My favourite things: This is how we like it

”My Favourite Things: This is how we like it” on Bo Living -lehden juttusarja, jossa Bo:laiset kertovat omia suosikkejaan, joita fiilistelevät tällä hetkellä. Kyseessä voi olla harrastus, inspiraatio, vaate, matkakohde, ravintola, sisustusasia, lempikappale – oikeastaan mitä tahansa.

Vaate: Babs sweater, 250 €, Samuji

Eeva Takkunen | Visualisti / sisustussuunnittelija / markkinointiviestijä, Bo LKV Oulu

Syksyn ajankohtaisin ja ikuisesti tyylikäs valinta vaatekaappiin on yksinkertainen ja laadukas pooloneule. Se on enemmän kuin pelkkä lämmike. Toimiva kokonaisuus syntyy yllättävistä yhdistelmistä, älä tyydy tylsään ratkaisuun pukeutumisessakaan. Kerrostamalla neuletta erilaisin asuin luot kokonaisuudesta jännittävän ja näyttävän. Samujin sahraminvärinen Babs-neule pysäytti yksinkertaisella laatikkomaisuudellaan. Lyhyt leikkaus istuu täydellisesti, kun sujautat huolimattomasti paidanhelman hameen tai housujen kauluksesta sisään. Kokeile rohkeasti!

Matkakohde: Islanti

Noora Raitanen | Kiinteistönvälittäjä, Bo LKV Tampere

Ehdottomasti suosittelun arvoinen matkakohde on maaginen Islanti. Vuononäkymät, lukuisat vesiputoukset, villinä laukkaavat islanninhevoset ja kirkkaan siniset laguunit tekivät itseeni lähtemättömän vaikutuksen. Tietty kiireettömyys ja pipo päässä luonnonähtävyyksien ihastelu ja illalla kuumaan laguuniin pulahtaminen sai mielen rentoutumaan aivan uudella tavalla. Suosikkinähtävyyteni ovat Blue Lagoon sekä Seljalandsfossin että Gullfossin vesiputoukset. Vinkki: pakkaathan mukaan tarpeeksi lämmintä ja vedenkestävää vaatetta ja jätä meikkipussi kotiin.

Esine: vedin, Holy Water, 16 €, superfront.com

Oona Hallikainen | Sisustussuunnittelija / muotoilija, Bo LKV Turku

Ostimme puolisoni kanssa juuri oman asunnon, joten remonttirumba ja sisustusratkaisujen tekeminen on jälleen käsillä. Omaksi lempparikseni on projektin aikana noussut vetimien valinta koko kotiin. Miten pieni ja usein vähälle huomiolle jäänyt asia vaikuttaa todellisuudessa koko tilan luonteeseen! Oli sitten kyseessä söpöt keraamiset nupit, jykevät kaapinlevyiset vetimet tai täysi vetimettömyys, kaikki ne ovat pieniä kannanottoja sille, minkä henkisen kodin juuri itse haluat!

Ravintola: Krog16, Munkkisaarenkatu 16, Helsinki

Christine Barbieri-Saurén | Toimistokoordinaattori, Bo LKV Helsinki

Lempi lounasravintolani tällä hetkellä Helsingissä on ehdottomasti Krog16. Ihana bistrohenkinen Krog16 sijaitsee Munkkisaarenkadulla, kätevästi kivenheiton päässä Ullanlinnan toimistostamme. Tunnelma on rento ja sisustus skandinaavisen raikas ja moderni. À la carte -tasoiset lounasannokset ja palvelu ovat alueen parhaimmistoa.

Lisää Bo:n maailmasta Bo Living 2/2018 -lehdessä!