Etusivu / Uusimaa / Espoo / Suvikummuntie 1

Suvikummuntie 1

Tapiola, Espoo | Kerrostalo | 4 h, avok, rt, khh/wc, kph/wc, s, lasitettu parveke (yj. 3-4h+k+s)

Tervetuloa kotiin, joka tarjoaa modernin asumisen parhaat puolet!

Tämä koti on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta arkea silmällä pitäen. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin eteisestä kuin makuuhuoneista. Kotikokkaajan unelmakeittiön varustukseen kuuluvat Boschin kodinkoneet, kuten integroitu astianpesukone, kalustemikro sekä korkeat, teräspintaiset kylmälaitteet. Avara olohuone, ruokailutilan kanssa n. 30 m2, saa luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta. Lisää oleskelutilaa on isolla eteläparvekkeelta, jota voi lasituksen ansiosta käyttää huoletta ympäri vuoden. Laadukas parkettilattia sekä miellyttävä lattialämmitys viimeistelevät kodin viihtyvyyden.

Aurinko on läsnä aamusta iltaan. Päämakuuhuoneessa aamuaurinko herättelee ja siellä näkee myös auringonlaskun alkuillasta. Kaksi pienempää makuuhuonetta on mahdollista yhdistää isoksi huoneeksi väliseinän poistamalla.

Kodin valoisan vaaleaa ilmettä lisäävät raikkaan ajattomat sisustusmateriaalit. Keittiön valkoiset mattapintaiset Puustellin kaapistot ja musta työtaso muodostavat minimalistisen tyylikkään kokonaisuuden. Välitilassa on valkoiseksi taustamaalattu lasilevy, josta valo heijastuu kauniisti.

Kylpyhuoneessa sekä kodinhoitohuoneessa isoista tummista lattialaatoista ja valkoisista, vaakatasoon asennetuista kiiltävistä seinälaatoista syntyy raikas ja ylellinen kokonaisuus, johon on helppo tuoda omia lempivärejä kylpyhuonetekstiileillä. Saunan suuri lasiseinä tuo lisäksi avaruuden tuntua pesutiloihin.

Taloyhtiön viihtyisän sisäpihan kruunaa vanha, vuodelta 1947 oleva Steniuksen hirsimökki, joka on kunnostettu taloyhtiön asukkaiden käyttöön. Mökissä on mahdollisuus pitää vaikka perhejuhlia. Asukkaiden ilona on myös upeat, olohuonemaiset aulatilat, pesutuvat sekä kuivaushuoneet molemmissa rapuissa, Postin pakettiautomaatti, tilavat asuntokohtaiset irtainvarastot ja hyvät säilytystilat ulkoiluvälineille. Saunat ja vuokrattavissa oleva kerhotila ovat naapuriyhtiössä.

Kotitalon vieressä on erillinen pysäköintirakennus, josta on mahdollisuus ostaa asunnon yhteydessä omana osakkeenaan oleva autohallipaikka hintaan 19.000 euroa. Autopaikassa on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen.

Liikenneyhteydet ovat erinomaiset, oli käytössäsi sitten se auto tai julkinen liikenne. Metrolle n. 400 m ja bussit liikennöivät vierestä Merituulentieltä. Ympäröivät puistoalueet tarjoavat mainiot ulkoilumahdollisuudet ja aktiiviliikkujalle alueella on runsaasti harrastusmahdollisuuksia.

Kutsun sinut tutustumaan tähän espoolaiseen helmeen, joka on upea yhdistelmä kaupunkiasumisen mukavuutta ja luonnonläheisyyttä. Varaa pian aika yksityisnäytölle!

Myynti ja esittelyt:

CHRISTINA TAPOJÄRVI

LKV, LVV, KIAT, SISUSTUSSTAILAAJA, PARTNER

SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä

044 977 7764 | christina@bo.fi

MUTKATONTA ASUNTOKAUPPAA ASIANTUNTEVALLA JA NAPAKALLA OTTEELLA.

Mielelläni autan sinuakin kodinvaihdossa yli 17 vuoden vankalla kokemuksella. Olethan yhteydessä.

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Christina Tapojärvi

Christina Tapojärvi

kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, sisustusstailaaja, partner

Huoneisto

Osakkeet
1747-1828
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
4 h, avok, rt, khh/wc, kph/wc, s, lasitettu parveke (yj. 3-4h+k+s)
Kerros/Kerroksia
3/5
Asuinpinta-ala
100,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole mitattu SFS 5139 standardin mukaisesti. Yhtiöjärjestyksen mukainen. Isännöitsijäntodistuksen mukainen.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Etelä
Hissi
Taloyhtiössä on hissi
Liesi
Erillisuuni, liesitaso
Keittiön lattiamateriaali
Parketti
Keittiön seinien materiaali
Maalattu, muu
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Pesuallas
Kylpyhuoneen varustus
Suihkuseinä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet
Kylpyhuoneen lattiamateriaali
Laatta
Kylpyhuoneen seinämateriaali
Kaakeli
Kodinhoitohuone
Kiinteät valaisimet, wc-istuin (seinäkiinnitteinen)
Varustus: pesukoneliitäntä, pesuallas, lattialämmitys, lattiakaivo
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: kaakeli
Saunan lattiamateriaali
Laatta
Saunan seinämateriaali
Puu
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lukumäärä: 3
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Muuta kauppaan kuuluvaa
Langaton Door Bell sekä langaton Cozify-kotiautomaatio (etähallinta mobiililla), säädettävät valaisimet, kosteudenilmaisimet sekä taloyhtiön sähköiset asiointialustat Kodinportti ja Huoneistotieto.
Kunto
Hyvä

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 1
Tontin omistus
Oma
Tontin koko
10 398,00 m2
Käyttöönottovuosi
2019
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto
Kate
Bitumi
Lämmitysjärjestelmä
Kauko
Energiatodistus
Kyllä
Lisätietoja energiatodistuksesta
Viimeinen voimassolopäivä 19.12.2029
Energialuokka
B2018
Tehdyt korjaukset ja remontit
2023 Pihateiden asfaltointi/kivetys, rakennusautomaatiojärjestelmän hienosäätö, tehokkaampi kiertopumpun vaihto.
Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
Kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028
2025 Väestönsuojan vuositarkastus
2024-2028 Kiinteistön kunnon seurantaa jakson aikana ja tarvittavat korjaus/huoltotoimenpiteet.
Autokatokset
19
Muut rajoitukset
Autohalli- ja autokatospaikkojen lunastus yj. 8 §
Lainat
1 583 717,25 €
Kiinnitykset
10 154 430,00 €
Isännöitsijä
Isännöinti Luotsi Oy
Isännöitsijä Erkki Laatikainen, p. 010 207 5346
asiakaspalvelu@isannointiluotsi.fi
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Taloyhtiössä muuta
Ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, lastenvaunuvarasto, väestnsuoja, joka toimii normaalioloissa irtaimistovarastona, talovarasto, siivouskomero, talopesula, teknistä tilaa.
Yhtiöjäjestyksen 4§ määrää mm seuravaa:
- Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille.
- Tupakointi, ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) ja muu käry- tai haju haittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla.
- Yhtiöllä on oikeus käyttää naapuriyhtiössä Asunto Oy Espoon Tapiolan Steniuksenkumpu 2:ssa sijaitsevaa yhteiskäytössä olevaa saunaa aputiloineen ja kerhohuonetta hallinnanjakosopimuksen perusteella.
- Tontilla 2 (49-12-130-2) sijaitsee lisäksi suojeltu rakennus, joka on hallinnanjakosopimuksen perusteella tontin 2 yhteisomistajien yhteisessä käytössä. Yhtiö käyttää tonteilla 2 ja 3 sijaitsevaa yhteiskäytössä olevaa
jätekeräyspistettä hallinnanjakosopimuksessa ja yhteisjärjestelysopimuksessa sovitulla tavalla.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 30.11.2023 päätettiin päätettiin ilmalämpöpumppujen asennuksesta huoneistoihin ja ulkoyksiköiden asennuksesta huoneistojen parvekkeille, hallituksen laatiman ohjeistuksen mukaisesti. Päätettiin valtuuttaa hallitus laatimaan ilmalämpöpumpun asennuksesta ohjeistus sekä laatimaan sopimus ilmalämpöpumpun kunnossapitovastuusta taloyhtiön ja osakkaan välille.
Kokouksessa todettiin, että ilmalämpöpumpun asennuttaminen huoneistoon on jokaisen osakkaan oma hankinta ja valinta, ei taloyhtiön päätettävissä.
Urakoitsijalle kuuluvista tekemättömistä vuosikorjauksista tehty hakemus RS-takauksen vapautumisen vastustamisesta 9.3.2022. Asian käsittely Kuluttajariitalautakunnassa kesken.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Tiedustelut Espoon kaupunki, p. 09 816 21
Vapautuu
Sopimuksen mukaan

Asumiskustannukset

Hoitovastike
500,00 €/kk (5,00 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
500,00 €
Vesi
20,00 €/hlö/kk
Autopaikka
20,00 €/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Varsinaisessa yhtiökokouksessa 14.5.2024 myönnettiin hallitukselle valtuutus periä 1 kk ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa (valtuutus on voimassa 31.12.2024 saakka) sekä päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet tarvittaessa tarkistaa pääomavastikkeiden tasoa, korkokehityksen niin vaatiessa.
Lisäksi päätettiin, että ilmalämpöpumppujen kunnossapitovastuuasiat viedään yhtiöjärjestykseen osakkaan vastuulle.
Hallitus määrää veden kulutuksesta perittävän erillisen vesivastikkeen huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Vesivastiketta peritään asuinhuoneistoista. Vesivastikkeella katetaan myös jätevedestä ja veden lämmittämisestä aiheutuvat kustannukset. Veden kulutuksesta voidaan periä ennakkomaksu huoneistossa asuvien henkilöiden lukumäärän mukaisessa suhteessa.
- Käyttösähkö kulutuksen mukaan/ oman sähkösopimuksen mukaisesti
- Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti
- Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta
Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista omistuksen rekisteröintiin liittyvistä kuluista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Hinta

Myyntihinta
698 000,00 € (6 980,00 €/m2)
Velaton hinta
698 000,00 € (6 980,00 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta