Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Porvoo
Turku
Tampere
Vantaa
 SNEAK PEEK®

Tällä sivulla näet muutamia aivan uusimpia asuntojamme, joita emme ole ehtineet vielä valokuvata ja lisätä varsinaiseen kohdeosioomme. Julkaisemme nämä asunnot kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä. Ole kuitenkin jo pikaisesti yhteyksissä välittäjiimme, mikäli joukossa on mahdollisesti etsimäsi unelmien asunto.

Föglönkuja 7
Helsinki

kerrostalo | 2016 | 62,0 m2

3h + k + las.parveke

Asunto Oy Helsingin Viklo kohoaa kantakaupungin itäpuolen uudella Kruunuvuorenrannan asuinalueella. Kallion laelle kohoavat Viklon kodit on suunniteltu valoa, tilaa ja maaston muotoja rohkeasti yhdistäen. Tämä nyt myytävä kolmio sijaitsee A-talon kolmannessa kerroksessa upeine, vehreine näkymineen. Loistavapohjaisen ja hyväkuntoisen asunnon ihana, asumismukavuutta lisäävä tekijä on ehdottomasti noin 12 neliön lasitettu parveke etelän suuntaan. Ota yhteyttä ja mennään katsomaan tätä valoisaa asuntoa paikan päälle!

Mh. 170 000 € | Vh. 341 000 €
Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Haluan maksuttoman arviokäynnin
Mia Lehtonen
0400 369 666 | mia@bo.fi

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.