Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
Lahti
Jyväskylä
Vantaa
Porvoo
We love homes, do you?
Tule meille töihin

HALUATKO OLLA MUKANA RAKENTAMASSA AINUTLAATUISTA TARINAA?
JUST BO IT!

Miksi töihin Bo:lle

 • 1BO ON EDELLÄKÄVIJÄ.
  Maailma muuttuu kovaa vauhtia ympärillämme. Mielestämme asunnonvälityksenkin pitäisi muuttua muun maailman mukana. Bo on innovatiivinen, ketterä, joustava, dynaaminen ja muuntautuva, silti asiantunteva ja osaava. Seuraamme aktiivisesti markkinoinnin, sosiaalisen median, asumisen ja asunnonvälityksen trendejä. Olemme yrityksenä sopivan kompakti pysyäksemme jatkuvasti askeleen edellä muita. Meiltä löytyy kuitenkin riittävästi muskeleita haastaaksemme meitä suurempiakin.
 • 2PARHAAT TYÖKALUT HUIPPUTULOKSIIN
  Omat stailaajat, oma designvarasto täynnä kauniita huonekaluja ja sisustusesineitä, näkemykselliset ammattivalokuvaajat sekä videokuvaajat, upeat myynti- ja markkinointimateriaalit, huippusuositut verkkosivu ja sosiaalisen median kanavat. Siinä vain muutamia asioita, joita asiakkaamme ja työntekijämme rakastavat Bo:ssa ja syitä miksi olemme lyhyessä ajassa saavuttaneet ainutlaatuista menestystä.
 • 3INTOHIMO TYÖHÖN JA KEHITTYMISEEN
  Kaikkea työtämme ohjaa intohimo tarjota asiakkaillemme laadukkaampaa asunnonvälitystä. Hyvä tiimihenki on Bo:n tärkein voimavara. Loistavassa porukassa tehdään myös loistavia tuloksia. Panostamme jatkuvaan kouluttautumiseen ja erittäin kannustava palkkiomallimme motivoi yltämään huipputuloksiin. Bo-tiimi on kuin toinen perheemme. Me uskomme, että rakkaus työhön tuottaa parhaita mahdollisia tuloksia.
 • 4YRITTÄJÄMÄINEN VAPAUS, INSPIROIVA TYÖYMPÄRISTÖ
  Avoin, oikeudenmukainen, rento, läpinäkyvä, moderni, freesi, dynaaminen. Tätä kaikkea haluamme olla ja tästä kaikesta meitä on kiitelty. Me luotamme sinuun ja haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä työtäsi ajalla ja tavalla, jotka sopivat sinulle ja asiakkaillesi parhaiten. Inspiroiva, kauniisti sisustettu toimistomme toimii toisena olohuoneenasi, johon on mahtavaa piipahtaa kiireiden keskellä.


Muutamia kokemuksia Bo:sta

 • peeta_bolkv_helsinkiPeeta Peltola
  LUOVA JOHTAJA

  ”Aloitin Bo:n kanssa yhteistyön freelancerina, sittemmin jatkoin vakituiseksi stailaajaksi ja nyt työskentelen luovana johtajana. Koen että Bo:lla annetaan sopivassa määrin vapautta ja vastuuta, tilaa luovuudelle ja luotetaan ihmisten näkemyksiin. Yrittäjähenkinen ja innostunut ilmapiiri ympärillä motivoi! Meillä on tosi kiva porukka ja toimintamme kehittyy jatkuvasti eteenpäin joten kahta samanlaista päivää ei ole.”


 • Tiina Kantola

  MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, PARTNER

  ”Kun ensimmäisen kerran näin Bo:n, sen silloisesta paikallisuudesta huolimatta aistin huippumenestyksekkään välityskonseptin. Siksi halusin olla nimenomaan ensimmäisten mukana Bo Helsingin tarinassa. Enkä päivääkään ole katunut. Kiinteistönvälittäjän työkalut ja -ympäristö ovat alan laadukkaimmat. Toimeksiantajalle ja samalla ostajalle tarjottava konsepti palveluineen oli ja on käytännössä enemmän kuin osasin odottaa. Myyntiin kuuluva stailaus ja huippulaadukkaat kuvat on enemmänkin The Bo-effect, jonka vaikutuksen olen ehtinyt nähdä jo kymmeniä – kohta satoja kertoja työssäni. Myynti on noussut yhdessä tyytyväisten asiakkaiden ja suosittelujen kautta. Yrityksen kasvu innovatiivisen johdon avulla on ollut ennennäkemätöntä ja siinä mukana oleminen on ollut äärettömän antoisaa ja mielenkiintoista. Bo familyn lämminhenkinen, toisiaan tukeva työyhteisö ei myöskään ole pienin osatekijä työviihtyvyydessä.”


 • Kaarina Nikkanen

  KIAT, PARTNER

  ”Tämä työ on Rakkautta ja Intohimoa. Aamuisin herätessäni iloitsen tulevasta päivästä
  tietoisena siitä, että olen voinut rakentaa juuri tämän päivän siten, kuin sen parhainta on.
  Iloitsen inspiroivan luovasta ja innovatiivisesta työyhteisöstä ja ihanista kollegoista,
  perheestä Bo Family, jossa itselläni on ollut kunnia olla mukana Bo:n perustamisesta alkaen
  ja tämän ihanan perheen kasvu jatkuu kantavana voimana.
  Koen työni kokonaisvaltaisena elämäntapana ja tuloksekkaan työn vastapainona ovat
  tyytyväiset asiakkaat, jotka inspiroivat aina uusiin saavutuksiin.
  Ja kun tarvitsen pientä breikkiä tai trippiä etc. niin se jälkeen taas mennään täysillä!”


AVOIMET TYÖPAIKAT

Uudet toimistomme Helsingin Kalliossa, Jyväskylässä sekä Vantaalla kaipaavat vielä muutamaa vahvistusta hyvistä kiinteistönvälittäjistä.

Myös muihin toimistoihimme voimme ottaa vielä noin 1-2 kiinteistönvälittäjää.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen bo@bo.fi

Bo Match Sneak Peek