiö vastaa osakashallinnassa olevien tilojen ulkopuolisesta kunnossapidosta, kuitenkin siten, että erikseen tässä pykälässä mainitut huoneiston ulkopuoliset osat jäävät kunkin osakkaan kunnossapitovastuulle. Osakkeenomistaja vastaa kokonaisuudessaan hallitsemansa tilan sisäpuolisesta kunnossapidosta, mukaan lukien rakenteista johtuvista vioista, putkistotöistä, johdoista sekä perusjärjestelmistä. Kukin osakkeenomistaja vastaa myös tekemistään muutostöistä sekä muutostöiden aiheuttamista lisäkustannuksista. *** Lisäksi korostetaan, että yhtiö vastaa yhtiön jätevesien käsittelystä, porakaivosta ja sen toiminnallisuudesta, tv-antennin sekä vesipumpun ja porakaivohuoneen laitteista ja kunnossapidosta. Kustannukset jaetaan yhtiön hallinnoimien kohteiden kustannuksissa aina tasan, osakemäärän mukaan. *** Yhtiö vastaa yhtiön jätevesien käsittelystä, porakaivosta ja sen toiminnallisuudesta, tv-antennin sekä vesipumpun ja porakaivohuoneen laitteista ja kunnossapidosta. Kustannukset jaetaan yhtiön hallinnoimien kohteiden kustannuksissa aina tasan, osakemäärän mukaan.
Lisätietoja välittäjältä ja yhtiöjärjestyksestä.

Asumiskustannukset

Hoitovastike
229,55 €/kk (1,91 €/m2)
Rahoitusvastike
225,45 €/kk (1,88 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
455,00 €
Vesimaksun peruste
€/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Sähkönkulutus ollut n. 15 000kWh/vuosi, takkaa käytetty ahkerasti.
Kiinteistövero yhteensä 1 351,61€. Kiinteistövero sisältyy vastikkeeseen.
Tien aurausmaksu 20€/kerta.
Puhtaanapito eli jäteastian tyhjennys palveluntarjoajan hinnaston ja tyhjennyskertojen määrän mukaan.
As 2 sähkötaulussa yhtiön porakaivopumppu ja antenniviritin, as 1 maksaa kerran vuodessa, kesäkuun 1.pvä autokatoksen sähkömittarin kulutuksen mukaan.

Varainsiirtovero 1,5 %, maksetaan kaupanteon yhteydessä.

Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta
366 341,26 € (3 052,84 €/m2)
Velkaosuus
8 658,74 € (72,16 €/m2)
Velaton hinta
375 000,00 € (3 125,00 €/m2)
Kartta