Etusivu / Lappi / Kolari / Sannanrannantie H15

Sannanrannantie H15

Äkäslompolo, Kolari | Erillistalo | 4H+K+ulkovarasto, autokatosJoikun upeista huviloista on vain kaksi jäljellä. Toimithan nopeasti mikäli haluat mukaan tähän upeaan taloyhtiöön.

Äkäslompolo-järven rannalle nousee upea Joiku Ski & Lake Chalets, joka saa nyt jatkoa yhtiön toisesta osasta. Ylläksen parhaalle paikalle rakennetaan vielä kahdeksan huvilaa lisää, jo aiemmin aloitetun yhdeksän lisäksi. Huvilat on suunniteltu muun muassa nautiskelijalle, retkeilijälle, liike-elämässä vaikuttavalle, etätyöskentelijälle, sijoittajalle, hiihtäjälle tai perheen ja ystävien kanssa laadukasta yhdessäoloa rakastavalle. Joikun lumous kut­suu nauttimaan ylellisestä, huolettomasta asumisesta sekä unii­kista Lapin luonnosta.

Yhtiömuotoinen rakenne mahdollistaa huolettoman ja kustannustehokkaan yllä­pidon kaikkina vuodenaikoina. Kaikkiin huviloihin kuuluu oma autokatos sekä lämmin varasto, joka on täydellinen paikka säi­lyttää mm. laskettelu- ja hiihtovälineitä.

Huviloiden lisäksi Joikussa on haluttu panostaa myös yhteisöl­lisyyteen ja yhteisiin hyödykkeisiin. Oman tontin rantaan sijoit­tuvassa puulämmitteisessä rantasaunassa kaikki pääsevät naut­timaan tunturi- ja järvinäkymistä. Laiturin päästä taas pääsee pulahtamaan raikkaaseen järveen, niin kesällä kuin talvellakin. Viihtyvyyttä tullaan lisäämään hankkimalla esimerkiksi yhteis­käyttöisiä maastopyöriä, joilla pääsee tutustumaan tuntureihin ympäri vuoden tai SUP-lautoja, joilla meloessa mieli todella le­pää. Tontin sydämenä rantasaunan ohella toimii moderni laavu, jonka nuotiotulen loimussa voit luoda muistoja yhdessä ystävien ja perheen kanssa.

Huviloiden pääsuunnittelijana toimii palkittu Arkkitehti Takkunen-toimisto, jonka toteuttamissa kohteissa tunnetusti yhdistyvät sekä toimivuus että esteettisesti kauniit ratkaisut saumattomalla tavalla. Upeaa arkkitehtuuria imartelee ajattomat pintamateriaalit, jotka on kuratoitu huolella sisustussuunnittelijan toimesta.

I16 VAPAA


Annan mielelläni lisätietoa:

Tanja Sotka
tanja.sotka@bo.fi
p. 045 27 44 184

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Tanja Sotka

Tanja Sotka

kiinteistönvälittäjä LKV, partner, Levi ja Ylläs

Huoneluku
4H+K+ulkovarasto, autokatos
Kerros/Kerroksia
1,5/1,5/2
Parveke
Ei
Asuinpinta-ala
103.00
Lisätietoja huoneistosta
Alakerran huonekorkeus 2,5 m, alas laskujen kohdalla 2,3 m. Tupakeittiössä korkeaa tilaa auki yläkertaan.

Yläkerrassa vino katto, huonekorkeus vähintään 2 m.

Autopaikoitus on järjestetty asuntojen yhteyteen rakennettavilla piha- ja katospaikoilla. Asuntojen yhteydessä olevilla katospaikoilla on varaus sähköautonlatauslaitteelle asunnon omasta ryhmäkeskuksesta.

Vesi- ja sähkömaksut palveluntarjoajan mukaan.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Katossa rimapaneeli, joka sopii loistavasti keittiön kiintokalusteiden sekä lankkuparketin kanssa. Keittiön rinnalle on tuotu graniittikeramiikkaa työtasoksi sekä eteisen lattialaataksi. Kiintokalusteissa nähdään sekä ura- että tammirimavetimiä. Korkeaa tilaa halkoo arkkitehtoninen takka, joka on pinnoitettu Basebeton pinnoitteella. Seinät ja alaslasketut katot maalataan kokonaisuuden kanssa yhteensopivalla, kauniilla sävyllä. Keittiöön sekä suurimpien asuntojen kodinhoitohuoneisiin tulee altakiinnitettävät rst-altaat sekä Tapwellin krominen hana.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneessa lämpöä ja tunnelmaa tilaan tuo thermohaapapaneeli pystyyn asennettuna sekä leveät leijuvat thermohaapalauteet kauniilla epäsuoralla valaistuksella varusteltuna. Lattiaan ja seiniin on valittu graniittikeramiikkalaatta (lattiassa matta, seinissä kiiltävä), jolloin yhtenäinen linja jatkuu aina eteisestä kylpy- ja wc-tiloihin saumattomasti. Myös kylpyhuoneen työtasot ovat graniittikeramiikkaa ja kiintokalusteet tammiviilua läpi asunnon aina kylpytiloissa asti. Viimeisen silauksen kylpytiloihin tekee Tapwellin vesikalusteet, valkoiset altakiinnitettävät altaat sekä seinäasenteiset wc-istuimet.
Makuuhuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Seinät ja katot pääosin maalattua levypintaa, tammi mattalakattu lankkuparketti, parketin
värisillä jalkalistoilla. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle.
Olohuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Seinät ja katot pääosin maalattua levypintaa, tammi mattalakattu lankkuparketti, parketin
värisillä jalkalistoilla. Lattiapäällystettä ei asenneta kiintokalusteiden alle. Tehosteena myös puupanelointia.
Sauna
Saunan seinät lasia sekä haapaa. Kiuas pylväsmallia.
Kiinteistö Oy Ylläksen Joiku 2
Taloyhtiön sijaintikunta
Lappi
Taloyhtiön katuosoite
Sannanrannantie H15
Taloyhtiön postinumero
95970
Taloyhtiön kaupunki
Kolari
Taloyhtiön maakunta
Äkäslompolo
Tontin koko
5460
Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Lämmitysjärjestelmä
Vesi-ilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä, aurinkopaneelit sekä takka.
Energiatodistus
On
Energialuokka
Energialuokka: A2018
Yhtiön tilat ja varustelu
Naapuriyhtiön kanssa huolto/varasto, laavu sekä rantasauna.
Hissi
Ei
Asuinhuoneistoja
8
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja antaa
Kolarin kunta
Hoitovastike
278,00 €
Yhtiövastike yhteensä
278,00 €
Myyntihinta
251 550,00 €
Velkaosuus
377 325,00 €
Velaton hinta
628 875,00 €
Kartta