Etusivu / Varsinais-Suomi / Turku / Linkkitorninkatu 1 A45

Linkkitorninkatu 1 A45

Pääskyvuori, Turku | Kerrostalo | 1h+avok+kph+alk+lasitettu parvekeAsunto Oy Turun Svalanissa on vapaana vielä kaksi kotia, joihin pääset muuttamaan heti!

Svalan sijaitsee Pääskyvuoressa, aivan luonnon ja palvelujen välittömässä läheisyydessä. Korkeakoulut, Tyks ja Kupittaan asema sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä.

Tämä kohde on alueellaan ainutlaatuinen - lähellä palveluita ja samalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Itse asuinkerrostalo on yhden porraskäytävän kautta toimiva kellarillinen 8-kerroksinen rakennus. Uudisasuntokohteeseen valmistui yhteensä 45 erikokoista omistusasuntoa erilaisilla tilaratkaisuilla. Valittavana oli tilavia yksiöitä, erikokoisia valoisia kaksioita tai kolmioita. Vapaana vielä kaksi yksiötä, jotka sijaitsevat 7. ja 8. kerroksessa. Molemmissa asunnoissa on todella hyvä pohjaratkaisu, tyylikkäät materiaalivalinnat ja isot lasitetut parvekkeet. Kotien lämmönlähteenä on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Jokaisessa asunnossa on laaja lasitettu, sisäänvedetty parveke. Omalla lasitetulla parvekkeella tai terassilla pysähdyt nauttimaan aamukahvista raikkaassa ulkoilmassa ja ihanien isoista ikkunoista aukeaa upeat näkymät Pääskyvuoren ympäristöön.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut etelään avautuva viihtyisä, laaja pihakansi, jonka alla on yhtiön autohalli. Ajo katutasoa alempana sijaitsevaan autohalliin tapahtuu ajoluiskan avulla Linkkitorninkadun kautta. Autohallipaikkoja on 27 kpl, joista kaikki myydään erillisosakkeina 12.500 euron velattomaan hintaan. Autohallissa on sähköauton latausaseman mahdollistava kaapelointivaraus autopaikoille, minkä lisäksi jokaisessa autohallipaikassa on vakiona sähköpistoke. Autohallista pääsee siirtymään suoraan hissillä asuinkerroksiin.

Svalanin pihapiiristä rakentuu viihtyisä oleskelutila pihasaunoineen ja leikkipaikkoineen. Pihaan rakennetaan myös viljelylaatikot, joihin pääsee kasvattamaan omat salaatit, basilikat ja herneet. Piha-alue on korotettu ja rajattu muurilla, joten se säilyy rauhallisena ympäristönä. Polkupyörille on oma varastonsa sekä huolto- ja pesupiste. Taloyhtiön kellarissa sijaitsevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Laadukas tilasuunnittelu ja rakentaminen, loistava sijainti Pääskyvuoressa sekä lyhyt matka Itäharjun ja keskustan palveluihin tekevät arjesta Svalanissa erinomaista. Lähin bussipysäkki sijaitsee Karjakujalla, n. 200 metrin päässä. Pääskyvuorelta on myös hyvät reitit kulkea pyörällä joka paikkaan, sillä kaikki tarvittava löytyy alle 3 km säteellä. Autoileva pääsee pääteille hetkessä, sillä liittymät sijaitsevat Jaanintien varrella. Helsingin moottoritiellekin pääsee muutamassa minuutissa. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, jäähalli, urheilukentät sekä moni muu palvelu sijaitsee kaikki alle 3 km säteellä Svalanista. Lenkkeilijälle ja luonnossa liikkujalle Svalanin sijainti Pääskyvuoressa on mitä parhain. Kupittaan liikuntakeskus on vain 3km päässä. Ruokaharrastajille Turun keskustan ravintolat ovat vain n 5 km päässä.

Kyseessä on RS-kohde.

Sovi oma esittelyaikasi!

Myynti ja lisätiedot/
Miika Salmela
p. 0500 533 582
miika.salmela@bo.fi

Kiinnostaako tämä kohde?

Ota meihin yhteyttä tai jätä viesti

Miika Salmela

Miika Salmela

asuntomyyjä, partner

Huoneluku
1h+avok+kph+alk+lasitettu parveke
Kerros/Kerroksia
8/8
Parveke
Asunnoissa on parveke tai asuntokohtainen terassipiha pohja- ja julkisivupiirustusten mukaisesti toteutettuna, lukuun ottamatta huoneistoa A5. Parvekkeet varustetaan avattavilla parvekelaseilla.
Asuinpinta-ala
30.50
Osakkeet
1963-1992
Lisätietoja huoneistosta
Asuinhuoneiden, keittiön, eteisen ja vaatehuoneen lattiat ovat parkettia tai vinyyliä.
Keittiön kuvaus, lisätiedot ja varustus
Keittotiloissa on induktiokeittotaso, kalusteuuni ja jääpakastinkaappiyhdistelmä. Kaikissa ruoanvalmistustiloissa on lisäksi liesikupu, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Keittiön työpöytätasot ovat laminaattipintaisia. Tasoon upotetut pesualtaat.
Pesutilojen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Kylpyhuoneissa on allaskaapisto, peili, koukusto, WC-paperiteline ja kääntyvä suihkuseinä erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti. Jokaisessa asunnossa on liitäntävalmiudet pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Pesuhuoneen ja erillis-WC:n seinät laatoitetaan. Saunan ja pesuhuoneen katot ovat puupaneelikattoja.

Säihke: Kylpyhuoneen lattian laatoissa on trendikäs ja ajaton kuusikulmion muoto, joka tuo hotellimaista tuntua.

Kajo: Kylpyhuoneen hiekan sävyiset laatat rauhoittavat tilaa ja tekevät siitä ajattoman.

Usva: Usva on kolmikon tummaverikkö tummanharmailla kaapeilla.
Olohuoneen kuvaus, lisätiedot ja varustus
Valittavana kolmesta eri tyylisuunnasta; Säihke, Kajo ja Usva.

Säihke on klassinen kokonaisuus tammea ja valkoista. Lattia 3-sauvaista tammiparkettia.

Kajo yhdistää beigen ja harmaan eri sävyjä keskenään luoden pehmeän tunnelman. Lattia 3-sauvaista tammiparkettia.

Usva on kolmikon tummaverikkö. Tummanharmaat kaapit yhdistettynä kalanruotovinyyliin luovat arvokkaan ja viimeistellyn tilan, jossa viihdytään vuosikymmeniä. Lattia kalanruotovinyyliä.
Sauna
Saunoissa on sähkökiuas. Saunan seinät paneloidaan. Taloyhtiöllä upea erillinen pihasaunarakennus!
Asunto Oy Turun Svalan
Taloyhtiön sijaintikunta
Varsinais-Suomi
Taloyhtiön katuosoite
Linkkitorninkatu 1 A45
Taloyhtiön postinumero
20540
Taloyhtiön kaupunki
Turku
Taloyhtiön maakunta
Pääskyvuori
Tontin koko
2023
Tontin vuosivuokra
35.040,00 EUR/v
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokrasopimus päättyy
31.12.2070
Selvitys taloyhtiön tontista
Tontin vuosivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Svalanin pihapiiristä rakentuu viihtyisä oleskelutila pihasaunoineen ja leikkipaikkoineen. Pihalla on tilaa järjestää vaikka vappupiknik yhdessä naapureiden ja kavereiden kanssa. Pihaan rakennetaan myös viljelylaatikot, joissa pääsette kasvattamaan omat salaatit, basilikat ja herneet. Piha-alue on korotettu ja rajattu muurilla, joten se säilyy rauhallisena ympäristönä. Taloyhtiön oma autohalli takaa sen, että auto käynnistyy myös talven kovilla pakkasilla. Autohallista pääsee siirtymään suoraan hissillä asuinkerroksiin. Polkupyörille on oma varastonsa sekä huolto- ja pesupiste.

Istutusaltailla on tuotu viherelementtejä kansipihalle. Istutusaltaat on sijoiteltu rajaamaan kulkureittejä ja tuomaan yksityisyyttä asunnoille. Pyöräpaikat sijoitetaan ulkovälinevarastoihin ja polkupyörien vieraspaikat pihakannelle. Pihakantta kiertää puolella 1,3-1,5 metriä korkea melumuuri. Rakennuksen eteläpuolella on maisemoitu hulevesialue. Laatoitukset, Istutukset, nurmialueet ja pihavarusteet toteutetaan asemapiirustuksen/pihasuunnitelman mukaisesti.
Arvioitu valmistumisaika
Arviolta 3/2023
Rakennusmateriaali
Kumibitumihuopa. Pihasaunassa viherkatto.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Lämmitysjärjestelmä
Kaukolämpö. Vesikiertoinen lattialämmitys. Pesuhuoneeseen ja erilliseen WC-tilaan asennetaan sähköinen lattialämmitys.
Energiatodistus
Ei ole
Autopaikat
27 autohallipaikkaa, jotka myydään erillisinä osakkeina a' 12 500 euroa. Etelään avautuva viihtyisä, laaja pihakansi, jonka alla on yhtiön autohalli. Ajo katutasoa alempana sijaitsevaan autohalliin tapahtuu ajoluiskan avulla Linkkitorninkadun kautta. Autohallissa on sähköauton latausaseman mahdollistava kaapelointivaraus autopaikkojen osalta. Jokaisessa autohallipaikassa on vakiona sähköpistoke.
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Antenni
Kaapeli-tv
Yhtiön tilat ja varustelu
Pihalla saunarakennus. Saunan yhteydessä Jaaninojalle avautuva vilvoitteluterassi. Irtaimistovarastot, pyörävarasto, pesutupa, kuivaushuone, lämmönjakohuone, kiinteistösiivoustilat sekä väestönsuoja sijaitsevat rakennuksen kellarissa.
Hissi
Kyllä
Asuinhuoneistoja
45
Palvelut
Päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, jäähalli, urheilukentät sekä kattavat palvelut sijaitsee alle 3 km säteellä Svalanista. Lenkkeilijälle ja luonnossa liikkujalle Svalanin sijainti Pääskyvuoressa on mitä parhain., Koulut: Pääskyvuoren koulu n.1,4 km, Hannuniitun koulu n.1,2 km, Päiväkoti (Touhula) 0,3 km, Päiväkoti (Peppiina) n.1,8 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki sijaitsee Karjakujalla, n. 200 metrin päässä. Pääskyvuorelta on myös hyvät reitit kulkea pyörällä joka paikkaan, sillä kaikki tarvittava löytyy alle 3 km säteellä. Pääteille pääsee autoll
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoja antaa
Turun kaupunki
Hoitovastike
137,25 €
Rahoitusvastike
252,30 €
Yhtiövastike yhteensä
389,00 €
Lisätietoja vesimaksusta
Mittarin mukaan
Muut maksut / lisätietoja maksuista
Vesi ja sähkö kulutuksen mukaan.

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta hinnasta erääntyy ostajan maksettavaksi kaupanteossa.

Rahoitusvastikketta (korot+lyhennys) aletaan perimään 1.6.2024 alkaen. Siihen saakka rahoitusvastike sisältää pelkät korot.
Myyntihinta
72 535,00 €
Velkaosuus
79 050,00 €
Velaton hinta
151 585,00 €
Kartta