Etusivu / Uusimaa / Helsinki / Kellosilta 8a A07

Kellosilta 8a A07

Pasila, Helsinki | Kerrostalo | 2h+kt

Avara kulmahuoneisto, josta on kaupunkinäkymät pohjoiseen ja itään. Koko huoneiston levyinen lasitettu parveke tuo lisätilaa asumiseen. Tilava eteinen helpottaa arkea.

Kotiin on valittu Syksy-tyyli, joka viestii moderniutta ja yllättää kauniilla eri harmaan sävyillään. Syksyisten sävyjen keskellä on mukava muistella mennyttä lämmintä kesää. Kylpyhuone ja erillis-wc saavat linjakkaat raamit tummanharmaan laatoituksen myötä. Tummempi sävymaailma on muodikas valinta. Tarkat tiedot asuntoon valituista materiaaleista saat asuntomyynniltä. Asunnon materiaalit voivat poiketa yllä olevasta kuvauksesta.

HYÖDYNNÄ HUOMATTAVA ETU: -10% ALENNUS VELATTOMASTA HINNASTA!

Kohde on valmistunut, pääset muuttamaan vaikka heti!

Pasila on kehittyvä, elämää kuhiseva ja toisaalta tavattoman luonnonläheinen, yksi tämän hetken kiehtovimmista alueista. Tänne, kaiken keskelle, puistomaisen korttelinsa rauhaan, rakentuu 13-kerroksinen Kokardi ja sen 62 kotia.

Kokardissa asut kirjaimellisesti kaiken keskellä; maan parhaimpien
liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä, kuitenkin miltei luonnon
helmassa. Täällä on mukavaa, turvallista ja nopeaa liikkua kävellen, jalankulku tapahtuu omalla kannellaan, ei ahtaita kävelyteitä eikä liikennevaloja pysättämässä joka kadun kulmassa. Naapurustossa sijaitsevat kauppakeskus Tripla, Mäkelänrinteen uimahalli, Messukeskus, kirjasto ja loputtomat ulkoilumaastot metsineen ja puistoineen. Vanhankaupunginlahti ja sen luontoalueet ovat vain muutaman minuutin pyöräilyn päässä idässä, kuin taas lännessä odottavat Keskuspuiston ulkoilureitit. Keskustan palvelutkin ovat vain 5 minuutin junamatkan päässä, joten kaikki on lähellä.

Kokardissa arki, juhla ja vapaa-aika asettuvat sulavasti saman
katon alle. Kokardin asunnot yksiöistä neliöihin on suunniteltu erityisesti tilojen toimivuutta, muunneltavuutta ja sisustettavuutta silmällä pitäen. Lähes kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, yksiöissä ja osassa kaksioita "ranskalainen ikkuna", joka ranskalaisesta parvekkeesta poiketen ei ala aivan lattiasta, vaan hieman ylempää, mutta samalla ajatuksella.

Kokardin yhteiskäyttötilat helpottavat arkea entisestään: onhan hulppeita
kattosaunoja peräti kolme, ja viereen rakentuvan Junailijan kanssa
yhteinen kerhotilakin toimii päivisin kätevänä etätyötilana, jonka kattoterassilla on mukava istahtaa hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa nauttimaan auringon lämmöstä ja urbaanista tunnelmasta kattojen yllä.

Jos haluat tutustua kohteeseen tarkemmin, niin ota yhteyttä. Saat lisätietoa kohteesta ja sovitaan esittely, niin pääset tutustumaan tarkemmin tähän city-helmeen.

Kampanjaetu voimassa 31.7.2024 asti.

Lisätiedot ja esittelyt:

Nina Fachar
p. 040 716 3887
nina.fachar@bo.fi

Bo LKV Oy

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Nina Fachar

Nina Fachar

projektipäällikkö, uudistuotanto LKV, RAKI | Bo Business -yrityspalvelut

Helsinki, Katajanokka

Huoneluku
2h+kt
Kerros/Kerroksia
2/13
Parveke
Parvekkeet ovat teräsbetonielementtirakenteisia, joissa lattia on hienopestyä betonia ja katto harjattua betonia. Asunto A1 parvekkeen lattia on komposiittilautaa. Parvekekaiteet ovat metallirunkoisia lasikaiteita. Asuntoparvekkeet lasitetaan. Parvekelasitukset eivät ole vesitiivitä rakenteita, eivä
Asuinpinta-ala
46.00
Osakkeet
2791-3250
Lisätietoja huoneistosta
KTV- ja laajakaistavastike 2,40 EUR/kk.

Lisätietoja velkaosuudesta: Rakennuksen valmistumisen jälkeiseksi laina-ajaksi vahvistetaan 25 vuotta. Viitekorko on euribor 12 kk, marginaali on 0,9 %. Jos viitekorko on negatiivinen, viitekoron arvona sopimuksessa noudatetaan 0% Viitekoron muutokset vaikuttavat pääomavastikkeen määrään. Pääomavastiketta A peritään vain niiltä huoneistoilta, joihin kohdistuu rakentamisaikana otettua yhtiölainaa.
Pääomavastike on arvioitu 12 kk euribor-korolla 1,758 % lisättynä pankin 0,90 % marginaalilla, kokonaiskorko on 2,658 % / 30.8.2022. Enintään kolme vuotta yhtiön rakennuksen valmistumisesta maksetaan pelkkää korkoa. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin kun ne on suoritettava pankille.

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Keittiökalusteiden ovet ja etusarjat ovat Novartin vakiomallistoa ja kodinkoneet Electroluxin valikoimasta. Materiaalit Sisustusvalinnat-esitteen tyylien mukaisesti. Lattioiden, seinien ja kattojen pinnat olohuoneen mukaisesti.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiat ovat laatoitettu Laattapisteen 10x10 cm laatalla. Seinät ovat laatoitettu valkoisella kiiltävällä tai mattapintaisella laatalla Sisustusvalinnat-esitteen tyylien mukaisesti. Katto on tervaleppää. Märkätilojen allaskalusteet ja peilikaapit ovat Laattapisteen valikoimasta. Hanat ja suihkut ovat Oraksen - ja wc-istuin Gustavsbergin valikoimasta. Osassa asunnoista on erillinen wc.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiat ovat parkettia tyylien mukaisesti. Seinien pinnat on maalattu maalarin valkoisella. Kattopinnat ovat ruiskutasoitettu. Makuuhuoneiden huonekomerot ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Osassa maakuuhuoneista komerot on varustettu liukuovin huoneiston pohjapiirustusten mukaisesti.
Olohuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Lattiat ovat parkettia tyylien mukaisesti. Seinien pinnat on maalattu maalarin valkoisella. Kattopinnat ovat ruiskutasoitettu. Asuinhuoneistojen väliovet ovat huullettuja tehdasmaalattuja laakaovia tai seinän päälle liukuvia liukuovia. Oven karmit ja karmilistat ovat puuta. Ovipainikkeet, kilvet ja vääntönupit Sisustusvalinnat-esitteen mukaisesti.
Sauna
Huoneistokohtainen sauna löytyy kolmioista. Taloyhtiön saunatilat krs 13 (3 saunaa)
Asunto Oy Helsingin Kokardi
Taloyhtiön sijaintikunta
Uusimaa
Taloyhtiön katuosoite
Kellosilta 8a A07
Taloyhtiön postinumero
00520
Taloyhtiön kaupunki
Helsinki
Taloyhtiön maakunta
Pasila
Tontin koko
574
Tontin vuosivuokra
185.034,20 EUR/v
Tontin vuokraaja
OP Tonttirahasto Oy
Tontin vuokrasopimus päättyy
17.5.2072
Arvioitu valmistumisaika
Heti vapaa
Rakennusmateriaali
Betonielementti
Kattotyyppi
Tasakatto, kumibitumikermi
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö, vesikiertoiset patterit
Energiatodistus
On
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Autopaikat
Asunto Oy Helsingin Kokardin velvoitepysäköintipaikat 21 kpl sijaitsevat pihakannen alle rakennettavassa 3-kerroksisessa pysäköintilaitoksessa Asemamiehenkatu Pysäköinti Oy:ssä ja 8 autopaikkaa Itä-Pasilan Pysäköinti Oy:n hallinnoimassa pysäköintilaitoksessa.
Antenni
Kaapeli-tv
Yhtiön tilat ja varustelu
Yhtiön lastenvaunuvarastot, ulkoiluvälinevarastot ja pesula sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa. Talosaunat, kerhotila, terassi ja talovarasto sijaitsevat rakennuksen 13. kerroksessa. Kellarikerroksen varastossa 2 sijaitsee tavaralainaamo, jonka yhtiö voi varustaa tarpeidensa mukaan. Kuntoilutila on 1. kerroksessa tontin 5 Kaikki edellä mainitut tilat ovat yhteiskäytössä tontin 6 kanssa.
Hissi
Kyllä
Asuinhuoneistoja
62
Palvelut
Lähistöllä sijaitsee kauppakeskus Tripla, Pasilan kirjasto, Käpylän liikuntapuisto, Mäkelärinteen uimahalli, Messukeskus sekä Keskuspuiston ulkoilumaastot.. Koulut: Mäkelärinteen lukio, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Päiväkoti Ratamo sekä Pasilan Peruskoulu
Liikenneyhteydet
Juna-asema 350 metriä sekä bussi & raitiovaunu 150 m
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja antaa
Helsingin kaupunki
Hoitovastike
220,80 €
Rahoitusvastike
675,22 €
Yhtiövastike yhteensä
896,00 €
Vesimaksu
25,00 €
Lisätietoja vesimaksusta
25.00 EUR/kk. Tasauslasku kulutuksen mukaan
Muut maksut / lisätietoja maksuista
Lisätietoa vastikkeista
Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella.

Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään asunnon pinta-alan perusteella.
Tontinvuokravastikkeen m
Myyntihinta
115 511,00 €
Velkaosuus
173 999,00 €
Velaton hinta
289 510,00 €
Kartta