Etusivu / Pirkanmaa / Tampere / Mutkakatu 40

Mutkakatu 40

Petsamo, Tampere | Puutalo-osake | 5h, k, kph, wc, lasit.parveke, autokatos, varasto

Tämän talon tarina alkoi 1939 idyllisellä Petsamon omakotialueella. Tänään talo on kolmen perheen puutalokoti, jota on laajasti saneerattu vuosien varrella. Vehreä, suojaisa piha on asukkaiden yhteisessä käytössä.

Tämä viihtyisä, tilava koti on talon päätyasunto kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on talon henkeen sopiva keittiö, jossa on runsaasti työtasoa ja kaapistoja. Keittiön ja olohuoneen vieressä on hyvän kokoinen ruokailuhuone. Tilavan olohuoneen puolella on kaakeliuuni. Kerros on valoisa ja kodikas, mukavat tilat perheen yhteiseen oleskeluun. Kaikissa asuinhuoneissa on maalatut puulattiat ja seinäpinnat on tapetoidut / maalatut.

Yläkerrassa on omassa rauhassaan asunnon makuuhuoneet. Päämakuhuoneessa on kaakeliuuni. Yksi makuuhuoneista on osittain kattoviisteiden alla. Kolmannen makuuhuoneen yhteydessä on vintti/varastotila. Yläkerrassa on myös kylpyhuone ja alakerrassa on vielä erillinen wc. Yläkerran rapuaulasta on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle.

Tälle asunnolle kuuluu myös pihassa oleva autokatos sekä sen yhteydessä oleva varasto.

Taloyhtiön kellarikerroksessa on asukkaiden käytössä olevat kylpytilat. Sauna, pesuhuone ja kodinhoitotila on remontoitu 2016. Kodinhoitotilaan on fiksusti tehty paikat asuntojen pyykinpesukoneita varten. Kylpytilojen yhteydessä on myös saunatupa.

Asunto Oy Tampereen Arkila sijaitsee Tampereen kaupungin vuokratontilla. Tontin vuokrasopimus on uusittu ja on voimassa vuoteen 2068 asti. Tonttivuokra sisältyy asuntojen hoitovastikkeeseen. Taloyhtiössä on mm. asennettu huippuimuri (koneellinen poisto), salaojat ja patosuojalevyt, uusittu viemäri- ja käyttövesiputket, sähköjä, katto eristeineen ja kattoturvatuotteineen sekä talon ulkoverhous.

Petsamon rauhallisen ja tunnelmallisen alueen sijainti on mitä parhain – keskustan palvelut vain parin kilometrin päässä. Kaupin ulkoilualueen ja Näsijärven rannan monipuoliset lenkkipolut lähtevät lähes kotiovelta ja urheilupuisto tarjoaa lisää liikuntamahdollisuuksia ympäri vuoden.

Tervetuloa tutustumaan tähän hurmaavaan kotiin yksityisesittelyissä,

varaa teille sopiva aika esittelyä varten!

Lisätiedot ja esittelyt

Sari Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

045 2230 600

sari@bo.fi

Bo LKV Tampere

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Sari Mesiranta

Sari Mesiranta

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Huoneisto

Osakkeet
1721-3680
Hallintamuoto
Asunto-osakeyhtiö
Huoneluku
5h, k, kph, wc, lasit.parveke, autokatos, varasto
Kerros/Kerroksia
1-2/2
Asuinpinta-ala
98,0 m2
Muut tilat
0,0 m2
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu Isännöitsijäntodistuksen mukainen. Yhtiöjärjestyksen mukainen.
Parveke
Lasitettu
Parvekkeen ilmansuunta
Lounas
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kaapistot, puutasot ja tiskipöytä. Kaapistojen välitila laatoitettu. Astianpesukone (2023), liesi (keraaminen keittotaso), liesituuletin (poisto hormiin, oma moottori) ja jääkaappi/pakastin.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Yläkerran kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitetut. Allas, allaskaapisto, seinäkaappi, peili, wc-istuin, suihku ja suihkuseinä. Lattialämmitys (sähköllä).
WC-tilojen kuvaus
Alakerran wc: laattalattia, seinät maalatut. Wc-istuin, bide, allas, allaskaappi ja peilikaappi.
Saunan kuvaus, lisätiedot ja varustus
Taloyhtiön v. 2016 remontoidut sauna ja pesuhuone asukkaiden käytössä. Pesutilojen yhteydessä kodinhoitotila, jossa on paikka jokaisen asunnon pyykinpesukoneella. Kylpytilojen yhteydessä on myös yhteiskäytössä oleva saunatupa.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa on kaakeliuuni. Makuuhuoneissa on maalatut lautalattiat, seinät tapetoidut / maalatut.
Oleskelutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Olohuoneessa on maalattu lautalattia, seinät tapetoidut / maalatut. Kaakeliuuni. Olohuoneen ja keittiön vieressä on tilava ruokailuhuone, jossa maalattu lautalattia, seinät tapetoidut / maalatut.
Seinämateriaalit
Asuinhuoneiden seinäpinnat maalatut / tapetoidut. Portaikossa osittain maalattu puupaneeli.
Lattiamateriaalit
Asuinhuoneissa maalatut lautalattiat.
Kattomateriaalit
Maalatut puupaneeli / levykatot.
Muutostyöt huoneistossa
2024 maalattu alakerran puulattiat. 2021 ulkoseinien korjaus, lämmöneristyksen uusiminen, ulkoseinien sähköjen uusiminen ja lämpöpatterien uusiminen. Maalattu yksi yläkerran huoneista. 2020 yläkerran lattiat hiottu ja maalattu. 2019 as 2 ja 3 väliseinän kunnostus, purujen ja eristeiden vaihto osin seinästä. 2015 remontoitu yläkerran kylpyhuone (laitettu myös vesieristeet). Uusittu alakerran lattiapinnat. Tapetoitu yläkerran makuuhuoneet. 2014 uusittu sähkökaappi. 2010 alakerrassa alapohjan koolaus ja villoitus, uudet lattiapinnat.
Kunto
Tyydyttävä
Takka
Kaksi kakluunia
Takkatiedot
Takka, muu

Kiinteistö- ja yhtiötiedot

Yhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Arkila
Tontin omistus
Vuokrattu
Tontin koko
707,90 m2
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy
30.04.2068
Tontin vuokra
4 307,00 €
Käyttöönottovuosi
1939
Rakennusmateriaali
Puu, tiili, muu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kate
Peltikate
Lämmitysjärjestelmä
Puu, sähkö, ilmalämpöpumppu, muu
Tehdyt korjaukset ja remontit
2023 as 3 ja 1 porrashuoneessa sijaitsevan kylmävaraston (sis. pääsähkökaappi) eristys lämpimäksi varastotilaksi. Salaojien ja patosuojien asennus + viemäriliittymän uusiminen.
2022 raitisilmaventtiilien asennus as 1 ja as 3, ilmanvaihdon tarkistukset as 2 sekä sauna ja saunatupa (Ilmakas). As 1 vanhojen sähköjohtojen uusiminen (MT Electric)
2021 ikkunapeltien uusiminen 15 kpl, 2021 (Pläkkärit). As 2 ulkoseinien korjaus ja lämmöneristysten uusiminen (JM Salonen Oy). As 2 ulkoseinien sähköjen uusiminen ja patterien vaihto (MT Electric).
2020 julkisivun huoltomaalaus.
2019 alakerroksen ikkunapuitteiden sekä parvekkeen lautavuorauksen kunnostus ja maalaus.
2018 as 2 ja 3 väliseinän kunnostus sekä purujen ja eristeiden vaihto lattiasta n. metrin korkeudelle sekä osin seinistä sekä as 1 keittiön lattian alta (Särkänlaita).
2016 alakerran sauna ja kylpyhuone sekä kodinhoitotila rakennettu kokonaan uusiksi, asennettu poistopuhallin. (Remontin yhteydessä lattia purettiin kokonaisuudessaan soraan asti ja seinät tiilirakenteisiin asti.) (Särkänlaita)
2015 kylpyhuone/WC remontoitu (myös vesieristeet) asunnossa 2 (Särkänlaita).
2014 asunnon 2 sähkökaappi.
2013 minikeittiön rakennus kellariin.
2012 pihan kunnostustyö (sadevesien kallistukset + kivetys).
2010 alakerran alapinnan koolaus ja villoitus sekä uudet lattiapinnat asunnoissa 2 ja 3 (Särkänlaita).
Kylpyhuone/WC remontoitu (myös vesieristeet) asunnoissa 1 ja 3. Sähkökeskukset on uusittu.
Lukkojen sarjoitus. Katto, yläpohja eristeineen, savupiippujen korjaus, kattoturvatuotteet, yläpohjan tuuletus, osin myös kattotuoli uusittu kokonaan (Pisa). Loput viemäriputket sekä kaikki käyttövesiputket ja lämminvesivaraaja on uusittu (Putki-Matti).
2010-2011 taloyhtiön yhteinen huippuimuri asennettu (Pisa)
2009 ulko-ovet ja vintin ikkuna uusittu.
2007 puinen ulkoverhous valmistunut.
2005 yläkerran ikkunat.
1983 suurin osa viemäriputkista on uusittu. Sähköremontti.
1970-luvulla alakerran ikkunat ja sähkölämmitys

Tiedossa olevat tulevat korjaukset/remontit
2024-2025 As 3 etelänpuoleisen ikkunaseinän lämmöneristysten uusiminen. 2028-2030 kellaritilojen (pl. uusitu saunatilat) vanhojen katto- ja seinämateriaalien purkaminen + uusiminen/maalaaminen, saunatuvan (1 huone) laatoitus ja lattialämmitys. Kellaritilojen ilmanvaihdon parannus muun remontin yhteydessä.
PTS: Vuoden 2000 kuntotarkastuksessa ilmi tullut ulkoseinän tiilivuorauksen alla oleva bitumikermi on riskirakenne, jota seurataan. 2030-2032 ulkoseinärakenteen kunnossapitotarpeen selvittäminen kellaritilojen remontin jälkeen.
Autokatokset
1
Pihapaikkoja
3
Lainat
27 538,20 €
Isännöitsijä
Taloyhtiön kirjanpito Tilivintti, Tampere
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Taloyhtiössä muuta
Kolme asuntoa. Yhteiset tilat talon kellarikerroksessa: taloyhtiön sauna- ja pesutilat, saunatupa, kodinhoitotila (tila jokaisen asunnon pyykinpesukoneelle) lisäksi asuntojen 1 ja 3 varastot. Ilmanvaihto koneellinen poistoilmanvaihto (huippuimuri). Piha-alue on asukkaiden yhteiskäytössä. Taloyhtiön kellarikerroksessa oleva harrastetila on vuokrattu.

Muita tietoja

Lisätietoa kaavoituksesta
Yleiskaava, asemakaava (sitova tonttijako). Lisätiedot Tampereen kaupunki, kaavoitus
Vapautuu
Heti

Asumiskustannukset

Hoitovastike
463,25 €/kk (4,73 €/m2)
Rahoitusvastike
202,69 €/kk (2,07 €/m2)
Yhtiövastike yhteensä
665,94 €
Vesi
15,00 €/hlö/kk
Muut maksut / lisätietoa maksuista
Sähkö sis. lämmityksen ja taloussähkön noin 11 102 kWh/vuosi.

Hinta

Myyntihinta
274 675,47 € (2 802,81 €/m2)
Velkaosuus
15 324,53 € (156,37 €/m2)
Velaton hinta
290 000,00 € (2 959,18 €/m2)
Maksutapa
Käteinen.
Kartta