Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelo

Vielä tämä upea huoneisto on jäljellä!

Tässä harvinaisen upeassa järvi- ja havupuumaisemassa mielesi varmasti lepää!

Hienolle paikalle Pikonlinnan alueella jo rakenteilla olevat kaksi paritalokotia kutsuvat asumaan. Huoneistot valmistuvat marraskuussa 2023.

Ajattoman kaunis Puustelli-keittiö ja olohuone ovat samaa tilaa. Sieltä on käynti Vesijärven suuntaiselle terassille. Saunaosasto on viihtyisä ja arjen toimivuutta lisäävät kaksi erillistä wc:tä. Makuuhuoneita on neljä kappaletta, joista kolme sijaitsee yläkerrassa ja yksi alakerrassa. Lämmitysmuotona toimii poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä sekä varaava takka. Huoneiston hintaan kuuluu oma lämmin autotalli. Toiselle autolle on sähköauton latauspisteellä varustettu autopaikka. Asunto Oy Kangasalan Pikonlinnan Kelo on ostajalle turvallinen RS-kohde, jonka rakentaminen on jo käynnissä. Yhtiöllä on oikeus ostaa tontti omaksi vuosittain sen jälkeen, kun vuokrasopimus on ollut voimassa kolme vuotta.

Haluatko asua rannan tuntumassa ja nauttia veden läheisyydestä vain alle puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta? Männyt ja ympäröivä luonto muodostavat silmiä hivelevän kauniin asuinympäristön sinulle, joka arvostat rauhallista asumista. Luonnonkauniit ulkoilureitit alkavat etuoveltasi.

Kaupan päälle saat käyttöoikeuden rantaan rakentuvalle kahden yhtiön yhteiseen käyttöön tulevaan uimalaituriin, joka on varustettu yhteisellä uimakopilla. Käytössäsi on myös yhtiön yhteinen soutuvene. Olisiko tämä sinun unelmiesi koti? Otetaan siitä yhdessä selvää. Olethan yhteydessä!

Lisätiedot ja esittelyt:

Kirsi Konnos
Kiinteistönvälittäjä LKV, partner
0400 831 687
kirsi.konnos@bo.fi

Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!Myytävät kohteet

 • B

  5h, k, khh/kph, s, 2 x erillis-wc:t, p, ter.+autotalli + varasto

  128,5 m2

  1-2

  264 500 €

  529 000 €

  Myynnissä Tutustu