Etusivu / Lappi / Kolari / Sannanrannantie 4 C6 - VARATTU

Sannanrannantie 4 C6 - VARATTU

Äkäslompolo, Kolari | Erillistalo | 4H+K+ulkovarasto, autokatos

ODOTETTU ENNAKKOMARKKINOINTI NYT KÄYNNISSÄ

Tämä huvila on nyt varattuna. Otamme varauksia vastaan vielä varasijoille. Mikäli nyt varannut joutuu luopumaan huvilasta saa seuraava jonossa mahdollisuuden tähän upeaan kohteeseen. Tiedoksi, että Joiku II hanke samalle sijainnille käynnistyy tämän hankkeen valmistuttua ja siihen suunnitellaan samanlaista upeaa huoneistoa.

Ylläksen parhaalle paikalle rakentuu 9 huvilaa. Ne on suunniteltu muun muassa nautiskelijalle, retkeilijälle, liike-elämässä vaikuttavalle, etätyöskentelijälle, sijoittajalle, hiihtäjälle tai perheen ja ystävien kanssa laadukasta yhdessäoloa rakastavalle.

Huviloita on neljää eri kokoa, kaikki kahden tason ratkaisuja. Ajatus pohjaratkaisusta on kaikissa huviloissa sama ja se skaalautuu neliöiden mukaan. Huviloista suurimmat ovat erillistaloja ja muut paritaloja. Yhtiömuotoinen rakenne mahdollistaa huolettoman ja kustannustehokkaan ylläpidon kaikkina vuodenaikoina. Kaikkiin huviloihin kuuluu oma autokatos sekä lämmin varasto, joka on täydellinen paikka säilyttää mm. laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Tässä korkeatasoisessa erillistalossa arkkitehtuurista päästään nauttimaan heti ulko-ovelta lähtien, jossa tilaa jakaa upea takka. Huvilan hulppein paikka on kuitenkin ehdottomasti olohuone ja avokeittiö, josta avautuu henkeäsalpaavat järvi- ja tunturimaisemat koko huvilan leveydeltä ja harjakaton korkeudelta. Huonekorkeus kohoaa korkeimmillaan yli kuuteen metriin. Tässä tilassa vietetään varmasti onnistuneita ja ikimuistoisia iltoja ystävien ja perheen kesken, hyvästä ruoasta ja maisemista nauttien.
Keittiökin on suunniteltu yhdessäoloon suuren saarekkeen tarjotessa riittävästi tilaa monelle kokille. Tästä keittiöstä löytyy erinomaisesti säilytystilaa, integroidut kodinkoneet, laadukas induktiotaso sisäänrakennetulla liesituulettimella sekä aamiaiskaappi.

Vieraita tähän huvilaan mahtuu mukavasti kahdeksan ja tarvittaessa reilusti enemmänkin. Alakertaan sijoittuvassa master bedroomissa nautitaan omasta rauhasta, vaatehuoneesta ja suorasta kulkuyhteydestä kylpyhuoneeseen. Yläkerran kolmen makuuhuoneen yöpyjillä taas on käytössä oma suihkulla varustettu kylpyhuone. Yläkerran aulassa on loistava paikka etä- työpisteelle ja tarvittaessa tilaa myös vuodesohvalle tai sängylle.

Suuri joukko ihmisiä kaipaa tilaa myös pyykkihuollolle, joka luontuu loistavasti isossa kodinhoitohuoneessa. Kylpyhuoneesta löytyy kaksi suihkua sekä sauna, josta voikin laatoitettua lattiaa pitkin hipsiä terassille vilvoittelemaan tai pulahtamaan joko oman terassin ulkoporealtaan tai järven virkistävään veteen.

Huviloiden lisäksi Joikussa on haluttu panostaa myös yhteisöllisyyteen ja yhteisiin hyödykkeisiin. Oman tontin rantaan sijoittuvassa rantasaunassa kaikki pääsevät nauttimaan tunturi- ja järvinäkymistä. Laiturin päästä taas pääsee pulahtamaan raikkaaseen järveen, niin kesällä kuin talvellakin. Viihtyvyyttä tullaan lisäämään hankkimalla esimerkiksi yhteiskäyttöisiä maastopyöriä, joilla pääsee tutustumaan tuntureihin ympäri vuoden tai SUP-lautoja, jotta järvestä nauttiminen tapahtuisi mahdollisimman rentouttavalla tavalla. Tontin sydämenä rantasaunan ohella toimii moderni laavu, jonka nuotiotulen loimussa voit luoda muistoja yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Huviloiden pääsuunnittelijana toimii palkittu Arkkitehti Takkunen -toimisto, jonka toteuttamissa kohteissa tunnetusti yhdistyvät sekä toimivuus että esteettisesti kauniit ratkaisut saumattomalla tavalla.

Sinua varten on huolella mietitty valmiiksi kaksi kokonaisuutta, jotka on suunniteltu niin, että niitä voi sekoitella vapaasti myös keskenään.

Vaihtoehto 1 on sekoitus klassista tammea ja Ekeberg-marmorista inspiroitunutta graniittikeramiikkaa.

Vaihtoehto 2 taas puhuttelee tumman pähkinän ja raikkaan kalkkikivestä inspiroituneen graniittikeramiikan yhdistelmä.

Hillitty materiaalipaletti takaa harkitun kokonaisuuden huoneesta toiseen ja jättää tilaa sisustajan omalle tyylille. Halusit sitten tuoda sisustukseen lappimaista runsautta porontaljoilla tai minimalistista skandityyliä linjakkailla kalusteilla. Vaikka estetiikasta ei ole tingitty, kaikki on kuitenkin suunniteltu siten että ratkaisut ennen kaikkea toimivat käytännössä ja ne tukevat rentoa, laadukasta elämää.

TUNTUREIDEN JUURELLA, JÄRVEN RANNALLA, PALVELUJEN ÄÄRELLÄ

Sijainti on ainutlaatuinen, sillä vaikka Lapin lumoava luonto tunturijärvineen onkin kirjaimellisesti käden kosketeltavissa, löytyy mm. ikoninen Jounin kauppa, kuntosali, useat ravintolat ja kaikki Äkäslompolon keskustan palvelut aivan vierestä. Talviurheilijaa ilahduttaa myös muutaman kilometrin päässä sijaitseva Ylläs Ski Resort sekä maisemahiihtoladut, jotka lähtevät suoraan tontin vierestä. Upeasta sijainnista kertoo myös naapurista löytyvä maamerkki Ylläs Swing, jonka takana avautuvat postikorttimaisen kauniit järvinäkymät ovat toimineet lukemattomien valokuvien taustana. Joikussa tätä samaa maisemaa kehystää olohuoneen ikkunat.

VAKITUISEEN ASUMISEEN, VUOKRALLE TAI LOMAKÄYTTÖÖN

Huvilat tullaan rakentamaan energiatehokkuus ja ekologisuus vahvasti huomioiden. Maalämpö yhdessä modernin aurinkoenergiaratkaisun kanssa luovat viihtyvyyttä ja mahdollistavat matalat ylläpitokulut. Mukavuutta ja energiatehokkuutta osaltaan tarjoaa myös Franklinin suunnittelemat älykkäät ratkaisut, joilla voit mm. halutessasi ohjata huvilasi lämmitystä etänä puhelimeltasi.

Joikun taustalla on näkemyksellinen ja osaava rakennuttajatiimi, jolla on laaja-alainen kokemus loma-asumisen, rakennuttamisen ja erilaisten asumisen konseptien saralta, kuin myös yhteensä tuhansista asuntokaupoista eri puolilla Suomea.
Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä yhtiöstä ja aina suuntaa antavia.
Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston.

Otamme varauksia nyt vastaan ja varaukset tehdään nopeusjärjestyksessä.

Varaukset ja lisätiedot:
Tanja Sotka | 045 274 4184 | tanja.sotka@bo.fi


https://www.joikuyllas.fi/
https://www.facebook.com/BoLKVTanjaSotka/
https://bo.fi/henkilo/tanja-sotka/

Yksi huoneisto vapaana

Otamme vastaan varauksia myös varasijalle. Joiku II hankkeen käynnistyessä varasijoilla olevat saavat myös ensimmäisenä mahdollisuuden ennakkovaraukseen.

A1 - Varattu
A2 - Varattu
B3 - Varattu
B4 - VAPAA
C5 - Varattu
C6 - Varattu
D7 - Varattu
D8 - Varattu
D9 - Varattu

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Tanja Sotka

Tanja Sotka

kiinteistönvälittäjä LKV, partner, Levi ja Ylläs

Huoneluku
4H+K+ulkovarasto, autokatos
Kerros/Kerroksia
1,5/1,5
Parveke
Ei
Asuinpinta-ala
103.00
Osakkeet
420-522
Lisätietoja huoneistosta
Vesi- ja sähkömaksut palveluntarjoajan mukaan.

Alakerran huonekorkeus 2,5 m, alas laskujen kohdalla 2,3 m. Tupakeittiössä korkeaa tilaa auki yläkertaan.

Yläkerrassa vino katto, huonekorkeus vähintään 2 m.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia lankkuparkettia, keittiötasot graniitti keramiikkaa. Keittiössä on Boschin astiapesukone, jääkaappipakastin, kalusteuuni ja induktioliesitaso. Keittiökalusteissa on
tilavaraus mikroaaltouunille.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneiden seinät ja lattiat 60x60 laattaa linjakaivolla. Varusteluina seinä wc ja sadesuihku.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Seinät ja katot pääosin maalattua levypintaa, Lattia lankkuparkettia, parketin värisillä jalkalistoilla.
Olohuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Seinät maalattu, tupakeittiön korkeassa tilassa tehosteena myös
puupanelointia. Lattia lankkuparkettia, parketin värisillä jalkalistoilla. Eteisessä 60x60 lattialaatoitus. Olohuoneessa takka.
Sauna
Saunan seinät lasia sekä haapaa. Kiuas pylväsmallia.
Kiinteistö Oy Ylläksen Joiku
Taloyhtiön sijaintikunta
Lappi
Taloyhtiön katuosoite
Sannanrannantie 4 C6 - VARATTU
Taloyhtiön postinumero
95970
Taloyhtiön kaupunki
Kolari
Taloyhtiön maakunta
Äkäslompolo
Tontin koko
5560
Arvioitu valmistumisaika
Arviolta 12/2024
Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harjakatto, bitumikermikate
Lämmitysjärjestelmä
Maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, aurinkopaneelit sekä takka.
Energiatodistus
Ei ole
Autopaikat
Autopaikoitus on järjestetty asuntojen yhteyteen rakennettavilla piha- ja katospaikoilla. Asuntojen yhteydessä olevilla katospaikoilla on varaus sähköautonlatauslaitteelle asunnon omasta ryhmäkeskuksesta.
Antenni
Kaapeli-tv
Yhtiön tilat ja varustelu
Naapuriyhtiön kanssa huolto/varasto, laavu sekä rantasauna.
Hissi
Ei
Asuinhuoneistoja
9
Palvelut
Kauppa 50 m, Apteekki 50 m, Ravintola 50 m, Laskettelukeskus 4,5 km,
Liikenneyhteydet
Ski bus-pysäkki, 350m, hiihtolatu tontilla.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja antaa
Kolarin kunta
Hoitovastike
257,50 €
Rahoitusvastike
0,00 €
Yhtiövastike yhteensä
257,00 €
Myyntihinta
246 440,00 €
Velkaosuus
369 660,00 €
Velaton hinta
616 100,00 €
Kartta