Persoonallinen loft-asunto historiallisessa rakennuksessa

Tämä upea asunto sijaitsee Kangasalan Urkutehtaassa, joka on saneerattu asuinhuoneistoiksi vuonna 2013. Tämä historiallisesti merkittävä rakennus valmistui alunperin vuonna 1844 Suomen ensimmäiseksi urkutehtaaksi. Niimpä suurin osa suomalaisten kirkkojen uruista onkin valmistettu juuri tässä rakennuksessa! Nykyään se koostuu 24:stä uniikista ja upeasta loft-tyylisestä huoneistosta ja me pääsimme tutustumaan niistä yhteen.

Asunnon alakerta avautuu valoisana tilana huomion kiinnittyessä mielettömiin kaari-ikkunoihin, joita päätyseinällä on jopa kolme. Ja nuo syvät ikkunalaudat. Niiden ihailusta ei saa tarpeekseen. Korkea luonnonvalossa kylpevä huone kutsuu rauhoittumaan ja ihastumaan itseensä. Keittiö rajautuu omaksi tilakseen väliseinän taakse, yhdistyen silti saumattomasti olohuoneeseen.

Yläkerrasta löytyvät asunnon makuuhuoneet sekä kylpyhuone ja sauna. Kaikki huoneet ovat keskenään hyvin erilaisia ja uniikkeja. Yksi huoneista on pitkä ja korkea ja tähän huoneeseen onkin rakennettu pieni parvi. Toinen huone on taas pienempi ja matalampi, soveltuen täydellisesti työhuoneeksi. Näitä kahta huonetta yhdistää päätyseinillä olevat pienet kaari-ikkunat joiden vieressä on kattoikkunat. Jos alakerta ei tuntunut tarpeeksi valoisalta, niin nämä huoneet tarjoavat luonnonvaloa enemmän kuin tarpeeksi! Viimeistään päämakuuhuone saa sinut rakastumaan tähän kotiin. Huonetta ympäröivät upeat hirsipilarit, alkuperäiset tiilet ja tuo puolikaari-ikkuna, täydellistä! Tunnelma on seesteinen ja huone mielettömän kaunis.

Persoonallista asumista ja elämistä, ihania yksityiskohtia ja visuaalinen kokonaisuus. Tämä koti on upea!

Käy tutustumassa lisää kohteeseen myynti-ilmoituksessa