Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Leimasinkatu 9 C72

Leimasinkatu 9 C72

Postipuisto, Helsinki | Kerrostalo | 4h + ktTervetuloa kotiin Leimasinkadulle Pohjois-Pasilaan, Postipuiston Hehkuun!

Asunnot ovat valmiit, joten pääset muuttamaan vaikka heti.

Idyllisen Keskuspuiston varteen nouseva idyllinen uudiskohde etsii nyt asukkaitaan. Kehittyvälle Postipuiston alueelle on kovaa vauhtia rakentumassa uutta asutusta palveluineen ja yhteistiloineen. Valmistuessaan alue on kuin oma yhteisönsä, kuitenkin kivenheiton päässä keskustan vilskeestä.

Asunto Oy Helsingin Idylli on viihtyisä, pieni 26 asunnon yhtiö, jossa naapurit tulevat tutuksi. Yhteisen saunaosaston parvekkeelta avautuva puistomaisema on mainio kodin kylpyhuoneen jatke. Naapuritalon yhteinen kerhohuone tarjoaa myös oivalliset puitteet esimerkiksi etätyöskentelyyn.

Taloyhtiö on osa korttelikokonaisuutta, jolla on viihtyisä ja suojaisa sisäpiha, jossa voi viettää syntymäpäiviä, rentoutua hyvän kirjan kanssa tai miksei vaikka juhlistaa kesän päättäjäisiä. Korttelipihan suunnittelussa korostetaan luontoa ja luonnonmateriaaleja. Pihasuunnitelman inspiraationa on metsäinen aukio, jolla polut risteävät. Suurikokoiset puut keskipihalla luovat metsämäistä tunnelmaa ja korttelipihan ilme onkin perinteistä kerrostaloympäristöä raikkaampi ja laadukkaampi.

Olemme myös neuvotelleet erinomaiset lainaehdot, jonka johdosta yhtiölainasta ei tarvitse huolehtia heti, sillä saat peräti 3 vuotta lyhennysvapaata talon valmistumisesta. Voit siis huoletta keskittyä pesän rakentamiseen ja sisustamiseen ennen lyhennyserien alkua.

Esittelyt ja myynti:
Rona Pomoell
Bo LKV Oy
rona@bo.fi
040 515 4747

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Rona Pomoell

Rona Pomoell

kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Huoneluku
4h + kt
Kerros/Kerroksia
3/5
Parveke
Lasitettu parveke tai ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala
81.50
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Puustellin -keittiö, useampi eri malli, mistä voit valita, tutustu vaihtoehtoihin materiaaliesitteestä.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Suuret lattialaatat, komposiittiallas, seinä-wc, linjalattiakaivo, pk-liitäntä. Tyylikäs lasinen liukuovi.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Tee makuuhuoneestasi yksilöllinen, useita eri tehostevärivaihtoehtoja mistä valita. Katso materiaaliesite.
Olohuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiamateriaalina kolmisauvainen tammiparketti.
Sauna
Ei
Asunto Oy Helsingin Idylli
Taloyhtiön sijaintikunta
Uusimaa
Taloyhtiön katuosoite
Leimasinkatu 9 C72
Taloyhtiön postinumero
00240
Taloyhtiön kaupunki
Helsinki
Taloyhtiön maakunta
Postipuisto
Tontin koko
784
Selvitys taloyhtiön tontista
Kun taloyhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, myydään asunto ja tonttiosuus erikseen. Tämä antaa mahdollisuuden valita, maksaako kuukausittain tonttivuokravastiketta, vai lunastaako tontinosuutensa. Tontin lunastusarvio ei sisälly huoneiston velattomaan hintaan, vaan se on mainittu hinnastossa erikseen kohdassa ”tontin lunastusarvio”. Mikäli tonttiosuuttaan ei lunasta, tai siirtää lunastusta myöhemmäksi, maksaa kuukausittain hoitovastikkeen lisäksi tontinvuokravastiketta. Tontinvuokravastikkeen maksaminen ei lyhennä tonttiosuuden lunastushintaa.

TONTTIOSUUDEN LUNASTAMINEN

Ensimmäinen mahdollisuus tontinosuuden lunastukseen on taloyhtiön valmistuessa. Valmistumisen jälkeen tonttiosuuden vuosittaisesta lunastamisesta pyydetään ilmoitus isännöitsijälle aina toukokuun loppupuolella, sillä lunastajat tulee ilmoittaa eteenpäin toukokuun viimeisenä (arki)päivänä. Lunastajat vahvistetaan kesäkuun yhtiökokouksessa ja kaupat tehdään elokuun loppuun mennessä. Lunastushinta on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Lunastushinta tarkastetaan vuosittain. Tarkistuksessa käytetään viimeksi julkaistua elinkustannusindeksin pistelukua. Koko lunastushinta on maksettava kerralla. Mikäli asunto myöhemmin myydään, eikä lunastusoikeutta ole käytetty, siirtyy se uudelle omistajalle. Tontinosan lunastus on kiinteistökauppa, joten ostaja maksaa siitä lunastushinnan lisäksi 4%:n varainsiirtoveron. Tontinosuuden lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Tontin vuokranantaja on S-pankki Tontti Erikoissijoitusrahasto ja vuokra-aika on 50 vuotta. Rahasto veloittaa myös muita kuluja tontinlunastuksen yhteydessä. Pyytämällä asuntomyyjältä saat tontinvuokrasopimuksen nähtäville.

TONTINVUOKRA

Tonttivuokran suuruus on vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 4,3% tontin lunastushinnasta. Vuokra on sidottu viralliseen elinkustannusindeksiin. Indeksin laskeminen ei laske vuokraa.
Arvioitu valmistumisaika
Heti vapaa
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
Tasakatto / Bitumikermi
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö
Energiatodistus
On
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Autopaikat
Yhtiöllä on 13 autohallipaikkaa ja 4 moottoripyöräpaikkaa Leimasinkadun toisella puolella sijaitsevassa pysäköintilaitoksessa.
Antenni
Kaapeli-tv
Yhtiön tilat ja varustelu
Irtaimistovarasto, ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, pesula, talosauna, lastenvaunuvarasto.
Sauna
Kyllä
Hissi
Kyllä
Asuinhuoneistoja
26
Hoitovastike
334,00 €
Rahoitusvastike
1 243,00 €
Yhtiövastike yhteensä
1 577,00 €
Myyntihinta
127 101,00 €
Velkaosuus
296 699,00 €
Velaton hinta
423 800,00 €
Kartta