Bo loves developments

Haluatko rakennushankkeidesi käyttöön yhden asumisen vahvimmista brändeistä? Tarjoamme vahvan konseptointi-, suunnittelu- ja hinnoittelunäkemyksen, vaikuttavimman markkinointiviestinnän, laajat verkostot ja kattavan ostajarekisterin, välitysalan dynaamisimman myyntiorganisaation sekä modernin kosketuspinnan siihen, mitä tämän päivän asunnonostajat haluavat. Tarvitsetko tehokkaimman myyjän kohteellesi, tai kenties strategisen kumppanin ollaksesi askeleen muita edellä ja saavuttaaksesi kilpailuetua? Me autamme – sinä päätät kuinka laajasti. Konserniimme kuuluva Unrealer Oy on Suomen johtava kiinteistömarkkinoinnin palvelutuottaja, ja välittäjämme Suomen rautaisimmat myynnin ammattilaiset.


Hajautunut markkina vaatii useita yhteistyökumppaneita, resursseja ja organisointikykyä. Sidosryhmien pääasiallisena tavoitteena ei ole asuntojen vaan omien palveluiden myynti.

Haluamme tehdä asiakkaiden elämästä helpompaa, joten tarjoamme kokonaisratkaisun kiinteistöjen markkinointiin ja myyntiin. Kokenut projektinjohtomme pitää huolen, että koko arvoketju työskentelee saumattomasti päätavoitteenaan asuntojen myynti.

Ostat vain mitä tarvitset, sillä moduulit ja palvelut ovat valittavissa projektikohtaisesti erikseen projektin tarpeiden mukaan.Me autamme – sinä päätät kuinka laajasti

Tonttihankinta

Millaista tonttia etsit? Me autamme löytämään sen. Oli kyseessä sitten pienemmät tai isommat tontit tai vaikkapa muutosaihiot, me autamme sinua laajojen verkostojemme avulla pääsemään kiinni parhaisiin hankkeisiin.

Suunnitteluohjaus

Tuomme aina ajankohtaisen ostajaymmärryksen sekä markkinaotteen suunnittelupöydällesi. Teemme kohdekohtaisen ostajaprofiloinnin ja autamme suunnittelemaan kohteeseesi ostajiin vetoavat tila- ja pintamateriaaliratkaisut.

Brändäys

Olemme lyhyessä ajassa rakentaneet Bo:sta yhden asumisen ja kiinteistöalan tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa. Autamme brändäämään rakennushankkeesi tavalla, joka tuottaa poikkeuksellisia tuloksia.

Markkinointi

Markkinointi ja sen suvereeni hallinta on erikoisalaamme. Osaavista ammattilaisista koostuva markkinointitiimimme kootaan juuri projektiin sopivaksi jokaisen kohteen erilaiset tarpeet huomioiden.

Myynti

Meitä ei turhaan kutsuta Suomen dynaamisemmaksi asunnonvälitysliikkeeksi. Anna meidän näyttää, miksi myyntiaikamme ovat lyhyemmät, ja miksi edustamistamme asunnoista saadaan paremmat toteutuneet myyntihinnat.

Sijoittaminen

Miltä kuulostaisi, jos kohteesi myyntiä hoitava kumppani olisi taloudellisesti sataprosenttisesti samassa veneessä kanssasi? Ota meidät sovitulla voitonjakomallilla mukaan kantamaan osa kohteesi myyntiriskistä.Referenssejämme

As Oy Oulun WärttöLue lisää

As Oy Espoon Olarinhuipun Galileo & As Oy Espoon Olarinhuipun HerkulesLue lisää

Pantti toinen linjaLue lisää


Ydintiimimme rakennuttajille

Rakennamme sopivan tiimin aina hankekohtaisesti valitun palvelukokonaisuuden mukaan.Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.