Tilava kivitalo Levonmäestä

Suuntaamme tänään kaupungin itäpuolelle Levonmäen asuinalueelle. Muutamien käännösten jälkeen kurvaamme rauhalliselle omakotitaloalueelle ja sieltä Meiramikadulle, josta löytyy ihastuttava arkkitehdin suunnittelema kivitalo. Piha on mukavan kokoinen ja tontti suojaisalla paikalla. Autokatokselta on kulku etuovelle ja malttamattomana odotammekin, miltä sisällä mahtaa näyttää.

Neliöitä tässä kodissa on huikeat 150 ja makuuhuoneita jopa viisi. Asuintilat on jaettu fiksusti, mutta tyylikkäästi kolmeen tasoon. Pohjan toimivuus on ensiluokkainen. Tämä koti täyttää takuuvarmasti isommankin perheen arjen tarpeet ja vaatimukset. Keskimmäisestä kerroksesta löytyy tilava ja erityisen valoisa erillinen keittiö, makuuhuone, wc sekä tämän kodin ehdoton kruunu, nimittäin todella iso ja avara olohuone. Tilan tuntua lisää vaaleat pintamateriaalit ja ilmava huonekorkeus. Tämä koti on mielenkiintoisuudessaan sisustajan unelma.

Olohuoneen kulmista mennään toisesta ylätasanteelle ja toisesta alakertaan. Ylhäältä löytyvät kolme makuuhuonetta ja mieleen tuleekin lasten oma valtakunta omalla kylpyhuoneella tottakai. Pitkä käytävä antaa mahdollisuuden myös peleihin ja puuhailuihin puolapuiden kanssa. Alimmaiseen kerrokseen on takkahuoneen tilalle remontoitu viides makuuhuone, jonka voisi kuvitella hieman vanhemmalle lapselle, joka kaipaa jo hieman yksityisyyttä, omaa ulko-ovea ja vessaa. Miksi ei myös vieras- tai leffahuoneeksi. Alhaalta löytyvät myös sauna, kylpy- ja kodinhoitotilat.

Asunnon seesteinen ja rauhallinen tunnelma tekevät kodista viihtyisän ja stailaajana voikin sielunsa silmin nähdä kuinka koko perhe kokoontuu omista kerroksistaan viettämään aikaa olohuoneeseen ja vain nauttimaan siitä, että ollaan kotona. Tutustu kohteeseen lisää täällä.