SNEAK PEEK®

Tulossa pian myyntiin

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä löydä asuntoportaaleista tai varsinaisesta kohdeosiostamme.  Julkaisemme nämä asunnot myyntiin kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä, jonka jälkeen kohteista voidaan vastaanottaa myös ostotarjouksia. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto ja saat lisätietoja ennen muita.
Telamäentie 9, Espoo

erillistalo, 2003, 210,0 m2
5h+k+s+kellari+at+var

Unelmakoti Haukilahdessa! Todella kaunis ja hyväkuntoinen erillistalo tulossa myyntiin pian. Tässä kodissa on erinomainen pohjaratkaisu, kaunis piha ja loistava sijainti. Lisätietoja kohteesta: Rona Pomoell rona@bo.fi 040 515 4747

Mh. 1 090 000 € | Vh. 1 090 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Rona Pomoell
040 515 4747
rona@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Anttilantie 27, Pornainen

omakotitalo, 2017, 250,0 m2
oh, avok, 3 mh, arkioh, kph, saunaosasto, khh, erll.wc, terassi, parveke, 2 x vh | Energialuokka B2013

Nyt tulossa myyntiin upea kokonaisuus kaikilla mahdollisilla herkuilla! Laukkoskella V. 2017 rakennettu komea hirsitalo, jonka suunnittelu ja toteutus ovat huipputasoa. Näyttävät, korkeat huonetilat ja laadukkaat materiaalit, maalämpö, erillinen 98 m2 autotallirakennus ja erillinen saunarakennus oman pienen lammen rannalla - tässä vain muutamia elementtejä, joista rakentuu poikkeuksellisen komea pihapiiri! Kohteesta ei voi aivan vielä tehdä ostotarjousta, mutta malta vielä hetki - pian pääset katsomaan ja tekemään ehdotuksesi!

Mh. 735 000 € | Vh. 735 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Jatta Toivola
040 764 4316
jatta@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Kaikukuja 1, Helsinki

kerrostalo, 1912, 30,1 m2
1h+avok. +alkovi

 Tunnelmallinen ylimmän kerroksen yksiö Kalliossa. Asunnon ikkunat suuntaavat sisäpihalle ja viistosti kohti Alli Tryggin puistoa. Tumma parketti yhdistää kompaktin asunnon ja valkoinen moderni keittiö toimii arjessa. Alkovisyvennys on rauhallinen. Kylpyhuone on pieni, mutta tarkoituksenmukainen. Pyykinpesukoneelle on paikka keittiön puolella. Yhtiössä on alkamassa lähiaikoina peruskorjaus (päätöksiä sen laajuudesta / aikataulutuksesta ei vielä ole, vaan niitä päätetään syksyn yhtiökokouksessa, ole osallistumassa osakkaana päätöksentekoon!). Tämän kohteen kohdalla näin halutulla sijainnilla sijoitat rahasi turvallisesti tulevaisuuteen. Arvonnousua on odotettavissa hulppeasti talon aikakausikin huomioon ottaen. Upea, muutaman vuoden sisällä vieläkin upeampi jugendtalo Kallion sydämessä nousee varmasti arvoonsa arvaamattomaan. Yhtiössä on myös hankelistalla mahdollinen ullakkorakentaminen, mikäli investori siihen löytyy. Jos tämä hanke toteutuu, myös hissi rakennetaan ja yhtiö saa lisärahaa hankkeisiin. Sijoitukseenkin kiinnostava kohde. Kohde vapautuu heti kaupanteosta. Sijainti itäisen kantakaupungin sydämessä on verraton. Trendikäs, arvoaan nostava Kallio on täynnä putiikkeja, kahviloita, ravintoloita, kulttuuripaikkoja, puistoja ja urheilupaikkoja. Liikenneyhteydet ovat oivalliset: ratikan kyydissä pääset jouhevasti ja Hakaniemen metroasemalle, joka vie nopeasti länteen ja itään on vain 600 metriä. Alueen jatkuva kehityskaari on valtavan positiivinen ja innovatiivinen - asia, joka tekee tämänkin kohteen erittäin halutuksi. Pyydä lisätiedot etukäteen, varaa esittely viikolle 20 (17.5. alkava) ja iske tähän kiinni! Tervetuloa. MYYNTI:  Tiina Virjonen kiinteistönvälittäjä LKV BO LKV Kallio tiina@bo.fi 044 0111 066

Mh. 239 000 € | Vh. 239 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Tiina Virjonen
044 011 1066
tiina@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.