Asunto Oy Turun Svalan

Asunto Oy Turun Svalanissa vielä muutama huoneisto vapaana

Svalan sijaitsee Pääskyvuoressa, aivan luonnon ja palvelujen välittömässä läheisyydessä. Korkeakoulut, Tyks ja Kupittaan asema sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä.

Tämä kohde tulee alueellaan olemaan ainutlaatuinen – lähellä palveluita ja samalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Itse asuinkerrostalo on yhden porraskäytävän kautta toimiva kellarillinen 8-kerroksinen rakennus. Uudisasuntokohteeseen valmistuu yhtensä 45 erikokoista omistusasuntoa erilaisilla tilaratkaisuilla. Valittavana on tilavia yksiöitä, erikokoisia valoisia kaksioita tai kolmioita. Kotien lämmönlähteenä on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Kuvaako kotiasi enemmän aamun ensisäteet vaaleilla pinnoilla vai tummempi ja myskisempi kokonaisuus, joka rauhoittaa illan tullen? Valittavana kolme ajatonta ja ajankohtaista eri sisustusmaailmaa: Säihke, Kajo ja Usva, joista voit valita tai joita yhdistämällä luot mieleisesi kokonaisuuden. Jokaisessa asunnossa on laaja lasitettu, sisäänvedetty parveke. Lisäksi osassa asunnoista on pieni erillisparveke. Omalla lasitetulla parvekkeella tai terassilla pysähdyt nauttimaan aamukahvista raikkaassa ulkoilmassa ja ihanien isoista ikkunoista aukeaa upeat näkymät Pääskyvuoren ympäristöön.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut etelään avautuva viihtyisä, laaja pihakansi, jonka alla on yhtiön autohalli. Ajo katutasoa alempana sijaitsevaan autohalliin tapahtuu ajoluiskan avulla Linkkitorninkadun kautta. Autohallipaikkoja on 27 kpl, joista kaikki myydään erillisosakkeina 12.500 euron velattomaan hintaan. Autohallissa on sähköauton latausaseman mahdollistava kaapelointivaraus autopaikoille, minkä lisäksi jokaisessa autohallipaikassa on vakiona sähköpistoke. Autohallista pääsee siirtymään suoraan hissillä asuinkerroksiin.

Svalanin pihapiiristä rakentuu viihtyisä oleskelutila pihasaunoineen ja leikkipaikkoineen. Pihaan rakennetaan myös viljelylaatikot, joihin pääsee kasvattamaan omat salaatit, basilikat ja herneet. Piha-alue on korotettu ja rajattu muurilla, joten se säilyy rauhallisena ympäristönä. Polkupyörille on oma varastonsa sekä huolto- ja pesupiste. Taloyhtiön kellarissa sijaitsevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot sekä pesutupa ja kuivaushuone.

Laadukas tilasuunnittelu ja rakentaminen, loistava sijainti Pääskyvuoressa sekä lyhyt matka Itäharjun ja keskustan palveluihin tekevät arjesta Svalanissa erinomaista. Lähin bussipysäkki sijaitsee Karjakujalla, n. 200 metrin päässä. Pääskyvuorelta on myös hyvät reitit kulkea pyörällä joka paikkaan, sillä kaikki tarvittava löytyy alle 3 km säteellä. Autoileva pääsee pääteille hetkessä, sillä liittymät sijaitsevat Jaanintien varrella. Helsingin moottoritiellekin pääsee muutamassa minuutissa. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, jäähalli, urheilukentät sekä moni muu palvelu sijaitsee kaikki alle 3 km säteellä Svalanista. Lenkkeilijälle ja luonnossa liikkujalle Svalanin sijainti Pääskyvuoressa on mitä parhain. Kupittaan liikuntakeskus on vain 3km päässä. Ruokaharrastajille Turun keskustan ravintolat ovat vain n 5 km päässä.

Kohde valmistuu helmikuun 2023 loppuun mennessä.

Kyseessä on RS-kohde. Yhtiölainan osalta ensimmäiset kaksi vuotta ovat lyhennysvapaita (maksetaan pelkkiä korkoja). Laina-aika 23 vuotta (3+20).

Tutustu myös kohteen internet-sivuihin: https://www.svalanturku.fi/

Myynti ja lisätiedot/
Miika Salmela
p. 0500 533 582
miika.salmela@bo.fiMyytävät kohteet

 • A41

  1h+avok+kph+alk+lasitettu parveke

  30,5 m2

  7

  69 950 €

  149 000 €

  Myynnissä Tutustu
 • A42

  1h+avok+kph+lasitettu parveke

  28,5 m2

  8

  72 085 €

  148 500 €

  Myynnissä Tutustu
 • A45

  1h+avok+kph+alk+lasitettu parveke

  30,5 m2

  8

  72 535 €

  151 585 €

  Myynnissä Tutustu