Pantti toinen linja

Helsingin Hakaniemeen saneerattu Pantin talo on huikea esimerkki vanhan talon uudesta elämästä. Lopputuloksena on kaupunkilaisen urbaani paratiisi, joka kutsuu asukkaitaan nauttimaan laadukkaasta elämästä Helsingin sydämessä.

Toisella Linjalla sijaitseva arvokiinteistö Pantti hurmaa puhdaslinjaisuudellaan ja ylellisyydellään. 1800-luvun lopussa Helsingin Pantti Oy:n Kallion sivuliikkeeksi rakennetun uusrenessanssityylisen talon uusi elämä alkaa vuonna 2019. Talo pääsee loistamaan taitavasti saneerattuna kokonaisuutena, joka pitää sisällään upeita loft-tyylisiä asuntoja. Bo:lle oli suuri ilo rakentaa Pantin brändiä ja suunnitella asuntojen myyntiä sekä markkinointia.

LAATU EDELLÄ

Arvokas taloyhtiö ansaitsee arvoisensa myynti- ja markkinointimateriaalit. Pantin talon vastavalmistuneisiin asuntoihin suunniteltiin sekä 3D-virtuaalikalustettuja kuvia että toteutettiin aidot sisustukset paikan päälle näyttöjä varten. Kotimaisten design-yritysten huonekalujen ja sisustusesineiden avulla loimme upeita asuintiloja ja herätimme Pantin eloon. Mukana sisustusta toteuttamassa olivat mm. Skanno, Matri, Interface, Roots Living ja Nikari.

PUHUTUIMMAT NELIÖT

Pantin myyntiin ja markkinointiin panostettiin myös hienojen nettisivujen, upeiden markkinointimateriaalien sekä osaavien välittäjien avulla. Järjestimme Pantissa talotapahtumia, jossa potentiaaliset ostajat ja yhteistyökumppanit pääsivät tutustumaan asuntoihin. Taloyhtiö saikin osakseen suurta mediahuomiota ja ihastelua, johon vaikuttivat upeat asunnot, kokonaisvaltaisen laadukas saneeraus sekä uudella tasolla olevat neliöhinnat, jotka antavat esimerkkiä todelliselle luksusasumiselle Helsingissä.

 Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.