Asunto Oy Espoon Tammi

MYYNTI ON ALKANUT!

Kahdeksan erillistalon taloyhtiö, As Oy Espoon Tammi, rakentuu arvostetulle omakotitaloalueelle Espoon Laajalahteen. Kohde sijoittuu poikkeuksellisen kauniille alueelle Laajalahden levollisen luonnon helmaan, josta kuitenkin liikahtaa hetkessä minne vain.

Talot rakentuvat omalle tontille rauhallisen pientalotien päätyyn Äyräpääntielle. Näissä kodeissa korkeiden huoneiden suuret ikkunat tuovat luonnonmetsän vehreät näkymät olohuoneeseesi joka päivä – viereinen metsäalue on kaavoitettu puistoksi.

Espoon Tammen kaksikerroksiset erillistalot ovat laadukkaasti ja kestävästi rakennettuja kivitaloja. Lämmitysmuotona on ympäristöystävällinen maalämpö. Asukkailla on rakennusaikana mahdollisuus valita ajattomista ja laadukkaista pintamateriaaleista itselleen mieluisat.

Talot on suunniteltu äärimmäisen kestäviksi ja toimiviksi rakenteeltaan, mutta lisäksi ulko-asusta ollaan oltu tarkkoja: moderni kokovaalea julkisivu on trendikäs juuri nyt, mutta kestää upeasti myös aikaa. Viihtyisä ja rauhallinen sisäpiha kylpee auringonvalossa aamusta iltaan. Pihan viheralue ja leikkipaikka ovat vain asukkaiden käytössä, jonka ansiosta piha on turvallinen myös lasten leikeille. Asukkaat pääsevät nauttimaan auringonvalosta myös kodeissaan, kun talojen terassialueet sekä isoimmat ikkunat suuntautuvat länteen ja etelään. Talot eivät jaa yhteisiä seiniä, jolloin jokaisessa kodissa on omakotitalomainen oma rauha.

Jokaisella talolla on kaksi autopaikkaa, joihin on mahdollista lisätä omalla kustannuksella sähköauton latauspaikka.

KYSY KAIKKIEN ASUNTOJEN VARAUSTILANNE VÄLITTÄJILTÄ!

Myynti ja esittelyt:

Virpi Romu
myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, partner
0400 610 018 | virpi@bo.fi

Mika Utria
myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, partner, KiAT, kaupanvahvistaja
0400 650 123 | mika.utria@bo.fiMyytävät kohteetMin. Ei alarajaa
Max. Ei ylärajaa

Min. Ei alarajaa m2
Max. Ei ylärajaa m2

Min. Ei alarajaa
Max. Ei ylärajaa
 • 5-6 h + k + s + khh + parveke+terassi + piha

  185 m2

  1-2

  985 000 €

  985 000 €

  Myynnissä Tutustu
Palaa takaisin