Toteuta asumisen unelmasi

This is where the story begins.

Toteutamme vuosittain tuhansia erilaisia asumisen ja elämisen unelmia. Kun olet ostamassa, myymässä tai rakennuttamassa, olemme mukanasi aloittamassa uutta tarinaa. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua raikkaalla asenteella, tyylillä, luotettavuudella ja suurella sydämellä. Olemme alan edelläkävijöitä ja kehitämme jatkuvasti uutta, jotta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin mikään muu kiinteistönvälitystoimisto Suomessa.

4500+
myytyä asuntoa vuonna 2020
240+
ammattilaista palveluksessasi
13
toimistoa eri puolilla Suomea
95 %
asiakkaistamme suosittelee Bo:n konseptia

Remppa vai muutto Suomi

Sinun upea kotisi voi olla yhden perheen suurin unelma. Jos harkitset asuntosi myyntiä, ota yhteyttä niin kerromme lisää sekä ohjelmasta että tavastamme myydä asuntosi tehokkaasti ja tyylillä.

Lue lisää

Ensiasunnon ostajan opas

Asunnon ostamiseen liittyy paljon asioita, jotka eivät varsinkaan ensikertaiselle ole välttämättä tuttuja. Me Bo:lla autamme sinua onnistumaan ensimmäisillä asuntokaupoillasi!

Lataa opas

Yli 170 huippuvälittäjää palveluksessasi

Suomen parhaimpiin ja arvostetuimpiin kuuluvat välittäjämme hoitavat asuntosi myyntityön ammattitaidolla aina arviokäynnistä asuntokauppoihin asti. Toimistomme löydät 10 paikkakunnalta ympäri Suomea.


Mökkikauppa käy ennätysvilkkaana

Kokonaisvaltainen osaamisemme vapaa-ajan asuntojen myynnistä johtaa erinomaisiin tuloksiin. Tunnemme mökkikaupan erityispiirteet sekä ostajien unelmat.

Lue lisää

Turvallista asuntokauppaa Bo:n kanssa

Koronatilanne mietityttää juuri nyt monia asunnon myyjiä ja ostajia. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja haluamme omalla toiminnallamme ehkäistä viruksen leviämistä.

Lue lisää