Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo

Bo loves developments

Haluatko rakennushankkeidesi käyttöön yhden asumisen vahvimmista brändeistä? Tarjoamme vahvan konseptointi-, suunnittelu- ja hinnoittelunäkemyksen, vaikuttavimman markkinointiviestinnän, laajat verkostot ja kattavan ostajarekisterin, välitysalan dynaamisimman myyntiorganisaation sekä modernin kosketuspinnan siihen, mitä tämän päivän asunnonostajat haluavat. Tarvitsetko tehokkaimman myyjän kohteellesi, tai kenties strategisen kumppanin ollaksesi askeleen muita edellä ja saavuttaaksesi kilpailuetua? Me autamme – sinä päätät kuinka laajasti.

Tarjoamme rakennuttajille ja kiinteistökehittäjille uniikin palvelukonseptin, jossa rakennuttajat saavat halutessaan meistä kohteen myynnin lisäksi kokonaisvaltaisen kumppanin myös hankkeen suunnitteluun, brändinrakennukseen ja markkinointiin.

Ydinosaamisemme on kohteen tehokkaassa myymisessä alan parhaiden välittäjien toimesta. Tiimimme on rakennettu kuitenkin siten, että tuloksellisen myynnin lisäksi vahvuutemme ulottuvat aina kohteen ostajaprofiilin analysoimisesta hankkeen kaupalliseen suunnittelun ohjaukseen, kohteen identiteetin ja brändin luomiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen saakka.

Osallistumme erityistapauksissa ja erikseen sovitusti jopa projektin rahoitukseen ja myyntiriskin jakamiseen yhdessä rakennuttajan kanssa sovitulla voitonjakomallilla.

Palvelukokonaisuus sovitaan aina asiakkaamme tilanteen, tarpeiden ja toiveiden mukaan. Räätälöimme sopivan palvelukattauksen aina kohdekohtaisesti asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen perusteella.

Asuntojen myyntiä tukevat lisäpalvelut, kuten kaupallinen suunnittelu, brändääminen ja markkinointi hinnoitellaan siten, että mekin saamme oman voittomme vasta, kun kohteen asunnot on myyty onnistuneesti. Rakennamme siis palvelumme toisin sanoen siten, että meillä on asiakkaamme kanssa yhteinen päämäärä ja jaettu taloudellinen intressi.Me autamme – sinä päätät kuinka laajasti

Tonttihankinta

Millaista tonttia etsit? Me autamme löytämään sen. Oli kyseessä sitten pienemmät tai isommat tontit tai vaikkapa muutosaihiot, me autamme sinua laajojen verkostojemme avulla pääsemään kiinni parhaisiin hankkeisiin.

Suunnitteluohjaus

Tuomme aina ajankohtaisen ostajaymmärryksen sekä markkinaotteen suunnittelupöydällesi. Teemme kohdekohtaisen ostajaprofiloinnin ja autamme suunnittelemaan kohteeseesi ostajiin vetoavat tila- ja pintamateriaaliratkaisut.

Brändäys

Olemme lyhyessä ajassa rakentaneet Bo:sta yhden asumisen ja kiinteistöalan tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa. Autamme brändäämään rakennushankkeesi tavalla, joka tuottaa poikkeuksellisia tuloksia.

Markkinointi

Markkinointi ja sen suvereeni hallinta on erikoisalaamme. Osaavista ammattilaisista koostuva markkinointitiimimme kootaan juuri projektiin sopivaksi jokaisen kohteen erilaiset tarpeet huomioiden.

Myynti

Meitä ei turhaan kutsuta Suomen dynaamisemmaksi asunnonvälitysliikkeeksi. Anna meidän näyttää, miksi myyntiaikamme ovat lyhyemmät, ja miksi edustamistamme asunnoista saadaan paremmat toteutuneet myyntihinnat.

Sijoittaminen

Miltä kuulostaisi, jos kohteesi myyntiä hoitava kumppani olisi taloudellisesti sataprosenttisesti samassa veneessä kanssasi? Ota meidät sovitulla voitonjakomallilla mukaan kantamaan osa kohteesi myyntiriskistä.Referenssejämme

As Oy Kaarinan Strand

Kaarinan Voivalassa, meren äärellä sijaitseva As Oy Kaarinan Strand on upea rivitalokohde, joka hurmaa upeilla merinäkymillään, laadukkaalla ja skandinaavisella muotokielellään sekä korkealaatuisilla materiaaleillaan.Lue lisää

As Oy Feenix

Espoon Tapiolassa koetaan uusi aikakausi Feenixin muodossa. Laadukkaat materiaalit ja korkea varustelutaso tekevät elämästä parempaa, ja sijainti Tapiolan kävelykeskustassa on vertaansa vailla.Lue lisää

Pantti toinen linja

Helsingin Hakaniemeen saneerattu Pantin talo on huikea esimerkki vanhan talon uudesta elämästä, jonka henkiin herättämiseen on käytetty valtavasti resursseja. Lopputuloksena on kaupunkilaisen urbaani paratiisi.Lue lisää

Lumi

Turun Hirvensaloon rakennettu Lumi on kolmen modernin rivitalon korkeatasoinen kokonaisuus. Arkkitehtuuriltaan ja toiminnoiltaan moderni Lumi sisältää avaria ja valoisia koteja, joissa ympäröivä luonto on osa sisustusta.Lue lisää


Ydintiimimme rakennuttajille

Rakennamme sopivan tiimin aina hankekohtaisesti valitun palvelukokonaisuuden mukaan.
Tuomas Mäkelä

yrittäjä, perustajaosakas
040 553 6445
tuomas@bo.fi

Peeta Peltola

luova johtaja

Sanni Koffert

art director, muotoilija

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.