Puutalonaapuruston helmi

Kukonvahantie (8 of 39)

Kukonvahantie (18 of 39)

Kukonvahantie (16 of 39)

Kukonvahantie (6 of 39)

Kukonvahantie (2 of 39)

Kukonvahantie (1 of 39)

Kukonvahantie (21 of 39)

Kukonvahantie (20 of 39)

Raunistulan sympaattiset hiekkatiet upeine puutaloineen johdattaa tämän talon pihaan, jossa tunnelmalliset maisemat ulottuvat läpi puutalonaapuruston. Täällä olo on kuin keskellä pientä kylää asuisi, mutta keskusta on silti vain parin kilometrin päässä.

Kodin huoneet jakautuvat kahteen kerrokseen, joista ylempi tulvii valossa. Niin komeasta erkkeristä kuin terassiltakin avautuu mielettömät ja vehreät maisemat aina kylpylähotelli Caribialle asti. Alakerta taas on saunaosastoineen tunnelmallinen. Aivan huippuhieno yksityiskohta löytyy alakerran aulatilasta, jossa lasipariovien takaa kajastaa kauniisti valaistu kallio. Pariovet avattaessa ensimmäinen ajatus on ”Tämä olisi täydellinen viinikellari!”. Tietysti tämä ainutlaatuinen tila antaa puitteet myös villeimmillekin mielikuvituksen tuotoksille.

Hauska yllätys paljastuu myös talon ullakolta, jonne on valmiiksi vedetty niin sähköt kuin vesikin. Toteutus odottaa vielä tekijäänsä, eli tilasta on mahdollisuus tehdä juuri oman näköinen ja tuntuinen.

Koko komeudessaan ehdottomasti siis tutustumisen arvoinen koti. Lisää tietoa löytyy vielä täältä.