Unelmien Ranta-Tampella

Järvellä on lumoava vaikutus ihmismieleen. Vesi rauhoittaa ja edistää hyvinvointia. Asuminen veden äärellä tarjoaa miellyttävät  puitteet nauttia kauniista maisemista ympäri vuoden eri vuodenaikoja seuraten. Tästä upeasta asunnosta on huikeat näkymät Näsijärvelle.

Tänä vuonna rantariviin valmistuneen  As. Oy Tampereen ykköspurjeen uusi upea huoneisto hurmaa paitsi maisemillaan ja sijannillaan, niin myös erinomaisella pohjaratkaisullaan. Isot ikkunat suoraan Näsijärvelle takaavat suuren valon määrän. Olohuoneesta ja päämakuuhuoneesta on liukuoven kautta käynti tilavalle lasitetulle terassiparvekkeelle, jossa kelpaa viettää aikaa aina varhaisesta keväästä syksyn tunnelmalllisiin iltoihin. Erittäin korkeatasoiset varusteet ja materiaalit lisäävät entisestään viihtyvyyttä tässä tyylikkäässä kokonaisuudessa. Asunnossa on myös miellyttävä lattialämmitys ja lisäksi viilennys kuumia kesäpäiviä ajatellen.

Ranta-Tampella on uusi asuinalue, joka rakentuu kaupungin jatkeeksi Näsijärven rantaan. Alue  mahdollistaa asumisen lähellä kaupungin vilinää, mutta myös nauttimisen elämästä järvenrannan läheisyydessä. Täällä kelpaa lenkkeillä ja uida aivan kotiovelta lähtien.

Tutustu lisää tähän ihastuttavaan asuntoon myynti-ilmoituksessa.