Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Eerikinkatu 48 B102

Eerikinkatu 48 B102

Hietalahti, Helsinki | Kerrostalo | 4h+kt+s

Laatuasumista uniikissa ullakkokodissa Helsingin paraatipaikalla.

Vuonna 1928 valmistuneen Asunto Oy Eerikinkatu 48 huipulle rakentuu paraikaa viisi uniikkia ullakkoasuntoa, joihin pääsee muuttamaan arviolta elokuussa 2023. Isojen ikkunoiden ansiosta nämä läpitalon kodit kylpevät luonnonvalossa, ja pohjaratkaisut on hiottu viimeisen päälle. Hyvällä suunnittelulla oleskelutilat on saatu avariksi ja tilaviksi, huoneet korkeiksi ja alle 160 cm korkea tila lähes olemattomaksi. Asunnoissa on erittäin korkea perustaso materiaaleissa (mm. Mielen kodinkoneet, kivitasot ja kalanruotoparketti), mutta saat halutessasi suunnitella unelmiesi ullakon kokonaan itse toivomillasi materiaaleilla laajasta valikoimasta vaihtoehtoja. Rakennuttajana toimii pitkän linjan ullakkorakentamisen asiantuntija Osarakennus Oy.

Asunto B 102 tarjoaa erinomaiset puitteet kaupunkiasumiseen perheelle, joka arvostaa nykyajan mukavuuksia ja keskustan helppoutta. Tehokkaassa pohjaratkaisussa on kolme makuuhuonetta, avara oleskelutila avokeittiöllä sekä kaksi kylpyhuonetta helpottamassa arkea. Asumismukavuuden viimeistelee oma sauna sekä viilentävä ilmalämpöpumppu. Olohuone jatkuu eteläterassille, josta avautuu kaunis kaupunkimaisema sisäpihalle, jossa talojen välissä vilkkuu mm. Telakkarannan nosturit ja Clarion hotelli.

Hietalahden kauppahallin välittömässä läheisyydessä sijaitseva taloyhtiö on 99 asuinhuoneiston rakennus Eerikinkadun ja Hietalahdenkadun kulmassa. Jälkiasennetut hissit menevät ullakolle asti, ja yhtiön kohta käynnistyvä linjasaneeraus on rahoitettu osittain ullakkorakennusoikeuden myymisestä saaduilla tuotoilla (ullakkoasunnoille ei kustannuksia linjasaneerauksesta). Linjasaneerauksen yhteydessä uusitaan myös taloyhtiön saunaosasto, josta myös ullakon asukkaat pääsevät nauttimaan.

Tällä sijainnilla nautit merellisestä kaupunkiasumisesta parhaimmillaan. Kampin monipuoliset kortteliravintolat, Hietalahdenrannan lenkkipolut ja keskustan kattavat palvelut sijaitsevat kaikki aivan nurkan takana. Kotiovelta pääsee kävellen kaikkialle, mutta tunnetusti myös liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Rakennustyöt ovat vielä kesken, mutta tilaan ja maisemiin pääsee tutustumaan paikan päälle. Soitathan meille, niin lähdetään yhdessä tutustumaan asuntoihin!

Palveluksessasi,

Anne Ramsay
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, partner
040 585 3081 tai anne.ramsay@bo.fi

Jesper Rautiainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, partner
045 663 9293 tai jesper.rautiainen@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Anne Ramsay

Anne Ramsay

kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, partner

Huoneluku
4h+kt+s
Kerros/Kerroksia
6/6
Parveke
Ei
Asuinpinta-ala
107.00
Sauna
Kyllä
Asunto Oy Eerikinkatu 48
Taloyhtiön sijaintikunta
Uusimaa
Taloyhtiön katuosoite
Eerikinkatu 48 B102
Taloyhtiön postinumero
00180
Taloyhtiön kaupunki
Helsinki
Taloyhtiön maakunta
Hietalahti
Tontin koko
1354
Arvioitu valmistumisaika
Arviolta 10/2023
Rakennusmateriaali
Betoni/Tiili
Kattotyyppi
Harja/Pelti
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö. Ullakkoasunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys
Energiatodistus
Ei ole
Yhtiön tilat ja varustelu
Pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, kellarikomero
Sauna
Ei
Hissi
Kyllä
Asuinhuoneistoja
99
Liikehuoneistoja
9
Liikehuoneistojen pinta-ala
455.00
Hoitovastike
532,95 €
Rahoitusvastike
0,00 €
Yhtiövastike yhteensä
532,00 €
Myyntihinta
1 170 000,00 €
Velaton hinta
1 170 000,00 €
Kartta