Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo
 

Yhdeksän syytä valita Bo

 • 1Ei kuluja, jollei kauppaa, eikä piilokuluja.
  Me uskomme niin vahvasti tekemiseemme että olemme valmiita kantamaan taloudellisen riskin.
 • 2Upea myyntistailaus tai -kalustus kuuluu aina palkkioomme.
  Tuomme asunnon parhaat puolet esiin ja poistamme myynnin esteitä. Herätämme tyhjän asunnon mittakaavan ja tunnelman eloon kauniilla sisustuksella.
 • 3Sisustustuslehtitasoiset myyntikuvat kuuluvat aina palkkiooomme.
  Valitsemme parhaat kuvakulmat ja välitämme asunnon tunnelman katsojalle kuvien avulla. Tiimissämme toimii alueen lahjakkaimmat asuntovalokuvaajat.
 • 4Lyhyempi myyntiaika.
  Konseptimme ja huipputiimimme ansiosta myyntiaikamme on ollut lähes 50 % lyhyempi kuin alueen välitysliikkeillä keskimäärin.
 • 5Huippuvälittäjät.
  Intohimoisesti työhönsä suhtautuvat välittäjät, jotka ovat alueen parhaimmistoa.
 • 6Huipputiimi.
  Käytössäsi on kokonainen markkinointitiimi – graafikoita, valokuvaajia, sisustussuunnitelijoita ja markkinoinnin ammattilaisia.
 • 7Rakastamme koteja.
  Intohimoinen suhtautuminen asuntojen myyntiin ja markkinointiin näkyy erinomaisina tuloksina.
 • 8Tehokkaimmat markkinointikanavat.
  Näymme siellä missä ihmiset ovat (digi, sosiaalinen, media, printti, tapahtumat, lifestyle jne.)
 • 9Poistamme tarvittaessa ostamisen esteet.
  Autamme ostajia remontti- ja sisustussuunnittelussa jo ennen asunnon ostoa. Tarvittaessa toteutamme remontin ”avaimet käteen” -palvelulla.

myyjalle-vasen

Oletko myymässä asuntoasi? Miksi myydä neliöitä, kun voimme myydä toteutuneita unelmia? Tehdään sinun kodistasi toisen unelma.

Tarjoamme asunnon myyjälle palvelukonseptin, joka nostaa asunnon hintaa ja arvoa.

Bo LKV:n tekijät ovat todellisia asumisen ja unelmien asiantuntijoita. Tarjoamme asunnon myyjille palvelukonseptin, joka yksinkertaisesti antaa enemmän palkkiolle vastinetta. Käyttöösi saat välittäjän lisäksi kokonaisen markkinointi- ja suunnittelutiimin, joka löytää jokaisesta asunnosta sen hyvät puolet. Tuomme ne esille parhaalla mahdollisella tavalla, toimivimpia kanavia käyttäen.

Bo-tiimiimme kuuluu mm. huippuvälittäjiä, markkinoinnin ammattilaisia, stailaajia, graafikoita sekä ammattivalokuvaajia. Myyntityö aloitetaan aina perusteellisella kartoituksella: näin löydetään asunnon parhaat puolet ja toisaalta mahdolliset myynnin hidasteet.

Bo LKV:stä sanottua

”Hyvä, erilainen & siisti konsepti. Näyttää ulospäin hyvältä ja sen lisäksi on ammattitaitoinen, nyt tämä soitto vielä kruunaa kaiken <3 ”
Taina Lindgren, myyjä

”10 +, kaikki meni oikein mallikkaasti verrattuna aikaisempiin kokemuksiin.”
Ostaja, Turku

”Bo:sta on pakko sanoa että Wau! Kaikki meni ainakin meidän osaltamme täydellisesti!
Kaunis stailaus ja todella upeat valokuvat. Laadukas paksu myyntiesite ja kiva somekirjoitus asunnostamme kruunasi mielestämme asuntomme markkinoinnin! Ostaja löytyi nopeasti ja toteutunut kauppahinta oli jopa enemmän kuin olimme osanneet toivoa. Emme voi muuta sanoa kuin kiitos Bo!”
Myyjäpariskunta, Turku

”Paha antaa kyllä mitään negatiivista palautetta, kyllä kaikki oli niin hienosti hoidettu –ihan viimeisen päälle kaikki. Onhan nuo Bo:n esitteet ja tarinat ihan omaa luokkaansa, selkeä markkinajohtaja ja hyvä näkemys asioihin”.
Juha Aarnio, myyjä Turku

”Kyllä nyt täytyy antaa ihan vain positiivista palautetta, en nyt millään keksi yhtään mitään parannettavaa.
Ostaja, Raisio

”Kuvat ja mainokset erinomaisia. Moni esittelijä on hurjan positiivinen. Kahden muun välitysketjun kanssa myös kaupat tänä vuonna, mutta Bo toimi kyllä ehdottomasti parhaiten <3”
Ostaja, Turku

”Vaikea sanoa mitään yksittäistä palautetta, ehdottomasti KIITETTÄVÄ kokonaisarvosana. Hyvin hinnoiteltu. Ei kyllä näkynyt teidän kotisivuilla, oli vaan muualla esillä.”
Marja-Leena, myyjä Turku

”Bo:lla on niin hyvä konsepti, kaikkea kaunista. Puhuttelee, kun olen itsekin esteetikko, älkää vaan muuttako tyyliä.”
Myyjä, Turku

”Olin niin iloinen, kun kaikki meni niin nopeasti, ja sain vielä hienon Turku-julisteenkin. Kaikki meni hyvin, en nyt osaa sanoa mitään erityistä parannettavaa.”
Ostaja, Turku

”Hyvät valokuvat ja esite, kohde osattu tehdä oiken myyväksi. Harkittu konsepti, arvostan, että ostajakin sai lahjan
Ostaja, Turku

Kyllä Bo ainakin niin erilailla näkyy verrattuna muihin toimistoihin, on kyllä Turun firmoista paras!”
Myyjä, Turku

”Kaikin puolin oltiin oikein tyytyväisiä. Valokuvat olivat aivan viimeisen päälle, se on iso asia valintaprosessia, stailaus oli hyvä, mutta kyllä ne kukat pitäisi jättää asiakkaalle! :)”
Myyjä, Kaarina

”Meni kyllä todella hyvin. Upeat esitteet!”
Henri Kivimäki, myyjä, Turku

”Huonoa palautetta muista toimistoista, mutta Bo on kyllä hyvä!”
Ostaja, Turku

”Kauppa kävi tosi nopeasti, siinä meni kaksi päivää ja asunto oli myyty, en edes ehtinyt nähdä esitettä. Tyhjä asunto, joka laitettiin auttoi varmasti. Tykkäsin kyllä koko systeemistä!” Myyjä, Turku

”Bo oli tehnyt hyvät esitteet, oikein hyvät! Ei nyt kyllä osaa sanoa, mitä voisi tehdä paremmin, ihan vain jotain ”hienosäätöä””
Ostaja, Turku

”Nopeat kaupat, se oli hyvä! Pohjapiirustus ei ollut ihan kohdillaan siitä pieni miinus. Jos olisin myymässä omaa, niin kyllä Bo:n konsepti olisi hyvä ja erottuva konsepti, kiitos kaupantekotilaisuuden sampanjasta!”
Ostaja, Turku

”Kaikki meni kyllä oikein mallikkaasti, asiat hoituivat hyvin. Ei ollut kyllä mitään huomautettavaa, se oli niin nopea juttukin, löytyi meille sopiva kohde. Tällainen eläkeläispariskunta oli kyllä oikein tyytyväinen.”
Ostaja, Turku

”Bo:n ilme erottuu mielestäni muista välitysfirmoista ja se oli myös syy miksi otimme teihin yhteyttä. Ehkä ajattelin että olette kalliimpia kuin muut, joten kilpailukykyisen hinnan tuominen esille markkinoinnissanne voisi olla hyvä.
Kuvat ja stailaus olivat todella tasokkaita ja saimme myös näin ihanan muiston kodistamme kuvien muodossa.
Asunto meni nopeasti kaupaksi, kokonaisuus on siis onnistunut todella hyvin!””
”Minulle tärkeintä asunnon myynnissä oli hyvät ja totuudenmukaiset kuvat asunnosta ja itse juuri asunnon ostaneena pysähdyin aina katsomaan BO:n välittämiä asuntoja nimenomaan kuvien kautta. Nettisivunne näyttävät hyviltä ja olen kuullut hyvää muistakin välittäjistänne. Asuntojen myynti on tosi paljon kiinni mielikuvista ja siitä minkä tunteen asunto herättää ja teillä tunnutaan ymmärtävän se”
”Kaikki sujui oikein hyvin Bo LKV:n kanssa. Meidän välittäjänä oli Noora, hän oli oikein ammattitaitoinen ja mukava! Yhteydenpito oli ongelmatonta. Tiedotus ja kaikki muukin toimi oikein hyvin ja saimme kaikki tarvitsemamme tiedot. Kaupantekotilaisuus sujui mutkattomasti. Meillä on vain pelkkää positiivista sanottavaa! :)”
”kaikki meni sujuvasti ja ammattitaitoisesti.
Asunnon kuvista minulla oli jo ennakkokäsitys, ja oma mielipide. katson hieman eri tavalla myynti-ilmoituksia kuin esim. vaimoni – olen rakennusinsinööri ja korjausrakentamisen piirissä töissä, sekä on silmää asunnoille. vaimon mielestä kuvat olivat ihanat, samoin monien naisten. ja naiset kai niitä päätöksiä enemmän tekee pariskunnissa.

omasta mielestä kuvat olivat selvästi erittäin ammattimaisia, mutta jättivät asuntoa ehkä pikkaisen pahastikin pimentoon. samoin kuulin myös muualta. mielipideasioita. eli mielestäni ns. sisustusmateriaalikuvien kanssa pitää olla vähän varovainen, minkään kuvan pääosassa ei saisi olla ne sisustusasiat (kukat, kupit, kirjat tai rievut), vaan asunto, huone tai huoneen kiinteät osat itse. rekvisiitan käyttö itsessään on tosi hyvä asia.

kuvat jättivät asiakkaille mielenkiinnon, ja paikan päällä tuli sitten lisää. toimi hyvin.

lopputulos: käyttäisin uudestaan, koko konseptia”

Hinnasto

Välityspalkkiomme myyntitoimeksiannoissa on 4,96 % (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3500 euroa. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin kohteen erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Ei kuluja, jollei kauppaa. Ei piilokuluja.
 
Asunnon arvio myyntitoimeksiannon yhteydessä on aina maksuton. Vakuusarvio pankkia, perunkirjaa tai ositusta tms. varten 400 euroa.
 
Kirjallinen arviolausunto asunto-osakehuoneistoista 500 €, omakotitaloista, vapaa-ajankohteista ja tonteista 1000 €. Lisäksi veloitetaan matkakulut yli 20 km osalta sekä mahdolliset asiakirja- ja selvityskulut
 
Toimitilojen ja erityiskohteiden arviointi sopimuksen mukaan.
 
Jos arviokohteesta tehdään 6 kk kuluessa arvioinnista välitystoimeksiantosopimus Bo LKV:n kanssa, joka johtaa kauppaan, hyvitetään välityspalkkiosta maksettu arviointipalkkio.
 
Välityspalkkiomme Bo Match ostotoimeksiannoissa on 3,96% (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Bo Match kampanjan ajan 20.5.2019 – 31.8.2019 ostotoimeksiantojen välityspalkkio on vain 2,96% (sis. alv. 24%) kohteen velattomasta kauppahinnasta. Vähimmäispalkkio on 3500 euroa. Välityspalvelun hinnasta ja sen sisällöstä sovitaan kuitenkin aina erikseen kunkin toimeksiannon erityispiirteet ja markkinatilanne huomioon ottaen. Ei kuluja, jollei kauppaa. Ei piilokuluja. Bo Match ostotoimeksiantajalla on sopimuksen voimassaoloaikanakin rinnakkaisosto-oikeus eli ostaja voi myös itse etsiä ostettavia kohteita myytävänä olevien kohteiden joukosta. Bo Match välityspalkkio veloitetaan ainoastaan silloin kun Bo LKV on onnistunut löytämään ostajalle sen ostettavan kohteen.”

Ota yhteyttä

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.