Kerrostalo

Asiakkaamme etsii

Toimeksianto #945170
Talotyyppi Kerrostalo
Alue , , , , Keskusta, Keski-Lahti
Hinta 100 000 €-350 000 €
Ikä 1900-2022
Koko 85 m2-140 m2
Huoneet 4 huonetta, yli 4 huonetta

Kahden lapsen perhe Helsingistä etsii tulevaisuuden kotia Lahdesta. Muuttopäätös on jo tehty ja toiveissa olisi löytää kerrostalokoti keskustasta. Matkakeskukseen, lasten kouluihin ja harrastuksiin tulisi olla lyhyt, mieluiten kävelymatka. Makuuhuoneita asunnossa tulisi olla vähintään kolme, lasitettua parveketta arvostetaan ja sauna olisi iso plus, vaikka ei välttämätön.

Kodin kunnolla ei suurta merkitystä eli kaikki, uutta vastaavat sekä remonttikohteet käyvät, kunhan kokonaisbudjetti ei ylittyisi.

Taloyhtiöstä tai lähistöltä tulisi löytyä autopaikka tai mieluiten autotalli/halli. Putkiremontin keskelle ei haluta asumaan ja olisi hyvä, jos yhtiön isot remontit olisivat jo takanapäin ja 5-vuotis suunnitelma mahdollisimman lyhyt.

Aikataulu muutolle Lahteen on kesä 2023, jolloin 14 ja 15- vuotiaat lapset voivat aloittaa syyslukukauden uudessa koulussa. Mitään esteitä nopeille kaupoille ei ole ja vapautumisesta ollaan valmiita neuvottelemaan, koska ei ole kiire. Toki mahdollinen remontti pitää tarpeen tullen huomioida aikataulussa.

Budjetti uudelle kodille on max. 350 000 € ja asiakas maksaa välityspalkkion.

Löytyykö sinulta tähän Bo Match eli viehättävä tilava kerrostalokoti Lahden keskustasta? Ota yhteyttä tai varaa tapaaminen suoraan kalenteristani kopioimalla linkki https://my.serviceform.com/katja-kolu selaimeen.

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Bo LKV | Katja Kolu | 0400 199 076 | katja.kolu@bo.fi


ERITYISTOIVEET JA MUUTA HUOMIOITAVAA

Yhtiössä ei isoja remppoja tulossa.
Asunto voi olla remontin tarpeessa.


Onko sinulla toiveita vastaava kohde, jonka myyntiä harkitset?


Ota yhteyttä välittäjäämme tai jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä sinuun:


Asiakkaallemme kohdetta etsii
Katja Kolu
0400 199 076 | katja.kolu@bo.fi