As Oy Feenix

Espoon Tapiolassa koetaan uusi aikakausi Feenixin muodossa. Laadukkaat materiaalit ja korkea varustelutaso tekevät elämästä parempaa, ja sijainti Tapiolan kävelykeskustassa on vertaansa vailla.
Nykyisen Vesiputoustalon tontille rakennettava Feenix on upea tornitalokokonaisuus, joka vie kerrostaloasumisen Tapiolassa täysin uudelle tasolle. Laadukkaat materiaalit, muokattavat pohjat ja asumisen älyratkaisut luovat korkeatasoiset puitteet elämälle.

TOTEUTUS OMASSA LUOKASSAAN

Bo on kohteen markkinoinnin ja myymisen lisäksi rakentanut Feenixin brändin, joka erottuu laadullaan ja tyylillään selvästi muusta kaupungin uudisrakennuskannasta. Panostimme Feenixissä erityisesti 3D-virtuaalikalustamiseen ja kuvakulmien suunnitteluun; kohteen 3D-mallinnokset ovat hienoimpia, joita Suomessa on tähän mennessä nähty. Konkreettisiin sisustuksiin nähdään vaivaa yhtä lailla: sisustussuunnittelijamme Sanna Luhaniemi suunnitteli ja nimesi Feenixiin sisustusteemat – valittavana on raikkaan moderni, vaaleansävyinen Ilma, lämmin ja kutsuva, luonnollisia sävyjä korostava Maa, tai tummanpuhuva ja tunnelmallinen Hiili. Aikaa kestäviin materiaaleihin, kuten käyttöratkaisuihinkin, on nähty vaivaa; yhdessä ne muodostavat harmonisen kokonaisuuden, joka kruunaa Tapiolan asuntokannan.

 Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.