Omakotitalo, Erillistalo, Rivitalo

Asiakkaamme etsii

Toimeksianto #765810
Talotyyppi Omakotitalo, Erillistalo, Rivitalo
Alue Oulunkylä, Käpylä, Kumpula, Metsälä, Pakila, Pukinmäki, Maunula, Pirkkola, Maununneva, Haaga, Munkkiniemi, Laajasalo, Tapaninvainio
Hinta 0 €-480 000 €
Ikä -
Koko 70 m2-
Huoneet 3 huonetta, 4 huonetta, yli 4 huonetta

Oulunkylä, Käpylä, Kumpula, Metsälä, Pakila (länsi- ja itä), Pukinmäki, Tapaninvainio, Maunula, Pirkkola, Maununneva, Haaga, Munkkiniemi, Laajasalo sekä Pohjois-Helsinki ja siitä keskustaan.

Oulunkylän ja sen lähialueelta (esim. Veräjämäki) etsinnässä ensisijaisesti rivi-, pari- tai erillistalo.
Lempikadut Oulunkylässä ovat:
Pikalähetintie, Mikkolantie, Vilkenintie, Henrik Sohlbergin tie ja Töllinmäki
Lempikadut Länsi-Pakilassa ovat:
Osuuskunnantie, Lepolantie ja Papinmäentie
Tämän lisäksi asiakkaani ovat hyvin ihastuneita Veräjänmäestä (etenkin rivitaloista/erillistaloista, jotka ovat lähellä pikku-kosken rantaa).
Laajasalossa kiinnostaa esim. Riitankuja.
Toiveissa lähellä luontoa oleva sijainti (vantaanjoki tai saaristomaisemat houkuttelevat), sekä hyvä julkinen liikenne tai ainakin sijainti, josta pääsee helposti keskustaan (max 50 minuuttia).

Kohde voi olla remonttikohde, joka tarvitsee pientä pintaremonttia (tai ehkä hieman isompaakin) josta saa tehtyä oman ”timantin”.
Taloyhtiön pitää olla siistissä kunnossa ja taloyhtiön ylläpidon hyvää ja nykyaikaista (esim. niin, ettei tarvittavia remontteja siirretä vuodesta toiseen eteenpäin)

Etsinnässä asunto, jossa on ainakin kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö (olohuone ja keittiö mieluiten yhdistettynä tai mahdollisuus remontilla yhdistää).
Plussaa on, jos löytyy myös erillinen työtila.
Rivitalo/paritalo/omakotitalossa pitää olla oma piha ja autopaikka. Erikoistoiveena on, että autopaikka on asunnon vieressä, josta pääsee suoraan omaan asuntoon.
Kerrostalossa on hyvä olla hissi (mutta ei pakollinen), mieluiten iso lasitettu parveke, jossa voi kunnolla oleskella. Autolle pitää löytää autopaikka.


Onko sinulla toiveita vastaava kohde, jonka myyntiä harkitset?


Ota yhteyttä välittäjäämme tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä sinuun:


Asiakkaallemme kohdetta etsii
Mia Lehtonen
0400 369 666 | mia@bo.fi