HALUATKO OSAKSI MENESTYSTARINAA?

BO LAHTI KASVAA

Erotumme Lahden asuntomarkkinoilla kokeneen tiimimme ansiosta. Kesällä pääsemme muuttamaan uusiin, upeisiin tiloihin Tikkulaan, aivan Vesijärven sataman ja Sibeliustalon tuntumaan. Kasvun myötä meillä on tilaa uusille huippuvälittäjille.

 

Ota yhteyttä240+ eri alojen
ammattilaista
Yli 170 välittäjää. Lisäksi stailaajia, valokuvaajia, markkinoinnin ammattilaisia ja myynnin tukihenkilöstöä jokaisessa toimistossa.
13 toimistoa
Suomessa
Viihtyisät ja upeasti sisustetut toimistomme sijaitsevat kaupunkien parhailla paikoilla.
100 % suomalaisomisteinen yritys, jolla on Design From Finland ja Avainlippu -tunnukset. Enemmistöomistaja on Saari Partners Oy.
Future Workplaces -sertifikaatti kertoo meidän olevan valtakunnallisiin tilastoihin verrattaessa yksi työpaikkojen edelläkävijöistä.

Me tarjoamme sinulle

Edistyksellisimmät työkalut välitystyöhön

Upeat stailaukset kaikkiin kohteisiin, parhaat myyntikuvat, laajin näkyvyys, laadukkaimmat myyntimateriaalit ja digityökalut mm. välittäjän ja myyjän yhteydenpitoa parantava Bo App.

Parhaat koulutukset

Vuosittaisia koulutuksia oman osaamisen kehittämiseen ja ylläpitoon mm. välittäjille laki- ja LKV-koulutukset, sekä oma From Good To Best -koulutus myynnin kasvattamiseen.

Monipuoliset edut ja kannustavan palkitsemisen

Motivoiva palkkausmalli välittäjille, jotka tekevät hyvää tulosta. Muulla tiimillä kilpailukykyinen, osaamista vastaava palkkaus. Monipuoliset henkilökuntaedut koko tiimille.

Vahvan kulttuurin ja innostavan tiimin

Ympäristö, jossa voi inspiroitua alan parhaiden tekemisestä. Moderni ja arvostava johtamiskulttuuri, jossa jokainen kohdataan. Upeita juhlia ja yhteinen Bo-matka joka vuosi.Miksi meillä viihdytään?Toni Mäenpää

“Bo:n brändi on antanut minulle 110 %:n tuen työhöni ja voin vilpittömästi perustella asiakkaalle, miksi me olemme alan edelläkävijöitä. Minusta on mahtavaa kuulua tällaiseen perheeseen, jolla on annettavana paljon muutakin, kuin vain pelkästään asunnon myyntiä, vaikka se onkin meidän pääasiallinen tulomme lähde ja keihäänkärki.”


Katja Kolu

“Meillä tekemisen taso on kaikessa huippuluokkaa. Huippuammattilaisten työyhteisönä sparraamme toisiamme parempiin tuloksiin ja saamme toisiltamme energiaa, sekä tarvittaessa myös vertaistukea rankkaan työhön. Olen toiminut Bo:n välittäjänä vasta muutaman vuoden, mutta olen silti onnistunut tekemään Lahdessa ennätyssuuria kauppoja.”


RENÉ PIIROINEN

“Lahtelainen kiinteistönvälitys harppasi kymmenen vuotta eteen päin yhdessä hujauksessa Bo:n rantautuessa Päijät-Hämeen sydämeen. Meillä on rento fiilis ja samalla todella kova tekemisen meininki. Alan parhaista käytännöistä ja työkaluista saa nauttia täysillä, ja yrityksen vahva brändi kannustaa itsensä brändäämiseen ja aktiiviseen markkinointiin.”


Tutustu koko Lahden tiimiin

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä:

Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Bo käsittelee henkilötietojasi Bo:n Tietosuojakäytännön mukaisesti.