SNEAK PEEK®

Tulossa pian myyntiin

Aivan uusimpia kohteitamme et vielä löydä asuntoportaaleista tai varsinaisesta kohdeosiostamme.  Julkaisemme nämä asunnot myyntiin kattavin valokuvin ja tiedoin aivan lähipäivinä, jonka jälkeen kohteista voidaan vastaanottaa myös ostotarjouksia. Ole kuitenkin pikaisesti yhteydessä välittäjiimme, mikäli joukossa on etsimäsi unelmien asunto ja saat lisätietoja ennen muita.
Alakiventie 3, Helsinki

kerrostalo, 1965, 59,0 m2
2h+kt | Energialuokka C2013

Kuudennen kerroksen hulppeat näkymät! Tähän kauniiseen läpitalon kotiin on helppo ihastua! Sisään tultaessa huomaa koko asunnon kauniin harmaan lattian. Vinyylilankku on kestävää ja helppohoitoista materiaalia. Tilava suihkullinen kylpyhuone on eteisen yhteydessä. Olohuoneesta on kauniit pihanäkymät ja olohuoneen yhteyteen rakennetussa valkoisessa avokeittiössä on pitkälti integroidut laitteet ja paljon säilytystilaa saarekkeen ansiosta. Olohuone on sen verran tilava, että saat hyvin mahtumaan myös sohvan lisäksi isommankin ruokapöydän. Olohuoneesta myös kulku lasitetulle parvekkeelle. Länteen avautuvan parvekkeen takaosaan on liukuoven taakse saatu kiva säilytystila. Makuuhuone on asunnon toisessa päässä. Muuten vaaleassa huoneessa on kiva vihreä tehosteseinä ja tilava vaatehuone. Tässä kodissa on hyvin säilytystilaa. Oven ulkopuolella käytävässä on lisäksi näihin talon vuonna 2017 rakennettuihin kahteen uuteen kerrokseen lisätty huoneistokohtainen varasto. Asunto Oy Alakiventie 3:a on vuosien saatossa kunnostettu hyvin. Vuonna 2001 kunnostettiin vesikatto ja 2013-2015 on tehty: LVIS, julkisivut, ikkunat, kellaritilat, verkkokellarit ja piha-alueen valaistuksen saneeraukset. Tulossa on mm. pohjaviemäreiden kunnostus (arvio noin 8000 €) sekä parvekkeiden kunnostaminen 2022-2023. Tartu tilaisuuteen ja muuta lähes uuteen kotiin Myllypuroon! Metro on muutaman minuutin päässä ja tolpallisia parkkipaikkoja on taloyhtiön pihalla (jonotusperiaate). Kaupat ja palvelut ovat lähellä ja monia eri urheilumahdollisuuksia ihan vieressä. Ulkoilumaastot ovat erinomaiset. Ihastuitko? Ihan vielä en voi tätä myydä, mutta lisätietoja annan mielelläni: Monika Nyström 040 728 5848| monika@bo.fi Seuraa minua: IG @monika.nystrom

Mh. 258 174 € | Vh. 259 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Monika Nyström
040 728 5848
monika@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Aleksis Kiven katu 48, Helsinki

kerrostalo, 1962, 52,5 m2
2h, k, kph, vh, lasitettu parveke | Energialuokka E2007

Viidennen kerroksen valoisa kaksio etsii nyt uusia asukkaita. Tämä koti sai uuden ilmeen linjasaneerauksen yhteydessä 2016, jolloin asunnon pinnat uusittiin. Selkeä pohja ja kaikissa huoneissa kaunis, valkolakattu saarniparketti. Erillinen keittiö on superhyvä juttu; toimii vaikka työtilana - ja mitkä huikeat näkymät ylhäältä! Olohuoneesta käynti lasitetulle parvekkeelle ja suuret ikkunat lounaaseen. Paljon valoa! Makuuhuoneen vieressä tilava vaatehuone, kylppäri uusittu putkiremontin yhteydessä. Muuttovalmis koti vapautuu helmikuulla, joten kannattaa olla nopea! Suosittu, iso, erinomaisen hyvin hoidettu taloyhtiö. Suuria remontteja ei lähivuosina tiedossa. Keskeinen sijainti ja liikenneyhteydet sekä palvelut mitä parhaimmat. Ota pian yhteyttä, niin kerron lisää! Jaana Skjäl 040 507 0920 jaana.s@bo.fi

Mh. 336 597 € | Vh. 338 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Jaana Skjäl
040 507 0920
jaana.skjal@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Särkiniementie 7, Helsinki

kerrostalo, 2009, 104,0 m2
2mh+oh+avok+kph+s+erill wc+lasit.parveke | Energialuokka D2013

Ihastuttavan avara pohjaratkaisu luo ylellisen tunnelman sekä lasitetulta parvekkeelta avautuva merinäköala on ehdoton. Lapsiperheen keidas, iso sisäpiha missä on turvallista leikkiä. Täällä asuukin paljon lapsiperheitä. Luonnollisesti tämä sopii myös kaikille muille jotka arvostavat laadukasta asumista. Asunnossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta ja kolmannen saa tarvittaessa helposti. Monen mielestä Lauttassari on maailman paras paikka asua, kiitos sijainnin ja meren läheisyyden. Tule sinäkin asumaan suosittuun Lauttasaareen, ota yhteyttä Kerstiniin, 0400 487478 tai kerstin@bo.fi ja sovi oma yksityisesittelysi. Öppen planlösning och mycket ljus finns i denna charmiga lägenhet.

Mh. 794 000 € | Vh. 794 000 €

Ota pian yhteyttä tai jätä yhteystietosi

Kerstin Ståhlberg
0400 487 478
kerstin@bo.fi

Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä ja tietosuojasta saat tietosuojaselosteestamme.

Eikö Sneak Peek -kohteidemme joukossa ollut sinulle sopivaa asuntoa? Katso täältä kaikki kohteemme ja luo täällä Bo-vahti, joka kertoo sinulle aina uusimmista hakuehtojasi vastaavista asunnoista.