NEROKASTA TILANKÄYTTÖÄ JA ARJEN TOIMIVUUTTA

Uusi vuosi kolkuttelee jo ovella ja moni meistä haaveilee jälleen monista pienistä muutoksista elämässä, jotka helpottaisivat arkea. Hyvinvointi nostetaan jälleen esille ja moni haluaisikin aloittaa tulevan vuoden järjestelmällisemmin, terveellisemmin, mutta myös astetta hitaammin. Yhä useampi meistä toivoisi voivansa panostaa vapaa-aikaan enemmän ja haaveilemme nykyään myös entistä useammin joutenolosta. Yksi merkittävin hyvinvointiin vaikuttava tekijä on koti. Onhan se paikka, jossa vietämme suurimman osan vapaa-ajastamme hektisen työelämän vastapainoksi.

Etsimme teille tänään blogiimme kodin, jossa arki ja käytännön asiat on otettu esimerkillisen hyvin huomioon. Uskomme vakaasti, että tässä kodissa arjen sujuvuus on maksimoitu äärimmilleen. Täällä jokaisella tavaralla on oma paikkansa, tilankäyttö ja neliöt on jaettu poikkeuksellisen hyvin ja kokonaisuuden kruunaa vahva esteettinen yleisfiilis, joka jatkuu alusta loppuun – aina viimeiseen yksityiskohtaan saakka.

Säilytystilan määrä on monesti se asia, joka pohdituttaa asuntoa ostettaessa. Määrän sijaan suosittelemme kuitenkin katsomaan myös toiminnallisuutta. Kun tilat on järjestetty tehokkaasti, ei neliöitä tarvitse tuhlata ylenpalttisesti. Tässä paritalokodissa koko kodin säilytystarve on esimerkiksi saatu mahdutettua yhteen suureen tilaan. Arkieteinen, koko perheen vaatesäilytys ja kodinhoitotila kun ovat kaikki yhdessä samassa osassa taloa. Tämä vapauttaa tilaa mm. makuuhuoneista ja tunne kodissa onkin nerokkaan tilankäytön vuoksi todella ilmava ja levollinen.

Materiaalien helppohoitoisuus ja pohjaratkaisu vaikuttavat nekin osaltaan siihen, miten helpoksi tai toimivaksi arkemme koemme. Helposti puhtaanapidettävät pinnat ja nykyaikainen talotekniikka viimeistelee asumismukavuuden. Aittakujan kauniissa kodissa vieraillessamme olemme täysin vakuuttuneita, että täällä lepää niin visuaalinen silmä kuin mielikin. Ja jos arki tuntuu kaiken hektisyyden ja kiireen keskelläkin nautinnolta, niin emme tohdi edes ajatella miltä elo tuntuu näissä puitteissa juhlana. Jos haluat nähdä arkkitehtoonisesti näyttävän, mutta arjessa maksimaalisen hyvin toimivan kodin livenä, suosittelemme soittelemaan Maijalle ja varaamaan oman yksityisesittelysi jo pian, ennen kuin tämä unelmakoti viedään käsistä. Suurimpaan inspiraationälkään kannattaa kuitenkin klikata ensimmäisenä kohdesivuille, eli tänne.

Ihanaa vuodenvaihdetta, toivottavasti sinun kotiunelmasi käyvät toteen tulevana vuotena <3.