Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa
Ainutlaatuista näkyvyyttä asunnollesi

 

 

Asuntojen myynti ja markkinointi on intohimomme. Valitsemme asunnollesi tehokkaimmat markkinointikanavat niin digissä kuin printissä. Välittäjän omat laajat verkostot ja kanavat ovat maksimaalisessa käytössä koko myyntiprosessin ajan.

 

Esittelemme asunnon upeine kuvineen ja kattavine tietoineen molemmissa asuntoportaaleissa (Etuovi, Oikotie) sekä tietysti suositulla bo.fi -sivustollamme, jolla on pelkästään viimeisen puolen vuoden aikana vieraillut lähes puoli miljoonaa kävijää. Asunnon myyntiä vauhdittavat omat palvelumme Sneak Peek®, Bo Match sekä Asuntovahti, joiden kautta kohde saa huippunäkyvyyttä heti myynnin alkumetreiltä lähtien. Tämä kaikki tarkoittaa enemmän potentiaalisia ostajia sinun asunnollesi.

Asumisen raikkain lifestylebrändi

Arjen laatu, koteihin panostaminen sekä sisustaminen ovat edelleenkin vahvistuva trendi. Tavoitamme kuukausittain satojatuhansia asumisesta ja asunnoista kiinnostunutta suomalaista. Tarjoamme tietoa ja osaamista asuntojen myyntiin ja ostamiseen sekä inspiraatiota ja ideoita ihanaan asumiseen.

 

Oma blogi, suositut sosiaalisen median kanavat, uutiskirje, laadukas lifestyle-lehti Bo Living sekä näyttävät messuosastot ovat näyttöjä kokonaisvaltaisesta osaamistamme, joka on lyhyessä ajassa tehnyt Bo:sta yhden asumisen tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa.