SNEAK PEEK®

Tulossa pian myyntiin

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä löydä asuntoportaaleista tai varsinaisesta kohdeosiostamme.  Julkaisemme nämä asunnot myyntiin kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä, jonka jälkeen kohteista voidaan vastaanottaa myös ostotarjouksia. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto ja saat lisätietoja ennen muita.
Fredrikinkatu 41, Helsinki

kerrostalo, 1924, 108,5 m2
3h+k+kh+s | Energialuokka C2007

Kampin helmi vakavaraisessa taloyhtiössä! Uniikki, ylimmän 6.kerroksen laadukkaasti saneerattu huoneisto saunalla, jossa puukiuas. Uutta vastaava kunto. Kaksi erillistä sisäänkäyntiä, ”Suitessa” oma kylpyhuone, keittiövarustus sekä takka. Lattiat Timberwisen Select tammiparkettia, ikkunalaudat Carrara marmoria. Keittiöissä AEG kodinkoneet. Kulinaariset nautinnot ovat mukava toteuttaa käytännöllisessä saarekkeessa, jossa on sekä induktio- että kaasuliesi. Kaksi uunia helpottavat isommankin serviisin tekemistä. Noudatamme vastuullisesti viranomaismääräyksiä ja järjestämme vain yksityisesittelyjä. VARAA JO OMA ESITTELYAIKASI ENSI VIIKOKSI Jari Kettinen 0400411559, jari@bo.fi

Mh. 1 347 890 € | Vh. 1 356 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Jari Kettinen
0400 411 559
jari@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Vattuniemenkatu 16, Helsinki

kerrostalo, 1974, 116,0 m2
4h+k+kph+wc (yht.järj mukaan 5h+k) | Energialuokka F2007

Harvoin tarjolla, upea, monien mahdollisuuksien perheasunto merellisin näkymin. Tämä kaunis kahdeksannen kerroksen läpitalon huoneisto hurmaa tilan tunnullaan ja todella järkevällä pohjaratkaisulla. Luonnonvaloa tulvii huoneistoon monesta eri ilmansuunnasta ja tässä kodissa on asumisen väljyyttä. Yhtiössä on takana kaikki suurimmat remontit joten nautit huolettomasta asumisesta useita vuosia eteenpäin. Asunto on ikäänsä nähden siistissä kunnossa, joskin uusi omistaja halunnee päivittää pintamateriaalit oman näköisekseen. Linjasaneerauksen yhteydessä vuonna 2018 on päivitetty pesutilojen pintamateriaalit. Keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat yhdessä avaran ja valoisan kokonaisuuden joka kokoaa yhteen ja kutsuu viihtymään. Kaunis mosaiikkiparkettilattia jatkuu kauttaaltaan läpi huoneiston. Asunnossa on kolme hyvänkokoista makuuhuonetta omassa siivessään. Huomionarvoista on myös se, että asunto on ostajalleen heti vapaa. Tästä hyvin hoidetusta taloyhtiöstä löytyy myös uimahalli saunatiloineen. Vattuniemi on kaunis merellinen ja vehreä asuinalue Lauttasaaren eteläosassa. Läheltä löytyvät niin päiväkodit, koulut, kaupat kuin useampia kahviloita ja ravintoloita. Kiinnostuitko? Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän monien mahdollisuuksien perheasuntoon maanantain ensiesittelyssä tai sovitaan yksityisesittely joustavasti sinulle parhaiten sopivaan aikaan. Esittelen sinulle tätä kaunista kotia erittäin mielelläni! TÄMÄN KODIN MYY Katja Lampinen Asuntomyyjä, Partner katja@bo.fi p. 044 2433 744 Bo noudattaa asuntoesittelyissään pandemian vuoksi seuraavia varotoimia: Emme kättele asiakkaitamme, ja toivomme sinun noudattavan esittelyssä turvavälejä sekä edellytämme kasvomaskin käyttöä. Jos sinulla on flunssaoireita tai olet tullut Suomeen riskimaista 14 vrk sisällä, älä tule asuntoesittelyyn. Esittelyiden kävijämääriä voidaan asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi joutua rajaamaan. Välitämme turvallisuudestasi!

Mh. 654 141 € | Vh. 735 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Katja Lampinen
044 243 3744
katja@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.