As Oy Kaarinan Strand

Kaarinan Voivalassa, aivan meren äärellä sijaitseva As Oy Kaarinan Strand on upea rivitalokohde, joka hurmaa upeilla merinäkymillä, laadukkaalla ja skandinaavisella muotokielellään sekä korkealaatuisilla materiaaleillaan. Sigge Arkkitehtit Oy:n Pekka Mäen suunnittelema kokonaisuus tarjoaa rauhallista ja korkeatasoista elämää meren syleilyssä.

MERENRANNALTA SUUNNITTELUPÖYDÄLLE

Olemme olleet kokonaisvaltaisesti mukana Strandin projektissa luomassa kokonaisuutta; tontin etsinnästä brändin rakentamiseen sekä kohteen myynnistä ja markkinoinnista projektin ohjaamiseen saakka. Loimme kohteelle nettisivut, jotka kertovat Strandista kutsuvalla ja raikkaalla tavalla. Strand on loistava esimerkki uudisrakennuskohteesta, jossa olemme erittäin laajasti osallisena; toimimme hankkeessa kaiken edellä mainitun lisäksi myös osasijoittajana.

Niin yhtiö- kuin huoneistokohtainenkin varustelu on harkittu erittäin tarkasti: teknisissä ratkaisuissa sekä materiaaleissa on huomioitu tyyli, asumismukavuus ja energiatehokkuus. Lopputuloksena on upea merenrantakohde, joka tarjoaa upeat puitteet rivitaloasumiseen, jossa laatu ja kaunis ympäristö ovat pääasioita.Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.