SNEAK PEEK®

Tulossa pian myyntiin

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä löydä asuntoportaaleista tai varsinaisesta kohdeosiostamme.  Julkaisemme nämä asunnot myyntiin kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä, jonka jälkeen kohteista voidaan vastaanottaa myös ostotarjouksia. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto ja saat lisätietoja ennen muita.
Bahamankatu 10, Helsinki

kerrostalo, 2020, 67,0 m2
3-4h+kt+s | Energialuokka C2013

Uutuuttaan hohtava, upea kolmio merellisessä Jätkäsaaressa tarjoaa valoa ja tilaa monenlaiseen oleskeluun. Huhtikuussa valmistunut, omalla tontillaan sijaitseva maamerkki, 12 kerroksinen kullanhohtoinen Asunto Oy Helsingin Goldfinger on talo täynnä tulevaisuuden mukavuuksia. Tämän asunnon sydän on valoisa ja tilava olohuone avokeittiö -yhdistelmä josta on esteetön kulku suurelle lasitetulle parvekkeelle. Tila toimii kesäisin vaikka ylimääräisenä huoneena. Kaunis puinen lattiaritilä viimeistelee parveketilan. Avokeittiö antaa mahdollisuuden seurustella ystävien kanssa ruuanlaiton lomassa. Kaksi erillistä makuuhuonetta ja kaunis saunallinen kylpyhuone tekee tilasta toimivan, vaikka pienelle perheelle. Taloyhtiön oma sauna, kerhohuone, pesula sekä etätyöhuone toimii sähköisellä ajanvarausjärjestelmällä. Talossa on myös vuokrattavia lukollisia pyöräsäilytyskaappeja. Viereisen sisartalon As Oy Golden Eye:n puolella on myös laadukas kuntosali. Tämän talon suunnittelijan hieno oivallus oli se, että kun talon sijainti on lähellä merta niin tarjotaan asukkaille kajakit. Kajakit sijaitsevat sisaryhtiö Golden Eyen puolella. Miltä kuulostaisi lähteä kahville Kaivopuistoon meloen? Talossa toimii oma SmartPost -automaatti. Yhtiön autopaikat sijaitsevat aivan vieressä. Autohallipaikan pysäköintioikeus myydään mielellään asunnon myynnin yhteydessä hintaan 17.500€. Vastike autohallipaikalle on 50€/kk. Taloyhtiöllä on myös kaksi yhteiskäyttöautoa ( Toyota Yaris Hybrid) hinta vain 6€/h ei muita kuluja. Tässä kodissa saat merellisen luonnon ja kantakaupungin parhaat puolet samassa paketissa! Pian voin ottaa vastaan tarjouksia tästä kohteesta! Lisätiedot: Monika Nyström 040 728 5848| monika@bo.fi Jag betjänär även på svenska/ Service also in English

Mh. 524 000 € | Vh. 524 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Monika Nyström
040 728 5848
monika@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Nöykkiönniitty 3, Espoo

rivitalo, 1985, 93,5 m2
4h+k+s+2kph+parv. | Energialuokka D2018

 Idyllisellä pientaloalueella perheellesi oiva koti pellon laidalla.

Mh. 325 000 € | Vh. 325 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Tiina Virjonen
044 011 1066
tiina@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.