Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Paatsamatie 12 (A-talo) A20

Paatsamatie 12 (A-talo) A20

Haaga, Helsinki | Kerrostalo | 1h+ktMYYNNISSÄ: Asunto Oy Helsingin Hellikki

***MUKAVAT SYYSEDUT ASUNNON OSTAJILLE!***

Tee asuntokauppa, rakennuttaja maksaa puolestasi 12 kk hoito- ja rahoitusvastikkeet. Hellikin uuden kodin ostajille on luvassa vastike-edun ohella lisäksi asuntotyyppikohtainen hintaetu. Hintaetu on yksiöiden 10 000 eurosta aina kolmen huoneen kotien 30 000 euroon asti! Edut ovat voimassa uusiin asuntokauppoihin 30.11.2023 saakka.

***SIJOITTAJAN HUOLETTOMAT 12 KUUKAUTTA (1h ja 2h)***

Asuntosijoittaja, nyt on erinomainen mahdollisuus taata sijoitusasunnon ostolle huoleton ensimmäinen vuosi! Rakennuttaja takaa sinulle nimittäin 12 kuukauden vuokransaannin. Lisäksi rakennuttaja tarjoaa alueellisen kumppaninsa kautta vuokranvälityksen kustannuksineen. Yhteistyökumppani auttaa sinua myös oikean vuokratason määrityksessä. Edut ovat voimassa 30.11.2023 saakka. Ostajan täytyy olla luonnollinen henkilö.

Kysy lisätiedot välittäjältä!

Haluamme esitellä sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia upea koti ikivihreän Haagan Alppiruusupuiston vierestä. Hellikki on Helsingin kaupungin Hitas-uudiskohde, joka tarjoaa kodin rauhallisella ja turvallisella alueella vehreiden puistojen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Asunto Oy Helsingin Hellikki on suunniteltu huomioiden erilaiset asukkaiden elämäntilanteet. Tarjoamme isompia koteja, jotka sopivat mainiosti lapsiperheille, sekä erikokoisia asuntoja pariskunnille, pienemmille lapsiperheille ja ensiasunnon ostajille. Haluamme, että jokainen koti Hellikissä on viihtyisä ja kaunis, joten olemme valinneet huolella laadukkaat pintamateriaalit. Voit myös toteuttaa muutostoiveesi ammattilaistemme avustuksella.
Hellikin monipuoliset yhteiset tilat takaavat asumisen mukavuuden. Taloyhtiössä on väestönsuoja, ulkoiluvälinevarastot, lastenvaunuvarasto, talopesula kuivaushuoneineen sekä viihtyisä talosauna. Asukkaiden käytössä on myös monitoimitila, jossa voi järjestää erilaisia tapahtumia ja kokoontumisia.
Savuttomassa taloyhtiössä on hissi, joka helpottaa liikkumista ja tekee arjen sujumisesta vaivatonta. Asukkaiden käytettävissä on myös laajakaistayhteys ja kaapeli-TV, jotta voit nauttia viihteestä ja pysyä yhteydessä maailmaan.
Asunto Oy Helsingin Hellikin energiatehokkuuteen on panostettu. Taloyhtiö on suunniteltu energialuokkaan A2018, mikä tarkoittaa maltillisempia energiakustannuksia ja ympäristöystävällisyyttä. Lisäksi kiinteistön vesikatolle asennetaan aurinkopaneelit, jotka hyödyntävät uusiutuvaa energiaa ja vähentävät yhteisiä sähkönkulutuskustannuksia.
Hellikin naapuritalojen kanssa jaettu yhteinen piha-alue on erityisen upea ja viihtyisä. Se on suunniteltu asukkaiden tarpeita ajatellen ja tarjoaa tilaa leikkiä, rentoutua ja viettää aikaa ystävien kanssa. Lisäksi taloyhtiön alimmasta kerroksesta löytyy yksi liiketila.

RS-pankkina toimii Aktia Pankki Oyj. Valmistuminen sisäpuolisten töiden osalta urakkasopimuksen mukaisesti aikaisintaan 29.3.2024 ja viimeistään 29.5.2024. Ulkopuolisten (pihatöiden) osalta viimeistään 28.6.2024.

Hitasehdot/hakuaika ja arvonta:
Hellikin kaikki kodit ovat vapaarahoitteisia Hitas-omistusasuntoja.
Asunto Oy Helsingin Hellikki on osa Hitas-järjestelmää. Hitas-yhtiön asunnot ovat siis hintasäänneltyjä kaupungin toimesta, mikä takaa niiden kohtuuhintaisuuden. Myyntihinnalla on tarkasti valvottu yläraja, jotta asunnot sopivat eri elämäntilanteissa oleville ostajille.
Hakuajan puitteissa Asunto Oy Helsingin Hellikissä järjestettiin arvonta, jossa määriteltiin asuntojen osto-oikeuden järjestys hakijoiden kesken. Arvonnassa lapsiperheillä oli etusija kolmen huoneen ja sitä suurempiin perheasuntoihin. Arvontaan osallistuvien tuli olla täysi-ikäisiä ja oikeustoimikelpoisia luonnollisia henkilöitä.
Mikäli uuden Hitas-asunnon ostajataloudessa on jo omistettuna Hitas-asunto, se tulee myydä talouden ulkopuoliselle henkilölle ennen uuden Hitas-asunnon valmistumista. Tämä varmistaa, että Hitas-asuntoja on saatavilla mahdollisimman monelle asunnon tarvitsijalle.
Vapautuneet asunnot ovat tulleet julkiseen myyntiin kohdesivustoille kuten Oikotie ja Etuovi. Seuraa tilannetta ja tartu tilaisuuteen, jos unelmiesi koti on saatavilla!
Lisätietoja Hitas-järjestelmästä löydät Helsingin kaupungin verkkosivuilta hel.fi/hitas.

Älä epäröi ottaa yhteyttä ja olla osa Asunto Oy Helsingin Hellikin ainutlaatuista yhteisöä!

Lisätiedot kohteesta ja tiedustelut vapaista asunnoista ja monimuotoisista pohjaratkaisuista saat välittäjiltä:

Niko Karhu | 040 500 2789 | niko.karhu@bo.fi

Tai

Maarit Niemelä | 040 166 0248 | maarit@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Maarit Niemelä

Maarit Niemelä

kiinteistönvälittäjä LKV, KiLEAT, partner

Huoneluku
1h+kt
Kerros/Kerroksia
4/6
Parveke
Parvekkeiden parvekelaatat ovat teräsbetonia. Parvekkeiden taustaseinät ovat maalattuja. Parvekkeiden kaiteet toteutetaan arkkitehdin pohja- ja julkisivukuvien mukaisesti. Parvekekaiteiden yläpuolinen osa on varustettu avattavilla parvekelaseilla. Lasitettu parveke ei ole tiivis vedeltä, lumelta eik
Asuinpinta-ala
34.00
Osakkeet
10881-11220
Lisätietoja huoneistosta
Arvioidut vastike- ja käyttökorvausmaksut: Vastikkeet ja hinnastossa esitetyt käyttökorvausmaksut on arvoitu rakentamisvaiheen jälkeistä tilikautta varten (v. 2025).

Hoitovastike asunnot 9,50 EUR/m2/kk sisältää mm. tontinvuokrakulut. Tarkemmat vastiketiedot myyntihinnastosta. Pääomavastike A (asunnot) sis. vain yhtiölainan korot n. 0,88 EUR/pääomavastike A:n peruste, lkm/ kk
Pääomavastike A (asunnot) sis. koron ja lyhennyksen n. 1,94 EUR/pääomavastike A:n peruste, lkm/ kk
Pääomavastike on arvioitu käyttäen laskennassa noin 3,747 % kokonaiskorkoa (2,847 % Euribor 12 kk [not.pvä 22.11.2022] + marg. 0,90 %) ja jäljempänä tässä hinnastossa
kohdassa "Tiedot yhtiölainasta" ilmoitettuja yhtiölainan tietoja.
Tiedot yhtiölainasta
Lainan pääoma: 8 268 425,00 EUR
Laina-aika: 25 vuotta sisältäen rakennusajan
Lyhennysvapaa: Lyhennysvapaa noin 3 ensimmäistä asuinvuotta. Ensimmäinen lainanlyhennys on arviolta 06/2027.
Korko: Viitekorko 12 kk Euribor + marginaali 0,90 %, korko aina vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Asumisaikainen viitekorko Euribor 12 kk määräytyy muuttopäivän mukaan.
Kiinnitykset: 1,3 x lainan määrä kohdistuen vuokraoikeuteen
HUOM! Korkotason / viitekoron muuttuessa myös pääomavastike koron osalta muuttuu.

Mediavastike 1,50 EUR/asuinhuoneisto/kk
Vesimaksuennakko liiketila 50 EUR/kk, tasauslasku kulutuksen mukaan
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia: kovapuu, seinät: maalattu, katto: ruiskutasoitus, alaslasketut katot ja koteloinnit tasoitetaan ja maalataan. Kalusteovet ovat Novartin mattamaalattua MDF:ää. Kalusterungot ovat väriltään valkoiset. Teräksinen kalustevedin. Keittiön pesualtaat (Franke) ovat 1-altaisia (ruostumatonta terästä) pohjakuvien mukaisesti. Keittiöhana Oras. Työpöytätasot ovat laminaattipintaiset. Keittiön työpöytien ja yläkaapistojen kalusteväli toteutetaan alumiinipintaisella välitilalevyllä. Keittiön välitilan työpöytävalaisin led-putkella. Keittiöiden kodinkoneina (Electrolux) on 60 cm leveä kalusteuuni + keraaminen liesitaso, ulosvedettävä liesi-kupu ja 60 cm leveä astianpesukone. Keittotason päällä on liesikupu, joka on ilmainvaihtojärjestelmään soveltuva. Yksiöissä ja kaksioissa on yksi jääkaappipakastin, 3h-asunnoissa on yksi jääkaappipakastin, jonka lisäksi on tilavaraus (hyllykaappi) toiselle kylmälaitteelle. 4h-asunnoissa on kaksi kylmälaitetta. Kovapuulattiaa ei asenneta kiintokalusteiden alle. Maalausta ei uloteta kiintokalusteiden alle.
Kalusteiden sekä muiden pintamateriaalien osalta muutostöitä on mahdollista toteuttaa 7.8.2023 saakka.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneet ovat pääosin tehdasvalmisteisia Parmarine Oy:n valmistamia märkätilaelementtejä. Asuntojen nro A1, A5 ja A32 kylpyhuoneet tehdään paikalla rakentaen. Tehdasvalmisteiset kylpyhuoneet tehdään kylpyhuonetoimittajan (Parmarine Oy) kylpyhuonekaavioiden mukaisesti. Paikalla tehdyt kylpyhuoneet tehdään arkkitehdin kylpyhuonekaavioiden mukaisesti.
Kylpyhuoneiden lattioissa on keraamiset laatat (Pukkila) ja seinät laatoitettu (Pukkila). Märkätilaelementtien kylpyhuoneen katto on peltikasetti.
Kylpyhuoneisiin asennetaan suihkuseinät kylpyhuonetyypin ja arkkitehdin pohjakuvien mukaisesti sekä peili- ja allaskaapit (Temal). Oraksen suihkut ja hanat. Kylpyhuoneissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.
Pyykkikaappi (sijoitus joko kylpyhuoneeseen tai eteiseen).
Kylpyhuoneissa on mukavuuslattialämmitys sähköllä, joka on kytketty asunnon sähköstä.
Tehdasvalmisteiset kylpyhuoneet tehdään kylpyhuonetoimittajan (Parmarine Oy) kylpyhuonekaavioiden mukaisesti. Paikalla tehdyt kylpyhuoneet tehdään arkkitehdin kylpyhuonekaavioiden mukaisesti.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia: kovapuu, seinät: maalattu, katto: ruiskutasoitus, alaslasketut katot ja koteloinnit tasoitetaan ja maalataan. Kovapuulattiaa ei asenneta kiintokalusteiden alle. Maalausta ei uloteta kiintokalusteiden alle. Makuuhuoneissa Novartin mattavalkoinen kalusteovi. Komerokalusteet ovat valkoisella kalusterungolla ja melamiinipintaisilla kalusteovilla varustettuja. Ovet: Swedoor valkoiset laakaovet Abloyn painikkeilla. Kalusteiden sekä muiden pintamateriaalien osalta muutostöitä on mahdollista tot
Olohuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattia: kovapuu, seinät: maalattu, katto: ruiskutasoitus, alaslasketut katot ja koteloinnit tasoitetaan ja maalataan. Kovapuulattiaa ei asenneta kiintokalusteiden alle. Maalausta ei uloteta kiintokalusteiden alle. Kalusteiden sekä muiden pintamateriaalien osalta muutostöitä on mahdollista toteuttaa 7.8.2023 saakka.
Sauna
Talosauna, 4h-asunnoissa nro A32 ja A34 on asuntokohtainen sauna. Saunojen lattia on laatoitettu, seinät paneloitu ja katto paneloitu. Lauteet: kuusi.
Asunto Oy Helsingin Hellikki
Taloyhtiön sijaintikunta
Uusimaa
Taloyhtiön katuosoite
Paatsamatie 12 (A-talo) A20
Taloyhtiön postinumero
00320
Taloyhtiön kaupunki
Helsinki
Taloyhtiön maakunta
Haaga
Tontin koko
1204
Tontin vuosivuokra
97.271,30 EUR/v
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy
31.12.2080
Arvioitu valmistumisaika
Arviolta 5/2024
Rakennusmateriaali
Betonirunko, betonielementtejä (osin ulkopintatiililaatta/ohutrappaus)
Kattotyyppi
Tasakatto/kumibitumikermi
Lämmitysjärjestelmä
Vesikiertoinen patterilämmitys, joka on liitetty kaukolämpöverkostoon.
Energiatodistus
On
Energialuokka
Energialuokka: A2018
Autopaikat
Tontille 13 pihakannen alapuolelle sijoittuva kaksikerroksinen pysäköintilaitos palvelee Asunto Oy Helsingin Hellikin, Asunto Oy Helsingin Atsalean, Asunto Oy Helsingin Paatsamatie 14 ja Asunto Oy Helsingin Elviran asukkaita yhteisesti. Asunto Oy Helsingin Hellikin osakkeenostajilla on mahdollisuus vuokrata pysäköintilaitoksessa sijaitsevia autopaikkoja. Hellikin asukkaille on osoitettu 20 autopaikkaa, joista kuusi (6) varustetaan sähköautojen latauspisteillä (ns. lataustapa 3, mode 3, teho 11
Antenni
Kaapeli-tv
Yhtiön tilat ja varustelu
Yhtiön 1. kerrokseen sijoitetaan väestönsuoja, lastenvaunuvarasto, ulkovälinevarastot, pesula (ml. kuivaushuoneet 2 kpl, joista toinen on 2. kerroksessa) sekä teknisiä tiloja. 2. kerrokseen sijoitetaan talosauna ja huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. 3. kerroksessa sijaitsee yhtiön monitoimitila, joka on tarkoitettu asukkaiden käyttöön. Irtaimistovara-rastoja on 1 kpl / asunto.
Hissi
Ei
Asuinhuoneistoja
34
Liikehuoneistoja
1
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa: Lisätietoja ympäristöstä ja kaavoituksesta saa Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastosta, p. (09) 310 1691, tai rakennusvalvontavirastosta, puh. (09) 310 2611.
Hoitovastike
323,00 €
Rahoitusvastike
520,96 €
Yhtiövastike yhteensä
843,00 €
Vesimaksu
25,00 €
Lisätietoja vesimaksusta
25.00 EUR/kk. tasauslasku kulutuksen mukaan
Muut maksut / lisätietoja maksuista
Hoitovastike sisältää tontinvuokrakulut. Myynti-ilmoituksessa ilmoitetussa rahoitusvastikkeessa on huomioitu lainapääoman lyhennysvapaat kuukaudet. Lyhennysvapaan jälkeen pääomavastike noin 1148,48 EUR/kk, kokonaisvastike noin 1471,48 EUR/kk.
Mediavastike 1,50 EUR/asuinhuoneisto/kk sis.kaapeli-tv ja 50M taloyhtiölaajakaistan.
Yhtiölaina Aktia Pankki Oyj, laina-aika 25 vuotta sis. rakennusajan, lyhennysvapaata n. 3 ensimmäistä vuotta. Ensimmäinen lainanlyhennys on arviolta 06/2027. Vastikkeet ja
Myyntihinta
73 148,00 €
Velkaosuus
166 352,00 €
Velaton hinta
239 500,00 €
Kartta