Kiinteistö Oy Levi Aurora Chalets

VAPAA!

Honkatalojen kanssa suunniteltu upea Levi Aurora Chalets on nyt rakenteilla Levin henkeäsalpaaviin maisemiin. Loma-asunnot rakentuvat Levitunturin lähelle Levijärven rannan tuntumaan. Alue on lähellä kaikkia Levin kattavia palveluita, mutta tarjoaa yöpyjilleen hiljaisen luontokokemuksen. Alueelle rakentuu neljä S-koon huvilaa sekä viisi L-koon huvilaa.

S-huvilan ensimmäinen kerros sisältää oman ylellisen kylpyhuoneen sekä saunan. Olohuoneen ja keittiön yhdistelmää hallitsee koko seinän suuruiset maisemaikkunat, jotka tarjoavat alati muuttuvaa maisema kuvaa Lapin luonnosta. Samasta kerroksesta löytyy vielä tilava makuuhuone.

Ylhäällä parvella on reilusti lisätilaa yöpyjille sekä asumismukavuutta tuova erillinen wc.

Jokainen huvila kätkee sisäänsä ylellisiä yksityiskohtia ja tarkkaan harkittuja materiaaleja. Keittiö on Puustellin, huviloiden kylpyhuone on enemmänkin kuin jokaisen oma Spa-osasto suurine marmorilaattoineen. Keittiön tasot ovat kvartsia ja kaikki seinäpinnat tummanpuhuvaa Honkatalojen hirttä.

Jokaisessa huvilassa on oma lämmin varastotila, joka helpottaa esim. ympärivuotista harrastusvälineiden säilyttämistä.

Huviloiden yhteydessä on luonnollisesti autokatos sähköauton latauspisteineen.

Huviloiden ovelta lähtevät hiihtoladut ja moottorikelkkareitit kulkevat alle kilometrin päästä. Kesäisin samoja reittejä pitkin pääsee maastopyöräilemään aina Levitunturin laelle saakka.

Nyt rakenteilla oleva kokonaisuus on Lapin matkailua parhaimmillaan. Jokaisella on oma erillistalo, mutta muodostettava KOy huolehtii mm: koneelliset lumityöt. Yhtiö rakennuttaa tontille myös yhteisen parkkipaikan sekä laavun ilahduttamaan koko Aurora Chaletin yhteisöä.

Kaikki huvilat lämpenevät maalämmöllä.

Huomaathan, että visualisoinnit sekä mallisisustetun huoneiston kuvat eivät välttämättä ole tästä asunnosta. Kuvat ovat tästä kohteesta ja aina suuntaa antavia.

Asunnon pohjakuvasta näet tämän huoneiston.

Lisätiedot:

Tanja Sotka | 045 274 4184 | tanja.sotka@bo.fi

https://leviaurorachalets.fi/

https://www.facebook.com/BoLKVTanjaSotka/
https://bo.fi/henkilo/tanja-sotka/Myytävät kohteet

 • Huvila S - rak. paik

  2 mh, ok, kt, kph, s, erillinen wc+ulkovarasto, autokatos

  65 m2

  1,5

  205 000 €

  410 000 €

  Myynnissä Tutustu
 • Huvila 7

  4H, KT, S+ulkovarasto, autokatos

  110 m2

  1,5

  317 500 €

  635 000 €

  Myynnissä Tutustu