Soita 040 808 5466
Varaa maksuton arviokäynti
Helsinki
Turku
Tampere
Oulu
Espoo
We love homes, do you?
Tule meille töihin

HALUATKO OLLA MUKANA RAKENTAMASSA AINUTLAATUISTA TARINAA?
JUST BO IT!

Miksi töihin Bo:lle

 • 1BO ON EDELLÄKÄVIJÄ.
  Maailma muuttuu kovaa vauhtia ympärillämme. Mielestämme asunnonvälityksenkin pitäisi muuttua muun maailman mukana. Bo on innovatiivinen, ketterä, joustava, dynaaminen ja muuntautuva, silti asiantunteva ja osaava. Seuraamme aktiivisesti markkinoinnin, sosiaalisen median, asumisen ja asunnonvälityksen trendejä. Olemme yrityksenä sopivan kompakti pysyäksemme jatkuvasti askeleen edellä muita. Meiltä löytyy kuitenkin riittävästi muskeleita haastaaksemme meitä suurempiakin.
 • 2PARHAAT TYÖKALUT HUIPPUTULOKSIIN
  Omat stailaajat, oma designvarasto täynnä kauniita huonekaluja ja sisustusesineitä, näkemykselliset ammattivalokuvaajat sekä videokuvaajat, upeat myynti- ja markkinointimateriaalit, huippusuositut verkkosivu ja sosiaalisen median kanavat. Siinä vain muutamia asioita, joita asiakkaamme ja työntekijämme rakastavat Bo:ssa ja syitä miksi olemme lyhyessä ajassa saavuttaneet ainutlaatuista menestystä.
 • 3INTOHIMO TYÖHÖN JA KEHITTYMISEEN
  Kaikkea työtämme ohjaa intohimo tarjota asiakkaillemme laadukkaampaa asunnonvälitystä. Hyvä tiimihenki on Bo:n tärkein voimavara. Loistavassa porukassa tehdään myös loistavia tuloksia. Panostamme jatkuvaan kouluttautumiseen ja erittäin kannustava palkkiomallimme motivoi yltämään huipputuloksiin. Bo-tiimi on kuin toinen perheemme. Me uskomme, että rakkaus työhön tuottaa parhaita mahdollisia tuloksia.
 • 4YRITTÄJÄMÄINEN VAPAUS, INSPIROIVA TYÖYMPÄRISTÖ
  Avoin, oikeudenmukainen, rento, läpinäkyvä, moderni, freesi, dynaaminen. Tätä kaikkea haluamme olla ja tästä kaikesta meitä on kiitelty. Me luotamme sinuun ja haluamme antaa sinulle mahdollisuuden tehdä työtäsi ajalla ja tavalla, jotka sopivat sinulle ja asiakkaillesi parhaiten. Inspiroiva, kauniisti sisustettu toimistomme toimii toisena olohuoneenasi, johon on mahtavaa piipahtaa kiireiden keskellä.


Muutaman bo-tiimiläisen kokemuksia

 • johanna_bolkv_turku
  Johanna Willberg

  MYYNTIPÄÄLLIKKÖ
  KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV

  ”Olen saanut Bo:ssa käyttööni parhaan tuloksen tekemiseksi kaikki työkalut, joista olen aiemmissa työpaikoissani haaveillut. Stailaus – ja kalustuspalvelut, huippuvalokuvaajat, kauniit myyntimateriaalit ja markkinoinnin ammattilaiset löytyvät kaikki nyt käteni ulottuvilta, oman firman sisältä.”

 • jutta_bolkv_turku
  Jutta Tanninen

  SISUSTUSSUUNNITTELIJA / MUOTOILIJA

   

  ”Pääsen työssäni näkemään ja kokemaan toinen toistaan kauniimpia koteja, jotka stailauksen avulla puhkeavat entistä koreampaan kukkaan. Bo tarjoaa täydelliset työkalut myös stailaajan päivittäiseen työhön. On mukava huomata miten suuri merkitys omalla työllä asuntoja myydessä on. Lisäksi Bo:lla pääsen olemaan osa innovatiivista tiimiä, jossa keksimme päivittäin yhdessä uusia ideoita.”


 • Johanna Hansen

  KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, LKV, KIAT, PARTNER

   

  ”Siirtyessäni Bo LKV:lle töihin olen saanut mahdollisuuden tehdä tätä työtä yrittäjämäisellä asenteella mitä parhain työkaluin. Olen erittäin ylpeä ja innostunut Bo:sta, koska Bo LKV näyttää uudenlaista suuntaa välitysalalla ja muuttaa murroksessa olevaa alaa aivan uudenlaiselle suunnalle. Meillä on uskomattoman loistava tiimi ja raudankovia ammattilaisia ja huippuunsa motivoituneita välittäjiä! On ilo olla osa tätä kokonaisuutta!”


 • Kaarina Nikkanen

  KIAT, PARTNER

   

  ”Tämä työ on Rakkautta ja Intohimoa. Aamuisin herätessäni iloitsen tulevasta päivästä
  tietoisena siitä, että olen voinut rakentaa juuri tämän päivän siten, kuin sen parhainta on.
  Iloitsen inspiroivan luovasta ja innovatiivisesta työyhteisöstä ja ihanista kollegoista,
  perheestä Bo Family, jossa itselläni on ollut kunnia olla mukana Bo:n perustamisesta alkaen
  ja tämän ihanan perheen kasvu jatkuu kantavana voimana.
  Koen työni kokonaisvaltaisena elämäntapana ja tuloksekkaan työn vastapainona ovat
  tyytyväiset asiakkaat, jotka inspiroivat aina uusiin saavutuksiin.
  Ja kun tarvitsen pientä breikkiä tai trippiä etc. niin se jälkeen taas mennään täysillä!”


Avoimet työpaikat

 

Huippuvälittäjä

Palvelu on toinen minäsi. Suhtaudut asumiseen ja visuaalisuuteen suurella intohimolla. Teet työtä yrittäjämäisesti ja olet innoissasi välityskonseptistamme. Sinulla on jo kokemusta kiinteistönvälittäjänä ja olet saavuttanut erinomaisia tuloksia. Nyt olet valmis ottamaan urallasi seuraavan askelen ja haluat mukaan alan innovatiiviseen edelläkävijäyritykseen ja osaksi huipputiimiä. Haluat, että hyvin tekemäsi työ palkitaan motivoivalla tulospalkkauksella. Etsimme jatkuvasti huippuvälittäjiä ja huipputyyppejä tiimiimme. Ota yhteyttä jos koet että Bo voisi olla sinun uusi kotisi. Kerromme ilomielin sinulle Bo:sta lisää! Käsittelemme kaikki yhteydenotot 100 %:lla luottamuksella.

Kysy lisää!


Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.

Senak Peek