Asunto Oy Turun Svalan

Asunto Oy Turun Svalanissa on vapaana vielä kaksi kotia, joihin pääset muuttamaan heti!

Svalan sijaitsee Pääskyvuoressa, aivan luonnon ja palvelujen välittömässä läheisyydessä. Korkeakoulut, Tyks ja Kupittaan asema sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä.

Tämä kohde on alueellaan ainutlaatuinen – lähellä palveluita ja samalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Itse asuinkerrostalo on yhden porraskäytävän kautta toimiva kellarillinen 8-kerroksinen rakennus. Uudisasuntokohteeseen valmistui yhteensä 45 erikokoista omistusasuntoa erilaisilla tilaratkaisuilla. Valittavana oli tilavia yksiöitä, erikokoisia valoisia kaksioita tai kolmioita. Vapaana vielä kaksi yksiötä, jotka sijaitsevat 7. ja 8. kerroksessa. Molemmissa asunnoissa on todella hyvä pohjaratkaisu, tyylikkäät materiaalivalinnat ja isot lasitetut parvekkeet. Kotien lämmönlähteenä on kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.

Jokaisessa asunnossa on laaja lasitettu, sisäänvedetty parveke. Omalla lasitetulla parvekkeella tai terassilla pysähdyt nauttimaan aamukahvista raikkaassa ulkoilmassa ja ihanien isoista ikkunoista aukeaa upeat näkymät Pääskyvuoren ympäristöön.

Suunnittelun lähtökohtana on ollut etelään avautuva viihtyisä, laaja pihakansi, jonka alla on yhtiön autohalli. Ajo katutasoa alempana sijaitsevaan autohalliin tapahtuu ajoluiskan avulla Linkkitorninkadun kautta. Autohallipaikkoja on 27 kpl, joista kaikki myydään erillisosakkeina 12.500 euron velattomaan hintaan. Autohallissa on sähköauton latausaseman mahdollistava kaapelointivaraus autopaikoille, minkä lisäksi jokaisessa autohallipaikassa on vakiona sähköpistoke. Autohallista pääsee siirtymään suoraan hissillä asuinkerroksiin.

Svalanin pihapiiristä rakentuu viihtyisä oleskelutila pihasaunoineen ja leikkipaikkoineen. Pihaan rakennetaan myös viljelylaatikot, joihin pääsee kasvattamaan omat salaatit, basilikat ja herneet. Piha-alue on korotettu ja rajattu muurilla, joten se säilyy rauhallisena ympäristönä. Polkupyörille on oma varastonsa sekä huolto- ja pesupiste. Taloyhtiön kellarissa sijaitsevat asuntokohtaiset irtaimistovarastot.

Laadukas tilasuunnittelu ja rakentaminen, loistava sijainti Pääskyvuoressa sekä lyhyt matka Itäharjun ja keskustan palveluihin tekevät arjesta Svalanissa erinomaista. Lähin bussipysäkki sijaitsee Karjakujalla, n. 200 metrin päässä. Pääskyvuorelta on myös hyvät reitit kulkea pyörällä joka paikkaan, sillä kaikki tarvittava löytyy alle 3 km säteellä. Autoileva pääsee pääteille hetkessä, sillä liittymät sijaitsevat Jaanintien varrella. Helsingin moottoritiellekin pääsee muutamassa minuutissa. Päivittäistavarakaupat, päiväkodit, koulut, jäähalli, urheilukentät sekä moni muu palvelu sijaitsee kaikki alle 3 km säteellä Svalanista. Lenkkeilijälle ja luonnossa liikkujalle Svalanin sijainti Pääskyvuoressa on mitä parhain. Kupittaan liikuntakeskus on vain 3km päässä. Ruokaharrastajille Turun keskustan ravintolat ovat vain n 5 km päässä.

Kyseessä on RS-kohde.

Sovi oma esittelyaikasi!

Myynti ja lisätiedot/
Miika Salmela
p. 0500 533 582
miika.salmela@bo.fiMyytävät kohteet

 • A41

  1h+avok+kph+alk+lasitettu parveke

  30,5 m2

  7

  69 950 €

  149 000 €

  Myynnissä Tutustu
 • A45

  1h+avok+kph+alk+lasitettu parveke

  30,5 m2

  8

  72 535 €

  151 585 €

  Myynnissä Tutustu