Bo loves developments

Haluatko rakennushankkeidesi käyttöön yhden asumisen vahvimmista brändeistä? Tarjoamme vahvan konseptointi-, suunnittelu- ja hinnoittelunäkemyksen, vaikuttavimman markkinointiviestinnän, laajat verkostot ja kattavan ostajarekisterin, välitysalan dynaamisimman myyntiorganisaation sekä modernin kosketuspinnan siihen, mitä tämän päivän asunnonostajat haluavat. Tarvitsetko tehokkaimman myyjän kohteellesi, tai kenties strategisen kumppanin ollaksesi askeleen muita edellä ja saavuttaaksesi kilpailuetua? Me autamme – sinä päätät kuinka laajasti.

Tarjoamme rakennuttajille ja kiinteistökehittäjille uniikin palvelukonseptin, jossa rakennuttajat saavat halutessaan meistä kohteen myynnin lisäksi kokonaisvaltaisen kumppanin myös hankkeen suunnitteluun, brändinrakennukseen ja markkinointiin.

Ydinosaamisemme on kohteen tehokkaassa myymisessä alan parhaiden välittäjien toimesta. Tiimimme on rakennettu kuitenkin siten, että tuloksellisen myynnin lisäksi vahvuutemme ulottuvat aina kohteen ostajaprofiilin analysoimisesta hankkeen kaupalliseen suunnittelun ohjaukseen, kohteen identiteetin ja brändin luomiseen sekä markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen saakka.

Osallistumme erityistapauksissa ja erikseen sovitusti jopa projektin rahoitukseen ja myyntiriskin jakamiseen yhdessä rakennuttajan kanssa sovitulla voitonjakomallilla.

Palvelukokonaisuus sovitaan aina asiakkaamme tilanteen, tarpeiden ja toiveiden mukaan. Räätälöimme sopivan palvelukattauksen aina kohdekohtaisesti asiakkaan kanssa käytyjen keskustelujen perusteella.

Asuntojen myyntiä tukevat lisäpalvelut, kuten kaupallinen suunnittelu, brändääminen ja markkinointi hinnoitellaan siten, että mekin saamme oman voittomme vasta, kun kohteen asunnot on myyty onnistuneesti. Rakennamme siis palvelumme toisin sanoen siten, että meillä on asiakkaamme kanssa yhteinen päämäärä ja jaettu taloudellinen intressi.Me autamme – sinä päätät kuinka laajasti

Tonttihankinta

Millaista tonttia etsit? Me autamme löytämään sen. Oli kyseessä sitten pienemmät tai isommat tontit tai vaikkapa muutosaihiot, me autamme sinua laajojen verkostojemme avulla pääsemään kiinni parhaisiin hankkeisiin.

Suunnitteluohjaus

Tuomme aina ajankohtaisen ostajaymmärryksen sekä markkinaotteen suunnittelupöydällesi. Teemme kohdekohtaisen ostajaprofiloinnin ja autamme suunnittelemaan kohteeseesi ostajiin vetoavat tila- ja pintamateriaaliratkaisut.

Brändäys

Olemme lyhyessä ajassa rakentaneet Bo:sta yhden asumisen ja kiinteistöalan tunnetuimmista ja ihailluimmista brändeistä Suomessa. Autamme brändäämään rakennushankkeesi tavalla, joka tuottaa poikkeuksellisia tuloksia.

Markkinointi

Markkinointi ja sen suvereeni hallinta on erikoisalaamme. Osaavista ammattilaisista koostuva markkinointitiimimme kootaan juuri projektiin sopivaksi jokaisen kohteen erilaiset tarpeet huomioiden.

Myynti

Meitä ei turhaan kutsuta Suomen dynaamisemmaksi asunnonvälitysliikkeeksi. Anna meidän näyttää, miksi myyntiaikamme ovat lyhyemmät, ja miksi edustamistamme asunnoista saadaan paremmat toteutuneet myyntihinnat.

Sijoittaminen

Miltä kuulostaisi, jos kohteesi myyntiä hoitava kumppani olisi taloudellisesti sataprosenttisesti samassa veneessä kanssasi? Ota meidät sovitulla voitonjakomallilla mukaan kantamaan osa kohteesi myyntiriskistä.Referenssejämme

As Oy Kaarinan StrandLue lisää

As Oy FeenixLue lisää

Pantti toinen linjaLue lisää


Ydintiimimme rakennuttajille

Rakennamme sopivan tiimin aina hankekohtaisesti valitun palvelukokonaisuuden mukaan.Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.