Etusivu / Podcast / Kodit / Bo Living -podcast: Valinnan vaikeus – koti uudesta vai vanhasta talosta?
Bo Living
Kodit

14. Jakso
Bo Living -podcast: Valinnan vaikeus – koti uudesta vai vanhasta talosta?

Uudiskohteissa viehättävät helppous ja uudet pinnat, mutta miksi ne joskus tuntuvat sieluttomilta? Miten vanhojen asuntojen tilaratkaisut palvelevat nykypäivän tarpeita? Tässä jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana ovat somevaikuttaja Kerttu Pylvänäinen ja päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma.

”Vanha vetoaa paljon enemmän. Mä rupean aina kehittämään tarinoita, että mitä täällä on tapahtunut.” -Kari-Otso Nevaluoma.

Moni pohtii valintaa aivan uudiskohteen tai vanhemmassa talossa sijaitsevan asunnon välillä. Vanhoissa taloissa kiinnostavat arkkitehtuuri, tunnelma ja aikaa kestäneet pinnat, uudiskohteissa asumisen helppous ja modernit tilaratkaisut. Saija, Ronny, Kari-Otso ja Kerttu pohtivat myös, miten asuinalueet saavat identiteettinsä. Peeta puolestaan ottaa selvää mistä uudiskohteen hinta muodostuu yhdessä Pohjolan rakennuksen asiantuntijan kanssa.

Kerttu Pylvänäinen

Kerttu on sisustusbloggaaja ja viestinnän ammattilainen, joka asuu perheensä kanssa Jyväskylässä. Modernia tyyliä ja designia rakastava Kerttu on kirjoittanut blogiaan vuodesta 2013.

Lue lisää Kertun blogista >

Kari-Otso Nevaluoma

Kari-Otso on Helsingin ydinkeskustassa asuva Avotakka- ja Meidän mökki -lehden päätoimittaja. Kaupunkikodin kompaktit neliöt pitävät huolen, ettei tavaraa tule kerättyä liikaa.